DNA Kaapelimodeemi WiFi 5

DNA Kaapelimodeemi WiFi 5 on DOCSIS 3.1 -kaapeliverkkostandardin kanssa yhteensopiva modeemi, joka tarjoaa nopean netin ja luotettavan langattoman verkon kaikille kotisi laitteille. DNA:n valmiiksi kustomoitujen asetusten ansiosta modeemin käyttöönotto on äärimmäisen vaivatonta. Modeemi toimii myös ensimmäisenä mesh-pisteenä yhteensopivalle mesh-laajentimelle.

Langaton WiFi kaikille laitteillesi

DNA Kaapelimodeemilla jaat netin sujuvasti kaikille kotona käyttämillesi laitteille. Luotettava WiFi-yhteys mahdollistaa puhelinten, tablettien sekä monien muiden laitteiden yhdistämisen langattomasti. Modeemin neljään LAN-porttiin puolestasi yhdistät ethernet-kaapelilla tietokoneet ja pelikonsolit, kun haluat varmistaa netin vakauden pelikäytössä.

Paranna langattoman nettisi ulottuvuutta mesh-sisäverkolla

DNA Kaapelimodeemi toimii lisäksi mesh-sisäverkkoa luodessa sen ensimmäisenä yhteyspisteenä, ja sitä voi käyttää yhdessä yhteensopivan mesh-laajentimen kanssa. Jos kotisi on kooltaan yli 70 m², monikerroksinen tai pohjaltaan haastava, suosittelemme yhden tai kahden DNA Mesh WiFi 6 -laajentimen hankkimista laadukkaamman nettikokemuksen varmistamiseksi.

Helppo käyttöönotto

Modeemin asetukset ovat valmiina DNA:n nettiä varten, jonka ansiosta vauhdikkaan surffailun aloittaminen ei edellytä käytännössä kuin johdon kytkemisen. Käyttö on huoletonta myös jatkossa, sillä niin tukiasiat, ohjelmistopäivitykset kuin tietoturvakin hoituvat DNA:n toimesta.

Nettipulssin optimoima kotiverkko

Läppärit ja muut laitteet liittyvät nettiin usein langattomasti, ja langattomassa yhteydessä voi olla häiriöitä, joiden parantamisessa Nettipulssi auttaa. DNA:n modeemissa asuva tekoäly pitää kotiverkostasi huolta analysoimalla modeemin WiFi-verkon suorituskykyä ja antamalla verkon toimivuutta parantavia vinkkejä. Saat kotisi verkon käyttöön perustuvat suositukset netin parantamiseen Oma DNA -sovellukseen.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
235 mm
Leveys
190 mm
Syvyys
65 mm
Paino
950 g

Näyttö

Näyttö
Ei

Yhteydet ja liitettävyys

WLAN
Kyllä
Modeemitekniikka
Kaapeli
WLAN maks. laitemäärä
32

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
Docsis 3.1, IPv6, tuki DNA Valokuitu Plus 1G- liittymille

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Palomuuri ja NAT, DNA:n kustomoidut asetukset
Myyntipaketin sisältö
DNA Valokuitu Plus -modeemi Sagemcom F-3890v3, virtajohto, Ethernet-johto, DNA:n pikaohjeet, turvaohjeet, antennijakaja, antennijohto
Tuotemerkki
Sagemcom
Valmistajan takuu
24 kk
Laitetyyppi
Modeemi
Valmistajan tuotekoodi
F-3890V3
Liitäntätyyppi
WLAN
Ethernet
Ethernet-liitännän maksiminopeus
1 Gbit/s
Ethernet (LAN) -liitännät
4 x 1 Gbit/s
Verkkotekniikka
Kaapeli (32/8 kanavaa)
Verkon teoreettinen maksiminopeus
5000 Mbit/s
WLANin teoreettinen maksiminopeus
1300 Mbit/s
WLANin kantavuus
Erinomainen
WLAN-standardi
802.11ac (WiFi 5)
WLANin taajuusalueet
5ghz
2.4ghz
  • 4,50 €/kk 36 kk
  • 6,75 €/kk 24 kk