DNA Kaapelimodeemi WiFi 6

Suorituskykyisellä DNA Kaapelimodeemilla saat kotiisi toimintavarman ja langattoman netin. WiFi 6 -tekniikka mahdollistaa nopean langattoman yhteyden kaikille kotisi yhteensopiville laitteille. Modeemi toimii myös ensimmäisenä mesh-pisteenä yhteensopivalle mesh-laajentimelle.

Nopeampi ja häiriöttömämpi langaton netti WiFi 6 -tekniikalla

DNA Kaapelimodeemi on varustettu WiFi 6 -tekniikalla, jonka ansiosta nautit entistäkin nopeammasta ja vakaammasta langattomasta netistä. Se mahdollistaa parhaimmillaan jopa tuplasti nopeamman langattoman netin vanhempiin WiFi 5 -modeemeihin verrattuna. WiFi 6:n ansiosta voit jakaa netin aiempaa moninkertaisemmalle määrälle erilaisia laitteita yhteyden kärsimättä. Saat kaikki WiFi 6 -tekniikan tarjoamat langattoman netin hyödyt irti käyttäessäsi WiFi 6:tta tukevia laitteita. Nyt jo useat puhelimet, tietokoneet ja esim. PS5-pelikonsoli tukevat WiFi 6:tta, joten saat edut heti käyttöösi.

Paranna langattoman nettisi ulottuvuutta mesh-sisäverkolla

DNA Kaapelimodeemi toimii lisäksi mesh-sisäverkkoa luodessa sen ensimmäisenä yhteyspisteenä, ja sitä voi käyttää yhdessä yhteensopivan mesh-laajentimen kanssa. Jos kotisi on kooltaan yli 70 m², monikerroksinen tai pohjaltaan haastava, suosittelemme yhden tai kahden DNA Mesh WiFi 6 -laajentimen hankkimista laadukkaamman nettikokemuksen varmistamiseksi.

2,5 Gbit/s LAN-liitäntä varmistaa vakauden nettipeleihin

DNA Kaapelimodeemi on erinomainen valinta myös kilpatason pelaamiseen, jossa millisekuntien reaktioajat edellyttävät vakaana pysyvää nettiä. Modeemi sisältää yhteensä neljä LAN-porttia, joihin yhdistät ethernet-kaapelilla tietokoneet ja pelikonsolit, kun haluat varmistaa netin luotettavuuden pelikäytössä. Porteista yksi tukee huippunopeaa 2,5 Gbit/s -nopeutta, sekä loput kolme porttia 1 Gbit/s -nopeutta.

Helppo käyttöönotto

Modeemin asetukset ovat valmiina DNA:n nettiä varten, jonka ansiosta vauhdikkaan surffailun aloittaminen ei edellytä käytännössä kuin johdon kytkemisen. Käyttö on huoletonta myös jatkossa, sillä niin tukiasiat, ohjelmistopäivitykset kuin tietoturvakin hoituvat DNA:n toimesta. Huom. Vaihtaessasi vanhan kaapelimodeemin uuteen, pitää uusi kaapelimodeemi rekisteröidä käyttöön ilmoittamalla laitenumero (CM MAC) asiakaspalveluun.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
237 mm
Leveys
187 mm
Syvyys
65 mm

Yhteydet ja liitettävyys

WLAN
Kyllä
Modeemitekniikka
Kaapeli

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
Käytettävissä DOCSIS 3.1- ja EuroDOCSIS 3.0 -kaapeliverkoissa. Modeemi toimii ensimmäisenä mesh-pisteenä ja voidaan laajentaa yhden tai useamman F-266 Mesh-laajentimen kanssa.

Muut tiedot

Myyntipaketin sisältö
DNA Mesh WiFi -kaapelimodeemi F-3896, käyttöopas, virtajohto ja adapteri, antennijohto ja datajaotin, ethernet-johto, turvallisuusohje
Tuotemerkki
Sagemcom
Valmistajan takuu
24 kk
Laitetyyppi
Modeemi
Valmistajan tuotekoodi
F-3896
Liitäntätyyppi
WiFi
Ethernet
EAN-koodi
3425160342802
Ethernet (LAN) -liitännät
1 kpl 2,5 Gbit/s + 3 kpl 1 Gbit/s
Verkkotekniikka
Kaapeli (coax), EuroDOCSIS 3.0 (32x8), DOCSIS 3.1(2x2)
WLAN-standardi
802.11ax (WiFi 6)
WLANin taajuusalueet
2.4ghz
5ghz
  • 5,50 €/kk 36 kk
  • 8,25 €/kk 24 kk
  • 16,50 €/kk 12 kk