DNA Kaapelimodeemi WiFi 6

Suorituskykyisellä DNA Kaapelimodeemilla saat kotiisi toimintavarman ja langattoman netin. WiFi 6 -tekniikka mahdollistaa nopean langattoman yhteyden kaikille kotisi yhteensopiville laitteille. Modeemi toimii myös ensimmäisenä mesh-pisteenä yhteensopivalle mesh-laajentimelle.

Nopeampi ja häiriöttömämpi langaton netti WiFi 6 -tekniikalla

DNA Kaapelimodeemi on varustettu WiFi 6 -tekniikalla, jonka ansiosta nautit entistäkin nopeammasta ja vakaammasta langattomasta netistä. Se mahdollistaa parhaimmillaan jopa tuplasti nopeamman langattoman netin vanhempiin WiFi 5 -modeemeihin verrattuna. WiFi 6:n ansiosta voit jakaa netin aiempaa moninkertaisemmalle määrälle erilaisia laitteita yhteyden kärsimättä. Saat kaikki WiFi 6 -tekniikan tarjoamat langattoman netin hyödyt irti käyttäessäsi WiFi 6:tta tukevia laitteita. Nyt jo useat puhelimet, tietokoneet ja esim. PS5-pelikonsoli tukevat WiFi 6:tta, joten saat edut heti käyttöösi.

Paranna langattoman nettisi ulottuvuutta mesh-sisäverkolla

DNA Kaapelimodeemi toimii lisäksi mesh-sisäverkkoa luodessa sen ensimmäisenä yhteyspisteenä, ja sitä voi käyttää yhdessä yhteensopivan mesh-laajentimen kanssa. Jos kotisi on kooltaan yli 70 m², monikerroksinen tai pohjaltaan haastava, suosittelemme yhden tai kahden DNA Mesh WiFi 6 -laajentimen hankkimista laadukkaamman nettikokemuksen varmistamiseksi.

2,5 Gbit/s LAN-liitäntä varmistaa vakauden nettipeleihin

DNA Kaapelimodeemi on erinomainen valinta myös kilpatason pelaamiseen, jossa millisekuntien reaktioajat edellyttävät vakaana pysyvää nettiä. Modeemi sisältää yhteensä neljä LAN-porttia, joihin yhdistät ethernet-kaapelilla tietokoneet ja pelikonsolit, kun haluat varmistaa netin luotettavuuden pelikäytössä. Porteista yksi tukee huippunopeaa 2,5 Gbit/s -nopeutta, sekä loput kolme porttia 1 Gbit/s -nopeutta.

Helppo käyttöönotto

Modeemin asetukset ovat valmiina DNA:n nettiä varten, jonka ansiosta vauhdikkaan surffailun aloittaminen ei edellytä käytännössä kuin johdon kytkemisen. Käyttö on huoletonta myös jatkossa, sillä niin tukiasiat, ohjelmistopäivitykset kuin tietoturvakin hoituvat DNA:n toimesta.

Nettipulssin optimoima kotiverkko

Läppärit ja muut laitteet liittyvät nettiin usein langattomasti, ja langattomassa yhteydessä voi olla häiriöitä, joiden parantamisessa Nettipulssi auttaa. DNA:n modeemissa asuva tekoäly pitää kotiverkostasi huolta analysoimalla modeemin WiFi-verkon suorituskykyä ja antamalla verkon toimivuutta parantavia vinkkejä. Saat kotisi verkon käyttöön perustuvat suositukset netin parantamiseen Oma DNA -sovellukseen.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
237 mm
Leveys
187 mm
Syvyys
65 mm

Yhteydet ja liitettävyys

WLAN
Kyllä
Modeemitekniikka
Kaapeli

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
Käytettävissä DOCSIS 3.1- ja EuroDOCSIS 3.0 -kaapeliverkoissa. Modeemi toimii ensimmäisenä mesh-pisteenä ja voidaan laajentaa yhden tai useamman F-266 Mesh-laajentimen kanssa.

Muut tiedot

Myyntipaketin sisältö
DNA Mesh WiFi -kaapelimodeemi F-3896, käyttöopas, virtajohto ja adapteri, antennijohto ja datajaotin, ethernet-johto, turvallisuusohje
Tuotemerkki
Sagemcom
Valmistajan takuu
24 kk
Laitetyyppi
Modeemi
Valmistajan tuotekoodi
F-3896
Liitäntätyyppi
WiFi
Ethernet
EAN-koodi
3425160342802
Ethernet (LAN) -liitännät
1 kpl 2,5 Gbit/s + 3 kpl 1 Gbit/s
Verkkotekniikka
Kaapeli (coax), EuroDOCSIS 3.0 (32x8), DOCSIS 3.1(2x2)
WLAN-standardi
802.11ax (WiFi 6)
WLANin taajuusalueet
2.4ghz
5ghz
  • 5,50 €/kk 36 kk
  • 8,25 €/kk 24 kk
  • 16,50 €/kk 12 kk