DNA Ethernet- ja Mesh-modeemi WiFi 6 K562

DNA Ethernet- ja Mesh -modeemi toimii Mesh-verkon laajentimena, tai vaihtoehtoisesti Ethernet-kodin ensisijaisena modeemina. Yhden tai useamman laitteen avulla saat koko kodin kattavan toimintavarman langattoman netin. Pieneen kotiin se riittää sellaisenaan, kun taas suurempaan tai esim. kivi- tai tiiliseiniä sisältävään kotiin voit hankkia niitä kerralla useammankin. Tällöin Mesh-ominaisuuden ansiosta kahden tai useamman laitteen sijoittaminen eri puolille kotia luo mahdollisimman kattavan ja toimintavarman langattoman verkon. Edistyksellinen WiFi 6 -tekniikka mahdollistaa nopean langattoman yhteyden kaikille yhteensopiville laitteillesi.

Nopea netti Ethernet-valmiudella varustettuun kotiin

DNA Ethernet- ja Mesh-modeemilla saat kotiisi toimintavarman ja langattoman netin, joka on Mesh-ominaisuuden ansiosta laajennettavissa kattamaan suurikokoisenkin, tai esim. paksuilla kiviseinillä rakennetun talon kaikki tilat. Laite toimii sellaisenaan Ethernet-kodin ensisijaisena modeemina, tai vaihtoehtoisesti Mesh-verkon laajentimena.

Paranna langattoman nettisi ulottuvuutta mesh-sisäverkolla

Yksi lamppu ei riitä valaisemaan koko kotia. Samaan tapaan yksi kodin päätelaite (mokkula tai modeemi) ei riitä koko kodin kattavaan langattoman sisäverkon muodostamiseen. Tällöin sisäverkkoa voidaan laajentaa linkittämällä modeemiin yksi tai useampi Mesh-laajennin.

Mesh-ominaisuuden ansiosta voit käyttää DNA Ethernet- ja Mesh-modeemia vahvistamaan kotisi langatonta nettiä riippumatta talon verkkotekniikasta. Modeemi toimii ensimmäisenä Mesh-pisteenä ja voidaan laajentaa yhdellä tai useammalla DNA Ethernet- ja Mesh WiFi 6 K562 -modeemilla. Muiden modeemien kanssa suosittelemme laajenninkäyttöön F-266-laajenninta yhteensopivuuden takaamiseksi (tarkista eri laitteiden yhteensopivuus teknisistä tiedoista). Mokkuloiden kanssa tarvitset laajenninkäyttöön vähintään kaksi K562-modeemia luodaksesi erillisen Mesh WiFi -verkon. Laadukkaimman Mesh-verkon varmistat liittämällä Mesh WiFi -laitteet toisiinsa Ethernet-johdolla.

Kuinka monta Mesh-laajenninta tarvitaan? Hyvänä ohjesääntönä on yksi Mesh-laajennin asuinkerrosta kohden, ja asunnon koosta riippuen:

 • n. 70 m² kotiin riittää yksi DNA Ethernet- ja Mesh-modeemi, jos signaali pääsee kulkemaan huoneiden läpi esteettömästi
 • yli 70 m², monikerroksiseen, pohjaltaan haastavaan tai nettisignaalia heikentäviä seinämateriaaleja (esim. kivi tai tiili) sisältävään kotiin suosittelemme kahta tai kolmea Mesh WiFi -yksikköä
 • Nopeampi ja häiriöttömämpi langaton netti WiFi 6 -tekniikalla

  Suorituskykyinen DNA Ethernet- ja Mesh -modeemi on varustettu WiFi 6 -tekniikalla, jonka ansiosta nautit entistäkin nopeammasta ja vakaammasta langattomasta netistä. Se mahdollistaa parhaimmillaan jopa tuplasti nopeamman langattoman netin vanhempiin WiFi 5 -modeemeihin verrattuna. WiFi 6:n ansiosta voit jakaa netin aiempaa moninkertaisemmalle määrälle erilaisia laitteita yhteyden kärsimättä. Saat kaikki WiFi 6 -tekniikan tarjoamat langattoman netin hyödyt irti käyttäessäsi WiFi 6:tta tukevia laitteita. Nyt jo useat puhelimet, tietokoneet ja esim. PS5-pelikonsoli tukevat WiFi 6:tta, joten saat edut heti käyttöösi.

  Helppo käyttöönotto

  Modeemin asetukset ovat valmiina DNA:n nettiä varten, jonka ansiosta vauhdikkaan surffailun aloittaminen ei edellytä käytännössä kuin johdon kytkemisen. Käyttö on huoletonta myös jatkossa, sillä niin tukiasiat, ohjelmistopäivitykset kuin tietoturvakin hoituvat DNA:n toimesta. Lisäksi mesh-sisäverkon muodostaminen onnistuu vaivattomasti mukana tulevien ohjeiden avulla.

  Katso myös muut modeemit

  Katso myös muut Mesh WiFi -laitteet

  Tekniset tiedot

  Mitat ja paino

  Korkeus
  146 mm
  Leveys
  117 mm
  Syvyys
  117 mm
  Paino
  285 g

  Yhteydet ja liitettävyys

  WLAN
  Kyllä
  Modeemitekniikka
  Ethernet
  Verkko-ominaisuudet
  Ethernet 1 Gbit/s

  Yhteensopivuus

  Yhteensopivuus
  Modeemia voi käyttää ethernet-kodin päämodeemina. Modeemi toimii ensimmäisenä mesh-pisteenä ja voidaan laajentaa yhdellä tai useammalla DNA Ethernet- ja Mesh WiFi 6 K562 modeemilla. Laadukkaan WiFi-verkon takaamiseksi ei suositella yhdistämään neljää laitetta enempää.

  DNA Ethernet- ja Mesh WiFi 6 K562 -modeemi on yhteensopiva DNA Mesh WiFi WA8021V5:n kanssa. Suosituksena on käyttää K562:sta ensimmäisenä mesh-pisteenä ja WA8021V5:stä laajentimena. Muiden modeemien tai mokkuloiden kanssa tarvitset laajenninkäyttöön vähintään kaksi K562-modeemia, luodaksesi erillisen Mesh WiFi -verkon.

  Mikäli käytössäsi on Sagemcomin valmistama modeemi (F-266, F-3890, F-3896 ja F-5670), käytä laajentimena F-266-mallia.

  Muut tiedot

  Myyntipaketin sisältö
  DNA Mesh WiFi 6 -modeemi K562, käyttöopas ja pikaohje, virtajohto ja adapteri, ethernet-johto, turvallisuusohje, WiFi-verkon nimi ja salasana
  Tuotemerkki
  Huawei
  Valmistajan takuu
  24 kk
  Valmistajan tuotekoodi
  K562
  Liitäntätyyppi
  WLAN
  Ethernet
  Ethernet-liitännän maksiminopeus
  1000 Mbit/s
  Ethernet (LAN) -liitännät
  3 kpl 1 Gbit/s LAN/WAN -ethernet-portteja (1 kpl WAN + 2 kpl LAN)
  Verkkotekniikka
  Ethernet (RJ-45)
  WLANin kantavuus
  Erinomainen
  WLAN-standardi
  802.11ax (WiFi 6)
  WLANin taajuusalueet
  2.4ghz
  5ghz
  • 2,00 €/kk 36 kk
  • 3,00 €/kk 24 kk
  • 6,00 €/kk 12 kk