DNA Ethernet-modeemi WiFi 6 Plus

Huipputehokas DNA Ethernet Plus -modeemi tuo laadukkaan ja luotettavan netin helposti ethernet-kotiisi. Saat sen avulla kaiken irti vauhdikkaimmistakin liittymistä, sekä varmistat yhteensopivuuden myös tulevaisuuden nopeuksille. Kattavat liitännät nettijohdoille - mm. peräti 2,5 Gbit/s LAN - takaavat ensiluokkaiset yhteydet vaativaankin käyttöön. WiFi 6 -tekniikka mahdollistaa nopean WiFi-yhteyden kaikille yhteensopiville laitteillesi. Modeemi toimii myös ensimmäisenä mesh-pisteenä yhteensopivalle mesh-laajentimelle.

Nopea netti ethernet-valmiudella varustettuun kotiin

DNA Ethernet Plus -modeemilla saat kotiisi toimintavarman ja langattoman netin, joka on laajennettavissa kattamaan suurikokoisenkin, tai esim. paksuilla kiviseinillä rakennetun talon kaikki tilat. Modeemin sisäisten antennien (5 GHz: 4x4 ja 2.4 GHz: 3x3) ansiosta signaalin kuuluvuus on entistä parempi. Laite toimii ethernet-kodin päämodeemina, sekä myös laajenninkäytössä ensimmäisenä mesh-pisteenä, jota voidaan laajentaa yhdellä tai useammalla yhteensopivalla mesh-laajentimella.

Neljä LAN-liitäntää takaavat pelikoneillesi nopean ja luotettavan netin

DNA Ethernet Plus -modeemi on erinomainen valinta myös kilpatason pelaamiseen, jossa millisekuntien reaktioajat edellyttävät vakaana pysyvää nettiä. Modeemi sisältää neljä LAN-liitäntää, joihin yhdistät ethernet-kaapelilla niin tietokoneet, pelikonsolit sekä muut harvemmin paikkaansa vaihtavat laitteet. Kun haluat varmistaa netin luotettavuuden pelikäytössä, käytössäsi ovat sekä WAN- että yksi LAN-liitäntä jotka tukevat huippuluokan 2,5 Gbit/s -nopeutta, sekä loput kolme LAN-liitäntää 1 Gbit/s -nopeutta.

Nopeampi ja häiriöttömämpi langaton netti WiFi 6 -tekniikalla

Suorituskyvyltään huipputason DNA Ethernet Plus -modeemi on varustettu WiFi 6 -tekniikalla, jonka ansiosta nautit entistäkin nopeammasta ja vakaammasta WiFi-yhteydestä. Se mahdollistaa parhaimmillaan jopa tuplasti nopeamman WiFin vanhempiin WiFi 5 -modeemeihin verrattuna. WiFi 6:n ansiosta voit jakaa netin aiempaa moninkertaisemmalle määrälle erilaisia laitteita yhteyden kärsimättä. Saat kaikki WiFi 6 -tekniikan hyödyt irti käyttäessäsi WiFi 6:tta tukevia laitteita. Nyt jo useat puhelimet, tietokoneet ja esim. PS5-pelikonsoli tukevat WiFi 6:tta, joten saat edut heti käyttöösi.

Paranna nettisi ulottuvuutta mesh-sisäverkolla

DNA Ethernet Plus -modeemi toimii lisäksi mesh-sisäverkkoa luodessa sen ensimmäisenä yhteyspisteenä, ja sitä voi käyttää yhdessä yhteensopivan mesh-laajentimen kanssa. Jos kotisi on kooltaan yli 70 m², monikerroksinen tai pohjaltaan haastava, suosittelemme yhden tai kahden mesh-laajentimen hankkimista laadukkaamman nettikokemuksen varmistamiseksi.

Helppo käyttöönotto

Modeemin asetukset ovat valmiina DNA:n nettiä varten, jonka ansiosta vauhdikkaan surffailun aloittaminen ei edellytä käytännössä kuin johdon kytkemisen. Käyttö on huoletonta myös jatkossa, sillä niin tukiasiat, ohjelmistopäivitykset kuin tietoturvakin hoituvat DNA:n toimesta. Lisäksi mesh-sisäverkon muodostaminen onnistuu vaivattomasti mukana tulevien ohjeiden avulla.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
255 mm
Leveys
90 mm
Syvyys
205 mm
Paino
670 g

Yhteydet ja liitettävyys

WLAN
Kyllä
Modeemitekniikka
Ethernet

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus

Modeemia voi käyttää ethernet-kodin päämodeemina. Modeemi toimii ensimmäisenä mesh-pisteenä ja voidaan laajentaa yhdellä tai useammalla DNA Ethernet- ja Mesh WiFi 6 -modeemilla.

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Antennit: 4x4 (5 GHz) ja 3x3 (2,4 GHz)
Myyntipaketin sisältö
DNA Mesh WiFi Ethernet -modeemi F-5670, käyttöopas, virtajohto ja adapteri, ethernet-johto (1,5 m), turvallisuusohje
Tuotemerkki
Sagemcom
Valmistajan takuu
24 kk
Valmistajan tuotekoodi
F-5670
Liitäntätyyppi
WiFi
Ethernet
EAN-koodi
3425160343137
Ethernet (LAN) -liitännät
1 kpl 2,5 Gbit/s WAN + 1 kpl 2,5 Gbit/s LAN + 3 kpl 1 Gbit/s LAN
Verkkotekniikka
Ethernet (RJ-45)
WLAN-standardi
802.11ax (WiFi 6)
WLANin taajuusalueet
2.4ghz
5ghz
  • 3,75 €/kk 36 kk
  • 5,62 €/kk 24 kk
  • 11,25 €/kk 12 kk