DNA Ethernet- ja Mesh-modeemi WiFi 6 F-266

Suorituskykyinen DNA Ethernet- ja Mesh -modeemi tuo luotettavan netin helposti ethernet-kotiisi. WiFi 6 -tekniikka mahdollistaa nopean langattoman yhteyden kaikille yhteensopiville laitteillesi. Modeemi toimii myös mesh-laajentimena, parantamaan suuremman kodin WiFi-kattavuutta.

Nopea netti ethernet-valmiudella varustettuun kotiin

DNA Ethernet- ja Mesh-modeemilla saat kotiisi toimintavarman ja langattoman netin, joka on laajennettavissa kattamaan suurikokoisenkin, tai esim. paksuilla kiviseinillä rakennetun talon kaikki tilat. Laite toimii sellaisenaan ethernet-kodin ensisijaisena modeemina, tai vaihtoehtoisesti mesh-verkon laajentimena.

Paranna langattoman nettisi ulottuvuutta mesh-sisäverkolla

Yksi lamppu ei riitä valaisemaan koko kotia. Samaan tapaan yksi kodin päätelaite (mokkula tai modeemi) ei riitä koko kodin kattavaan langattoman sisäverkon muodostamiseen. Tällöin sisäverkkoa voidaan laajentaa linkittämällä modeemiin yksi tai useampi mesh-laajennin.

Mesh-ominaisuuden ansiosta voit käyttää DNA Ethernet- ja Mesh-modeemia vahvistamaan kotisi langatonta nettiä riippumatta talon verkkotekniikasta. Jos käytössäsi on jo entuudestaan mesh-yhteensopiva modeemi, voit käyttää DNA Ethernet- ja Mesh-modeemia mesh-laajentimena. Jos käytössäsi on mokkula tai modeemi, joka ei ole mesh-yhteensopiva, tarvitset laajenninkäyttöön vähintään kaksi DNA Ethernet- ja Mesh -modeemia luodaksesi erillisen Mesh WiFi -verkon. Laadukkaimman mesh-verkon varmistat liittämällä Mesh WiFi -laitteet toisiinsa ethernet-johdolla.

Kuinka monta mesh-laajenninta tarvitaan? Hyvänä ohjesääntönä on yksi mesh-laajennin asuinkerrosta kohden, ja asunnon koosta riippuen:

- n. 70 m² kotiin riittää yksi DNA Ethernet- ja Mesh-modeemi, jos signaali pääsee kulkemaan huoneiden läpi esteettömästi

- yli 70 m², monikerroksiseen tai pohjaltaan haastavaan kotiin suosittelemme kahta tai kolmea Mesh WiFi -yksikköä

Nopeampi ja häiriöttömämpi langaton netti WiFi 6 -tekniikalla

Suorituskyvyltään erinomainen DNA Ethernet- ja Mesh -modeemi on varustettu WiFi 6 -tekniikalla, jonka ansiosta nautit entistäkin nopeammasta ja vakaammasta langattomasta netistä. Se mahdollistaa parhaimmillaan jopa tuplasti nopeamman langattoman netin vanhempiin WiFi 5 -modeemeihin verrattuna. WiFi 6:n ansiosta voit jakaa netin aiempaa moninkertaisemmalle määrälle erilaisia laitteita yhteyden kärsimättä. Saat kaikki WiFi 6 -tekniikan tarjoamat langattoman netin hyödyt irti käyttäessäsi WiFi 6:tta tukevia laitteita. Nyt jo useat puhelimet, tietokoneet ja esim. PS5-pelikonsoli tukevat WiFi 6:tta, joten saat edut heti käyttöösi.

Helppo käyttöönotto

Modeemin asetukset ovat valmiina DNA:n nettiä varten, jonka ansiosta vauhdikkaan surffailun aloittaminen ei edellytä käytännössä kuin johdon kytkemisen. Käyttö on huoletonta myös jatkossa, sillä niin tukiasiat, ohjelmistopäivitykset kuin tietoturvakin hoituvat DNA:n toimesta. Lisäksi mesh-sisäverkon muodostaminen onnistuu vaivattomasti mukana tulevien ohjeiden avulla.

Katso myös muut modeemit

Katso myös muut Mesh WiFi -laitteet

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
142 mm
Leveys
110 mm
Syvyys
57 mm
Paino
285 g

Yhteydet ja liitettävyys

WLAN
Kyllä
Modeemitekniikka
Ethernet

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
Modeemia voi käyttää ethernet-kodin päämodeemina. Modeemi toimii ensimmäisenä mesh-pisteenä ja voidaan laajentaa yhdellä tai useammalla DNA Ethernet- ja Mesh WiFi 6 F-266 modeemilla. Lisäksi DNA Ethernet ja Mesh WiFi 6 F-266 -modeemin kanssa ensimmäisenä mesh-yhteyspisteenä toimivat modeemit: DNA Kaapelimodeemit F-3890v3 ja F-3896 sekä DNA Ethernet-modeemi WiFi 6 Plus F-5670. Voit yhdistää toisiinsa korkeintaan neljä laitetta.

Jos käytössäsi on mokkula tai modeemi, joka ei ole mesh-yhteensopiva, tarvitset laajenninkäyttöön vähintään kaksi DNA Ethernet- ja Mesh -modeemia luodaksesi erillisen Mesh WiFi -verkon.

Muut tiedot

Myyntipaketin sisältö
DNA Mesh WiFi -modeemi F-266, käyttöopas, virtajohto ja adapteri, ethernet-johto, turvallisuusohje
Tuotemerkki
Sagemcom
Valmistajan takuu
24 kk
Laitetyyppi
Modeemi
Valmistajan tuotekoodi
F-266
Liitäntätyyppi
WiFi
Ethernet
EAN-koodi
3425160343205
Ethernet (LAN) -liitännät
1 kpl 1 Gbit/s WAN + 1 kpl 1 Gbit/s LAN
Verkkotekniikka
Ethernet (RJ-45)
WLAN-standardi
802.11ax (WiFi 6)
WLANin taajuusalueet
5ghz
2.4ghz
  • 2,16 €/kk 36 kk
  • 3,25 €/kk 24 kk
  • 6,50 €/kk 12 kk