Tarkista tuotteen saatavuus

Syötä osoitetietosi. Näin pystymme tarjoamaan sinulle sopivimman vaihtoehdon.

{{availability.message}}

{{availability.address.street}} {{availability.address.apartment}}, {{availability.address.postcode}} {{availability.address.city}}

{{availability.address.street}} {{availability.address.apartment}}, {{availability.address.postcode}} {{availability.address.city}}

{{product.summary}}

{{product.name}}

{{plan.thisBundleProductPrice.formattedValue}}/kk

Haluatko tarkistaa saatavuuden toiseen osoitteeseen?

Voit valita useampia kanavapaketteja

Jatka

Mistä DNA Welho Viihde koostuu?

L

Nopea netti – kotiin tai mukaan

DNA Welhon laajakaistasta riittää kaistaa koko perheelle: nauti teräväpiirtokuvasta samalla kun muut surffaavat netissä ja pelaavat verkkopelejä. Käytä nopeaa nettiä kotona tai ollessasi liikkeellä.

©

Katsele TV:tä millä laitteella haluat

DNA Welho Viihde -palvelulla katsot suosikkiohjelmasi missä ja milloin haluat. Tallenna suosikkiohjelmasi kännykällä ja katsele ne tabletilla tai tietokoneella. Kätevällä jatkuvalla tallennuksella tallennat suosikkisarjasi kaikki jaksot. Käytössäsi on 2000 tuntia tallennustilaa.

d

Tilaa lisäkanavia – myös teräväpiirrolla!

Etsitkö ensi-iltaelokuva vai HBO-sarjoja? Vai suosikkiurheilusi suorina lähetyksinä? Kanavapaketeilla saat lisää katsottavaa, niin antenni- kuin kaapelikotiin. Myös HD-kanavia. Teräväpiirto tarjoaa värisyvyyttä suosikkisarjoihisi ja elokuviin, tarkkuutta nopeatempoisiin urheilulähetyksiin. Kerran teräväpiirron makuun päästyään, ei halua palata takaisin vanhaan.

ú

Tilaa uutuusleffat kotisohvalta

Täydennä DNA Welho Viihde -pakettisi HD-digiboksilla ja saat käyttöösi videovuokraamon. Tarjolla on tuhansien elokuvien SF Anytimen valikoima uutuusleffoista klassikoihin. Digiboksilla voit myös katsoa MatkaTV-palveluun tallentamasi ohjelmat suoraan TV:stäsi.