DNA TV

Helppokäyttöisellä DNA TV -sovelluksella lempiohjelmat kulkevat mukanasi ja ovat katsottavissa aina kun haluat:
 
• Katso lempiohjelmat ruudulla kuin ruudulla, koko EU:n alueella
• Tallenna rajattomasti, myös jatkuvalla tallennuksella
• Nauti DNA TV Viihdekirjaston ja Vuokraamon leffoista
• Peilaa sisältö isolle ruudulle
 

Katso lempiohjelmat ruudulla kuin ruudulla

 
Nauti lempiohjelmistasi missä ja milloin haluat. DNA TV on aina mukanasi kännykässä, tabletilla ja läppärillä. Näet tallenteiden lisäksi vapaiden kanavien ja tilaamiesi maksukanavien suorat lähetykset. Voit seurata lempiohjelmiasi aina kun haluat, koko EU:n alueella.
 
DNA Asiakasetuna nautit joka kuukausi vaihtuvasta Kuukauden kanavasta.
 

Tallenna rajattomasti

 
Laita suosikkisi helposti jatkuvaan tallennukseen ja tallenna vaikka kaikilta peruskanavilta samanaikaisesti. (Yle1, Yle2, Fem/Teema, MTV3, Sub, Ava, Frii, Nelonen, Jim, Liv, Hero, TV5, Kutonen, TLC, Fox ja National Geographic, AlfaTV). Tallenteet ovat katsottavissasi kaksi vuotta.
 
Voit katsoa osan ohjelmista myös 2-7 vuorokautta jälkikäteen. Monet maksukanavat ja muutamat peruskanavat sisältävät tämän ominaisuuden. (mm. Fox, TLC, National Geographic, INEZ).
 

Nauti DNA TV Viihdekirjaston ja Vuokraamon elokuvista

 
DNA TV:n kuukausihintaan sisältyy myös DNA TV Viihdekirjaston uudistuva ja monipuolinen leffavalikoima. Leffoissa riittää katsottavaa kaikille: aikaisempien vuosien menestyselokuvia, kriitikoiden suosikkeja, koko perheen elokuvia, romantiikkaa, komediaa, toimintaa. Valikoima päivittyy joka kuukausi.
 
DNA TV Vuokraamosta voit vuokrata elokuvia ja sarjoja heti leffateatteriesityksen jälkeen. Uutena asiakkaana saat yhden leffavuokrauksen veloituksetta.
 

Peilaa ohjelmat isolle ruudulle

 
Voit katsoa kaikki suosikkisi myös isolta ruudulta: tallenteet, maksukanavat, suorat lähetykset sekä DNA TV Viihdekirjaston ja Vuokraamon ohjelmat myös Googlen Chromecastin tai Apple TV:n kautta. Tällöin puhelin tai tabletti toimii kaukosäätimenä.
 

Täydennä suosikkisisällöillä

 
Valitse kanavapakettien, ohjelmakirjastojen tai suoratoistopalveluiden sisällöistä suosikkisi – urheilua, elokuvia, sarjoja tai lastenohjelmia – ja katso kotona tai menossa: DNA TV -mobiilisovelluksella näet useimpien tilaamiesi maksullisten kanavien suoria lähetyksiä ja myös tilaamiesi suoratoistopalvelujen tarjonnan.
 

Käytä myös osoitteessa dnatv.dna.fi

 
Kätevällä selainversiolla katsot leffoja ja suoria lähetyksiä tietokoneelta, koko EU:n alueella. Tilattuasi DNA TV:n saat sen heti käyttöösi, osoitteessa dnatv.dna.fi.
Muista myös ladata DNA TV -sovellus laitteesi sovelluskaupasta https://www.dna.fi/apps/dnatv.
  • Ei määräaikaa
    0,00 €/kk/1 kk
    Jatkossa 6,90 €/kk