1.

Syötä osoitteesi

2.

Valitse itsellesi sopiva netti

3.

Valitse modeemi ja lisäpalvelut

Missä haluat käyttää tuotetta?

{{availability.message}}

Voit tilata kanavapaketin osoitteeseen: {{availability.address.street}} {{availability.address.apartment}}, {{availability.address.postcode}} {{availability.address.city}} Kanavapaketti ei ole saatavilla osoitteeseen:  {{availability.address.street}} {{availability.address.apartment}}, {{availability.address.postcode}} {{availability.address.city}} {{availability.message}} Olet tehnyt maksimimäärän osoitehakuja tunnissa. Yritä myöhemmin uudestaan.
{{availability.address.street}} {{availability.address.apartment}}, {{availability.address.postcode}} {{availability.address.city}}
Hae toisella osoitteella

Lisäämiäsi tuotteita voi tilata vain yhden kappaleen kerrallaan. Olet jo lisännyt sallitun määrän joitain tuotteita ostoskoriin.

Olet valinnut {{product.selectedChannelsCount}}/{{product.maxChannelSelection}} kanavaa

Olet valinnut {{occupiedSlotsInProduct(product)}}/{{product.maxChannelSelection}} kanavaa

{{redirectBanner.headline}}

{{redirectBanner.image.altText || redirectBanner.altText}}

{{redirectBanner.headline}}

Käyttöosoite:
{{address.street}} {{address.apartment}}, {{address.postcode}} {{address.city}} Vaihda osoitetta
DNA Taloyhtiölaajakaista

Valitse huippunopea taloyhtiölaajakaista

Nopea taloyhtiön netti - se on saatavillasi pysyvästi edulliseen taloyhtiöasukkaan hintaan! Kun valitset netin käyttäjien ja käyttötapojen mukaan, niin vauhtia riittää kaikkeen, mihin pitääkin: elokuvat ja pelit eivät pätki ja koko perhe viihtyy netissä, vaikka yhtä aikaa. Nopeutta on tarjolla jopa gigaan asti.

Ota netti käyttöösi ja valitse sopivat lisäpalvelut. Aloita tekemällä osoitehaku!

Tarvitsetko apua netin valinnassa? Avaa chat.

Asiantuntijamme auttavat sinua chatissa ja puhelimessa

Varaa soittoaika
DNA Avulias

Usein kysyttyä taloyhtiönetistä

Mikä on taloyhtiönetti?
Taloyhtiösi on tehnyt huippudiilin DNA:n kanssa: kotiisi on saatavilla nopea ja edullinen DNA Taloyhtiönetti, joka on selvästi edullisempi kuin yksittäiseen talouteen tilattu laajakaista. Ottamalla sen käyttöösi varmistat, että saat kiinteän verkon parhaat nopeudet käyttöösi nyt ja tulevaisuudessa – toimintavarman netin, josta riittää kaistaa koko perheelle.

Aloita tekemällä osoitehaku, niin näet kotiisi tarjolla olevat vaihtoehdot.

Eikö taloyhtiössäsi ole vielä DNA Taloyhtiönettiä? Ehdota sitä!
Mitä etua minulle on taloyhtiönetistä?
DNA Taloyhtiönetti takaa nopean ja toimintavarma netin kotiisi taloyhtiöasukkaan edulliseen hintaan. Ja mikä parasta – taloyhtiönetin käyttäjänä saat myös muita tuntuvia asiakasetuja mm. DNA TV:stä, mobiililaajakaistasta ja puheliittymistä. Tutustu etuihisi ja ota ne käyttöösi!
Millainen netti on kotiini sopivin?
Nopeus kannattaa valita netin käyttäjien ja käytön mukaan, jotta netti ei pätki ja vauhtia riittää kaikkeen, mihin pitääkin. Kun netin nopeus on mitoitettu oikein, on käyttö sujuvaa kaikissa tilanteissa. Suositus on, että nopeutta kannattaa varata ainakin 100M per käyttäjä. Osoitehaku näyttää kotiisi tarjolla olevat eri nettivaihtoehdot. Aloita tekemällä osoitehaku.
Olen vasta muuttamassa, mitä teen?
Osoitehausta voit tarkistaa uuteen kotiisi saatavilla olevan nettiyhteyden. Jos uuteen kotiisi on saatavilla DNA Taloyhtiönetti, näet nopeat ja edulliset vaihtoehdot osoitehausta ja voit tilata netin kotiisi sitä kautta.

Tee osoitehaku tai ota yhteyttä DNA:n asiakaspalveluun, niin hoidetaan netti ajoissa kuntoon. Jos käytössäsi on toisen operaattorin laajakaista, muista irtisanoa se ajoissa ennen muuttoasi. Muuttajan muistilistalle on koottu muut vinkit muuttoon liittyen.
Miten osaan valita oikeanlaisen modeemin?
Toimiakseen netti tarvitsee taloyhtiösi nettitekniikan mukaisen WiFi-modeemin. Tee ensin osoitehaku ja valitse sopivin netti - sen jälkeen näet nettiliittymällesi sopivimman modeemin.

Päivittämällä modeemin DNA:lta, netti toimii ja laitteesi ovat tietoturvallisesti verkossa. DNA:n tarjoamat WiFi-modeemit on tarkkaan testattu ja juuri DNA:n verkkoon optimoitu, joten niiden käyttöönottokin on helppoa ja huoletonta yhdessä DNA Taloyhtiönetin kanssa.
Mikä on Mesh WiFi -laajennin?
Jos kodissa on paljon huoneita tai useita kerroksia, langaton verkko eli WiFi ei välttämättä kanna kaikkialle. Tällöin netti pätkii ja on hidas erityisesti silloin, kun nettiä käytetään kaukana modeemista.

Mesh WiFi -laajentimet mahdollistavat nopean ja toimintavarman WiFin myös isommassa kodissa tai silloin, kun kerroksia on useita. Mesh WiFi -laitteet muodostavat kotiisi toimintavarman mesh-verkon, jolloin netti toimii nopeasti kaikkialla kotona – yhden verkon sisällä.

Hyvä nyrkkisääntö on, että 1-3 huoneen kotiin riittää yksi Mesh WiFi -laajennin, 4-5 huoneen kotiin tarvitaan kaksi Mesh WiFi -laajenninta ja kuuden+ huoneen koteihin 3 Mesh WiFi -laitetta on riittävä määrä. Myös kerrokset vaikuttavat WiFi:n kuuluvuuteen. Kaikissa kodin kerroksissa olisi hyvä olla oma Mesh WiFi -laajennin.