Tutustu ja tilaa kotiisi sopivin netti

{{availability.message}}

Voit tilata kanavapaketin osoitteeseen: {{availability.address.street}} {{availability.address.apartment}}, {{availability.address.postcode}} {{availability.address.city}} Kanavapaketti ei ole saatavilla osoitteeseen:  {{availability.address.street}} {{availability.address.apartment}}, {{availability.address.postcode}} {{availability.address.city}} {{availability.message}} Olet tehnyt maksimimäärän osoitehakuja tunnissa. Yritä myöhemmin uudestaan.
{{availability.address.street}} {{availability.address.apartment}}, {{availability.address.postcode}} {{availability.address.city}}
Hae toisella osoitteella

Lisäämiäsi tuotteita voi tilata vain yhden kappaleen kerrallaan. Olet jo lisännyt sallitun määrän joitain tuotteita ostoskoriin.

Olet valinnut {{product.selectedChannelsCount}}/{{product.maxChannelSelection}} kanavaa

Olet valinnut {{occupiedSlotsInProduct(product)}}/{{product.maxChannelSelection}} kanavaa

{{redirectBanner.headline}}

{{redirectBanner.image.altText || redirectBanner.altText}}

{{redirectBanner.headline}}

Käyttöosoite:
{{address.street}} {{address.apartment}}, {{address.postcode}} {{address.city}} Vaihda osoitetta

DNA Helppoustakuu

Päästä itsesi helpolla

Kodin DNA Netin ja TV Hubin asennat käden käänteessä itse tai Asennusmestarimme avulla. Myönnämme niille DNA Helppoustakuun*. Jos et ole tyytyväinen, voit perua kaupat kolmenkymmenen päivän ajan.

Lue lisää Asennusmestarista
DNA Netti Netflixin mukaan nopein

DNA NETTI - NETFLIXIN MUKAAN NOPEIN.

DNA Netti on jo yli vuoden ajan saavuttanut korkeimman keskinopeuden Netflix -leffojen ja -sarjojen katseluun Netflixin kuukausittaisten mittausten mukaan*.

Lue lisää
DNA 5G

Kun nopeus on suuri, maailma on pieni.

Nopeammin latautuvia videoita ja sukkelampaa nettiselailua. Ja paljon muuta!

DNA 5G

Usein kysyttyä

Minulla on jo kiinteään laajakaistaan sopiva modeemi. Voinko käyttää sitä DNA Netin kanssa?
Kyllä. Mikäli omistat jo entuudestaan kiinteään laajakaistaan sopivan modeemin, voit käyttää sitä myös DNA Netin kanssa.

Jos kyseessä on kaapelilaajakaista, ota yhteyttä asiakaspalveluun jotta netti saadaan toimimaan aiemmin hankkimallasi kaapelimodeemilla. Otathan yhteydenottoa varten valmiiksi ylös kaapelimodeemisi pohjasta löytyvän 12-merkkisen MAC-numeron.

Parhaan yhteyden, oikean nopeuden ja toimintavarman netin saat aina DNA:n yhteensopivilla modeemeilla. Valitsemalla tilauksen yhteydessä valmiiksi DNA:n verkkoon optimoidun modeemin, varmistat myös helpon käyttöönoton - töpseli vain seinään ja nettiin!
Haluan, että netti on nopea jokaisessa huoneessa. Mitä teen?
Modeemin ja mokkulan sijoittelulla on iso merkitys. Modeemi kannattaa sijoittaa aina mahdollisimman keskeiselle paikalle asunnossa ja mokkula lähelle ikkunaa, missä verkko on usein voimakkaampi. Usein mokkulan pienikin siirtäminen asunnon sisällä voi parantaa yhteyden laatua ja nopeutta. Mobiiliverkossa langatonta nettiä voidaan vahvistaa myös Mesh WiFi -järjestelmällä. Ohjeet kiinteän verkon modeemin sijoitteluun asunnossa ja langattoman verkon vinkit löydät WiFin tukisivuilta.
Voinko olla varma, että nettiyhteyteni on nopein mahdollinen?
WiFi-verkolla ja langattomalla yhteydellä et toistaiseksi saavuta netin huippunopeuksia. Jos haluat käyttää nettiä ja kiinteää laajakaistaa maksiminopeudella ja pienimmällä mahdollisella vasteajalla, kytke tietokone suoraan modeemiin nettijohdolla. Voit testata nettisi nopeuden nopeustesti-työkalulla. Käytä testatessasi yhteyttä, jonka nopeuden haluat testata.