Tutustu ja tilaa kotiisi sopivin laajakaista

{{availability.message}}

Voit tilata kanavapaketin osoitteeseen: {{availability.address.street}} {{availability.address.apartment}}, {{availability.address.postcode}} {{availability.address.city}} Kanavapaketti ei ole saatavilla osoitteeseen:  {{availability.address.street}} {{availability.address.apartment}}, {{availability.address.postcode}} {{availability.address.city}} {{availability.message}} Olet tehnyt maksimimäärän osoitehakuja tunnissa. Yritä myöhemmin uudestaan.
{{availability.address.street}} {{availability.address.apartment}}, {{availability.address.postcode}} {{availability.address.city}}
Hae toisella osoitteella

Lisäämiäsi tuotteita voi tilata vain yhden kappaleen kerrallaan. Olet jo lisännyt sallitun määrän joitain tuotteita ostoskoriin.

Olet valinnut {{product.selectedChannelsCount}}/{{product.maxChannelSelection}} kanavaa

{{product.size || product.name}} - {{product.marketingSlogan}}

Olet valinnut {{occupiedSlotsInProduct(product)}}/{{product.maxChannelSelection}} kanavaa

{{redirectBanner.headline}}

{{redirectBanner.image.altText || redirectBanner.altText}}

{{redirectBanner.headline}}

Käyttöosoite:
{{address.street}} {{address.apartment}}, {{address.postcode}} {{address.city}} Vaihda osoitetta
icon/marker Created with Sketch.

Tarkista osoitehausta yltä millainen netti kotiisi on mahdollista saada.

icon/wifi Created with Sketch.

Valitse kotiisi saatavilla olevista vaihtoehdoista sellainen netti, jossa nopeus riittää kaikkeen siihen mihin kotoasi nettiä käytetään.

icon/modem Created with Sketch.

Valitse toimintavarma ja tietoturvallinen modeemi ja tarvittaessa Mesh Wifi -laajentimet.

Kodin Mesh Wifi modeemi

DNA Netti toimii parhaiten DNA:n modeemeilla

Suosittelemme DNA:n modeemin ja tarvittaessa Mesh WiFi -laajentimen päivittämistä laajakaistaliittymää tilatessa, jotta laajakaista toimii laadukkaasti kodin joka nurkassa.

DNA:n nettilaitteilla:

  • Käyttöönotto on varmasti helppoa
  • Tietoturva on aina ajan tasalla
  • Laitteet on valmiiksi testattu ja optimoitu DNA:n verkkoon

Mikäli tarvitset apua käyttöönotossa, DNA Apuri auttaa.

Nopea

DNA Netillä koko perheen viihtyminen on helppoa - monella laitteella yhtä aikaa. Riittävä nopeus takaa etteivät elokuvat ja sarjat pätki. Nopeutta jopa gigaan asti.

B C A

Helppo

Huolehdimme että sinulla on käytössäsi aina paras yhteys ja saat sen helposti käyttöösi ihan itse tai DNA Apurin avulla. Se on niin helppoa, että myönnämme sille DNA Helppoustakuun*. Ota käyttöön kerran, viihdy aina.

Edullinen

Aina edulliset laajakaistaliittymät ja rahanarvoiset edut uusille ja vanhoille asiakkaille. Kilpailukykyinen hinta sille nopeudelle, minkä viihtymiseen tarvitset.

Usein kysyttyä laajakaistasta

Mistä tietää mikä nopeus on kotiini sopiva?
Mitä enemmän netillä on käyttäjiä ja mitä vaativampia käyttötarkoituksia netille on, sitä nopeampi liittymä kannattaa valita. Sillä varmistat nopean ja toimintavarman netin kaikille kodin käyttäjille ja laitteille. Hyvä nyrkkisääntö on, että vähintään 100M-nopeus per netinkäyttäjä takaa nopean ja toimivan netin myös silloin, kun kodissa on paljon samanaikaista netinkäyttöä.

Esim. kodissa, jossa asuu 3 henkilöä ja laajakaistaa käytetään normaalin asioinnin lisäksi myös pelaamiseen ja etätöihin, kannattaa valita 400M-1000M laajakaistaa.
Minulla on jo valitsemaani laajakaistayhteyteen sopiva modeemi tai mokkula. Voinko käyttää sitä DNA Netin kanssa?
Valitsemalla käyttötarkoituksiisi ja käyttäjämäärään sopivan nettiyhteyden, suosittelemme juuri sinun netillesi sopivaa modeemia.

DNA:lta hankittu modeemi takaa, että
  • Tietoturva on ajan tasalla
  • Käyttöönotto on helppoa
  • Modeemi on testattu yhteensopivaksi juuri DNA:n verkkoon.
Jos modeemisi on yhteensopiva kotiisi tarjotun yhteystekniikan kanssa, voit käyttää myös omaa modeemiasi. Tällöin emme voi kuitenkaan taata saavutettavia yhteysnopeuksia ja ajantasaista tietoturvaa.
Kannattaako hankkia 5G-liittymä, jos asuu 4G-verkon alueella?
DNA:n nopeat mobiililaajakaistat toimivat sekä 4G-verkon että 5G-verkon alueella. Tärkeintä on huolehtia, että liittymänopeus on käyttötarkoituksiin nähden riittävä. Voit tarkistaa kotiisi ja käyttötarpeisiisi sopivan nettinopeuden täältä.

Kaikki DNA:n 5G-mokkulat tukevat 5G- ja 4G-verkon eri taajuuksia eli liittymät ja laitteet voi jo huoletta päivittää 5G-valmiuteen - se todennäköisesti parantaa kotisi yhteyksiä myös 4G-verkon alueella. DNA:n 5G-verkko laajenee koko ajan, joten päivittämällä laitteet ja liittymät, pääset nauttimaan 5G:n ruuhkattomista yhteyksistä heti, kun 5G yltää kotiisi.
Haluan, että laajakaista on nopea kotini jokaisessa huoneessa, auttaako Mesh WiFi -laajennin?
Jos kodissa on paljon huoneita tai useita kerroksia, ei langaton verkko eli WiFi välttämättä kanna kaikkialle. Mesh-laajentimet mahdollistavat nopean ja toimintavarman WiFin myös isommassa kodissa. Niiden avulla muodostat kotiisi saumattoman mesh-verkon, jolloin netti toimii nopeasti kaikkialla kotona – yhden verkon sisällä.

Hyvä nyrkkisääntö on, että 1-3 huoneen kotiin riittää yksi mesh-laajennin, 4-5 huoneen kotiin kaksi mesh-laajenninta ja 6+ huoneen koteihin 3 mesh-laitetta. Myös kerrokset vaikuttavat WiFin kuuluvuuteen. Kaikissa kodin kerroksissa olisi hyvä olla oma mesh-laajennin.
Saanko DNA:lta apua asennukseen?
DNA Apuri auttaa niin puhelimessa, chatissa kuin paikanpäälläkin, riippuen asuinpaikastasi. Tutustu DNA Apuriin täältä.
Entä jos laajakaistaliittymä ei vastaa odotuksiani?
DNA Netti tulee aina 30 päivän tyytyväisyystakuulla. Jos et ole tyytyväinen, voit perua kaupat 30 päivän ajan, etkä maksa koeajalta laskuja.

30 päivän tyytyväisyystakuu, eli tilauksen pidennetty peruutusoikeus on voimassa DNA Netti -tuotteissa. 30 päivän peruutusaika liittymän osalta alkaa, kun olet vastaanottanut tilausvahvistuksen, laitteiden osalta 30 päivän pidennetty peruutusoikeus alkaa tavaran vastaanottamisesta, jos tavara vastaanotetaan myöhemmin kuin tilausvahvistus. 30 päivän tyytyväisyystakuu kattaa myös DNA Netin kanssa ostetut DNA:n lisäpalvelut (Matkanetti 4G ja DNA TV Hubi). Tilaukseen liittyvät laitteet voidaan ottaa käyttöön peruuttamisoikeutta menettämättä, mutta laitteita on käsiteltävä huolellisesti ja niiden tulee olla palautushetkellä ehjiä ja myyntikuntoisia. Takuuta koskevissa kysymyksissä voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme p. 044 144 044.
Onko minun mahdollista saada 5G-laajakaista kotiini?
DNA 5G tuo nopean laajakaistayhteyden kotiisi DNA:n 5G-alueilla, joilla ei ole mahdollista saada oman takuunopean kaistan sisältävää DNA Koti 5G-yhteyttä.

Asennat DNA 5G kotiin -yhteyden helposti itse. Seinään tai tolppaan kiinnitettävä ulkomokkula huolehtii 5G-nettisi nopeudesta ja vakaudesta ilman ulkoseinien aiheuttamia häiriöitä tai hitautta. Jos asut kerrostalossa, sinun tulee huolehtia, että asennat ulkomokkulan esim. parvekkeellesi huomaamattomasti. Varmista taloyhtiöltäsi, tarvitsetko asennukseen luvan.

DNA:n 5G on loistava vaihtoehto silloin, kun haluat 5G-netin kotiisi. Tutustu myös DNA Koti 5G -yhteyteen, jonka takuunopea oma kaista ja avaimet käteen -asennus takaa nopean ja luotettavan netin kotiisi.

DNA:n 5G-verkko laajenee jatkuvasti, tarkista kotiisi saatavilla olevat vaihtoehdot tekemällä tällä sivulla osoitehaku.