Tutustu ja tilaa kotiisi sopivin netti

{{availability.message}}

Voit tilata kanavapaketin osoitteeseen: {{availability.address.street}} {{availability.address.apartment}}, {{availability.address.postcode}} {{availability.address.city}} Kanavapaketti ei ole saatavilla osoitteeseen:  {{availability.address.street}} {{availability.address.apartment}}, {{availability.address.postcode}} {{availability.address.city}} {{availability.message}} Olet tehnyt maksimimäärän osoitehakuja tunnissa. Yritä myöhemmin uudestaan.
{{availability.address.street}} {{availability.address.apartment}}, {{availability.address.postcode}} {{availability.address.city}}
Hae toisella osoitteella

Lisäämiäsi tuotteita voi tilata vain yhden kappaleen kerrallaan. Olet jo lisännyt sallitun määrän joitain tuotteita ostoskoriin.

Olet valinnut {{product.selectedChannelsCount}}/{{product.maxChannelSelection}} kanavaa

Olet valinnut {{occupiedSlotsInProduct(product)}}/{{product.maxChannelSelection}} kanavaa

{{redirectBanner.headline}}

{{redirectBanner.image.altText || redirectBanner.altText}}

{{redirectBanner.headline}}

Käyttöosoite:
{{address.street}} {{address.apartment}}, {{address.postcode}} {{address.city}} Vaihda osoitetta

DNA Helppoustakuu

Päästä itsesi helpolla

Kodin DNA Netin ja TV Hubin asennat käden käänteessä itse tai Asennusmestarimme avulla. Myönnämme niille DNA Helppoustakuun*. Jos et ole tyytyväinen, voit perua kaupat kolmenkymmenen päivän ajan.

Lue lisää Asennusmestarista
DNA saavutti korkeimman keskimääräisen nopeuden

On muuten nopeat yhteydet!

DNA saavutti korkeimman keskimääräisen nopeuden Suomen 10 suurimmassa kaupungissa suoritetussa mobiiliverkon mittaustutkimuksessa*.

Lue lisää
DNA 5G

Kun nopeus on suuri, maailma on pieni.

Nopeammin latautuvia videoita ja sukkelampaa nettiselailua. Ja paljon muuta!

DNA 5G

 

Usein kysyttyä

Minulla on jo valitsemaani nettiyhteyteen sopiva modeemi tai mokkula. Voinko käyttää sitä DNA Netin kanssa?
Voit käyttää myös omaa modeemiasi tai mokkulaa DNA Netin kanssa, mutta silloin emme pysty takaamaan parasta ja toimintavarminta käyttökokemusta tai tarjoamaan käyttötukea laitteen osalta.

DNA Netti toimii parhaiten DNA:n verkkoon optimoiduilla ja verkossa testatuilla DNA:n modeemeilla.
Haluan, että netti on nopea jokaisessa huoneessa. Mitä teen?
Modeemin ja mokkulan sijoittelulla on iso merkitys. Modeemi kannattaa sijoittaa aina mahdollisimman keskeiselle paikalle asunnossa, jolloin modeemin muodostama kodin sisäverkko, eli WiFi yltää varmasti kodin kaikille laitteille.

Mokkula kannattaa sijoittaa aina lähelle ikkunaa, missä verkko on usein voimakkaampi. Mokkulan pienikin siirtäminen asunnon sisällä voi parantaa yhteyden laatua ja nopeutta.

Kodin sisäverkkoa, eli WiFiä voidaan vahvistaa WiFi Mesh -järjestelmällä. Tämä on suositeltavaa, jos kodissa on paksuja seiniä, useampia kerroksia tai yli 100m2 huoneistoala.

Ohjeet modeemin sijoitteluun ja langattoman verkon vinkit löydät WiFin tukisivuilta.
Miten voin varmistaa, että nettiyhteyteni on nopein mahdollinen?
Nopeamman ja viiveettömämmän yhteyden takaat aina kytkemällä käyttämäsi laiteet, esimerkiksi tietokoneen, modeemiin kiinteällä nettijohdolla. Kodin langaton sisäverkko, eli WiFi, toimii kuitenkin myös nopean netin välittäjänä kodin kaikille laitteille. Voit testata nettisi nopeuden nopeustesti-työkalulla. Käytä testatessasi yhteyttä, jonka nopeuden haluat testata, esim. tietokoneesi, joka on kytketty nettiin kiinteällä nettijohdolla.