Missä haluat käyttää tuotetta?

{{availability.message}}

Voit tilata kanavapaketin osoitteeseen: {{availability.address.street}} {{availability.address.apartment}}, {{availability.address.postcode}} {{availability.address.city}} Kanavapaketti ei ole saatavilla osoitteeseen:  {{availability.address.street}} {{availability.address.apartment}}, {{availability.address.postcode}} {{availability.address.city}} {{availability.message}} Olet tehnyt maksimimäärän osoitehakuja tunnissa. Yritä myöhemmin uudestaan.
{{availability.address.street}} {{availability.address.apartment}}, {{availability.address.postcode}} {{availability.address.city}}
Hae toisella osoitteella

Lisäämiäsi tuotteita voi tilata vain yhden kappaleen kerrallaan. Olet jo lisännyt sallitun määrän joitain tuotteita ostoskoriin.

Olet valinnut {{product.selectedChannelsCount}}/{{product.maxChannelSelection}} kanavaa

{{product.size || product.name}} - {{product.marketingSlogan}}

Olet valinnut {{occupiedSlotsInProduct(product)}}/{{product.maxChannelSelection}} kanavaa

{{redirectBanner.headline}}

{{redirectBanner.image.altText || redirectBanner.altText}}

{{redirectBanner.headline}}

Käyttöosoite:
{{address.street}} {{address.apartment}}, {{address.postcode}} {{address.city}} Vaihda osoitetta

Usein kysyttyä

Mikä on DNA TV Hubi?

DNA TV Hubi yhdistää tutun television, vuokraamon ja yli 7 000 sovellusta yhdeksi helpoksi kokonaisuudeksi. Voit mm. tallentaa rajattomasti ohjelmia, myös jatkuvalla tallennuksella.

Mitä DNA Netti + TV Hubi -palveluun kuuluu?

DNA Netti + TV Hubi sisältää DNA Hubi -laitteen, DNA TV -mobiilisovelluksen ja nopean netin. Saat viihteen helposti yhdestä paikasta, kaikille ruuduille.

Vaatiiko DNA TV Hubi netin?

Kyllä. Kun käytössäsi on DNA TV Hubi ja nopea netti, katsot 4K-videoita sujuvasti vaikka usealla laitteella samaan aikaan. Yhteys voi olla kiinteä laajakaista tai mobiilinetti.

Voinko katsella DNA TV:tä teräväpiirtona?

DNA TV:llä katselet TV-kanavia HD-tasoisena sekä antenni- ja kaapelikodissa, mutta myös netin kautta ilman antennia kaikkialla Suomessa: peruskanavia ja maksukanavia.