Missä haluat käyttää tuotetta?

{{availability.message}}

Voit tilata kanavapaketin osoitteeseen: {{availability.address.street}} {{availability.address.apartment}}, {{availability.address.postcode}} {{availability.address.city}} Kanavapaketti ei ole saatavilla osoitteeseen:  {{availability.address.street}} {{availability.address.apartment}}, {{availability.address.postcode}} {{availability.address.city}} {{availability.message}} Olet tehnyt maksimimäärän osoitehakuja tunnissa. Yritä myöhemmin uudestaan.

{{availability.address.street}} {{availability.address.apartment}}, {{availability.address.postcode}} {{availability.address.city}}
Hae toisella osoitteella
ajan
Jatkossa 
{{product.subscription.caption}} , yht.  {{product.subscription.contractTotalPrice}} + avausmaksu {{product.subscription.activationFee}}
Sopimusehdot

  • {{category.label}}
  • {{redirectBanner.headline}}

    {{redirectBanner.image.altText || redirectBanner.altText}}

    {{redirectBanner.headline}}

Voit valita useampia kanavapaketteja

Jatka

Valitse ohjelmakirjastoista:

Valittu  /{{channelPackage.maxChannelSelection}}

Valitse kanavista:

Valittu  /{{channelPackage.maxChannelSelection}}

Lisätietoja

Usein kysyttyä

Mitä DNA Netti + TV Hubi -palveluun kuuluu?

DNA Netti + TV Hubi yhdistää TV:n katselun, netti-TV-sovellukset ja nopean netin yhdeksi kokonaisuudeksi. Se tekee TV:lle saman, mitä sovellukset ovat tehneet älypuhelimille.

Mikä on DNA Hubi?

DNA Hubi huippumoderni laite, jolla nautit ohjelmista, netti-TV-sovelluksista, peleistä ja musiikista sekä peilaat puhelimesi näytön TV:lle. DNA TV-hubilla muutat kodin kaikki ruudut älytelkkareiksi.

Vaatiiko DNA TV Hubi netin?

DNA TV Hubi käyttää nettiyhteyttä. Nopea netti on avain netti-tv-sovelluksiin, ohjelmakirjastoihin ja videovuokraamoon. Kanavatarjontakin kasvaa. Yhteys voi olla kiinteä laajakaista tai 4G-netti.

Voinko katsella DNA TV:tä teräväpiirtona?

DNA TV:llä katselet TV-kanavia HD-tasoisena antenni- ja kaapelikodissa. Tarjolla on elokuvia ja sarjoja jopa 4K-tarkkuudella.