Missä haluat käyttää tuotetta?

{{availability.message}}

Voit tilata kanavapaketin osoitteeseen: {{availability.address.street}} {{availability.address.apartment}}, {{availability.address.postcode}} {{availability.address.city}} Kanavapaketti ei ole saatavilla osoitteeseen:  {{availability.address.street}} {{availability.address.apartment}}, {{availability.address.postcode}} {{availability.address.city}} {{availability.message}} Olet tehnyt maksimimäärän osoitehakuja tunnissa. Yritä myöhemmin uudestaan.
{{availability.address.street}} {{availability.address.apartment}}, {{availability.address.postcode}} {{availability.address.city}}
Hae toisella osoitteella

Lisäämiäsi tuotteita voi tilata vain yhden kappaleen kerrallaan. Olet jo lisännyt sallitun määrän joitain tuotteita ostoskoriin.

Olet valinnut {{product.selectedChannelsCount}}/{{product.maxChannelSelection}} kanavaa

Olet valinnut {{occupiedSlotsInProduct(product)}}/{{product.maxChannelSelection}} kanavaa

{{redirectBanner.headline}}

{{redirectBanner.image.altText || redirectBanner.altText}}

{{redirectBanner.headline}}

Käyttöosoite:
{{address.street}} {{address.apartment}}, {{address.postcode}} {{address.city}} Vaihda osoitetta

Usein kysyttyä

Mitä DNA Netti + TV Hubi -palveluun kuuluu?

DNA Netti + TV Hubi yhdistää TV:n katselun, netti-TV-sovellukset ja nopean netin yhdeksi kokonaisuudeksi. Se tekee TV:lle saman, mitä sovellukset ovat tehneet älypuhelimille.

Mikä on DNA Hubi?

DNA Hubi huippumoderni laite, jolla nautit ohjelmista, netti-TV-sovelluksista, peleistä ja musiikista sekä peilaat puhelimesi näytön TV:lle. DNA TV Hubilla muutat kodin kaikki ruudut älytelkkareiksi.

Vaatiiko DNA TV Hubi netin?

DNA TV Hubi käyttää nettiyhteyttä. Nopea netti on avain netti-tv-sovelluksiin, ohjelmakirjastoihin ja videovuokraamoon. Kanavatarjontakin kasvaa. Yhteys voi olla kiinteä laajakaista tai 4G-netti.

Voinko katsella DNA TV:tä teräväpiirtona?

DNA TV:llä katselet TV-kanavia HD-tasoisena antenni- ja kaapelikodissa. Tarjolla on elokuvia ja sarjoja jopa 4K-tarkkuudella.