Missä haluat käyttää tuotetta?

{{availability.message}}

Voit tilata kanavapaketin osoitteeseen: {{availability.address.street}} {{availability.address.apartment}}, {{availability.address.postcode}} {{availability.address.city}} Kanavapaketti ei ole saatavilla osoitteeseen:  {{availability.address.street}} {{availability.address.apartment}}, {{availability.address.postcode}} {{availability.address.city}} {{availability.message}} Olet tehnyt maksimimäärän osoitehakuja tunnissa. Yritä myöhemmin uudestaan.
{{availability.address.street}} {{availability.address.apartment}}, {{availability.address.postcode}} {{availability.address.city}}
Hae toisella osoitteella

Lisäämiäsi tuotteita voi tilata vain yhden kappaleen kerrallaan. Olet jo lisännyt sallitun määrän joitain tuotteita ostoskoriin.

Olet valinnut {{product.selectedChannelsCount}}/{{product.maxChannelSelection}} kanavaa

Olet valinnut {{occupiedSlotsInProduct(product)}}/{{product.maxChannelSelection}} kanavaa

{{redirectBanner.headline}}

{{redirectBanner.image.altText || redirectBanner.altText}}

{{redirectBanner.headline}}

Käyttöosoite:
{{address.street}} {{address.apartment}}, {{address.postcode}} {{address.city}} Vaihda osoitetta

Usein kysyttyä

Mikä on DNA TV Hubi?

DNA TV Hubi yhdistää tutun television, vuokraamon ja yli 7000 sovellusta yhdeksi helpoksi kokonaisuudeksi. Voit mm. tallentaa rajattomasti ohjelmia, myös jatkuvalla tallennuksella.

Mitä DNA Netti + TV Hubi -palveluun kuuluu?

DNA Netti + TV Hubi sisältää DNA Hubi -laitteen, DNA TV -mobiilisovelluksen ja nopean netin. Saat viihteen helposti yhdestä paikasta, kaikille ruuduille.

Vaatiiko DNA TV Hubi netin?

Kyllä. Kun käytössäsi on DNA TV Hubi ja nopea netti, katsot 4K-videoita sujuvasti vaikka usealla laitteella samaan aikaan. Yhteys voi olla kiinteä laajakaista tai mobiilinetti.

Voinko katsella DNA TV:tä teräväpiirtona?

DNA TV:llä katselet TV-kanavia HD-tasoisena sekä antenni- ja kaapelikodissa, mutta myös netin kautta ilman antennia kaikkialla Suomessa: peruskanavia ja maksukanavia.