DNA TVSellainen TV kuin sinä haluat

DNA TV:llä katsot televisiota helposti millä laitteella haluat. Ja missä tahansa.
DNA TV täydentyy valitsemillasi lisäpalveluilla – tallennuksella tai lisäkanavilla – juuri sellaiseksi kuin haluat.
DNA TV:llä nautit vapaasti viihteestä. Vaikka kuukausi kerrallaan.
Tai osta vain DNA TV (3,50€/kk)

MUKANA

Lue lisää

DNA TV mukana

Nettiyhteys (4G tai Wifi)

Käytä DNA TV:tä langattomasti – kotona tai liikkeellä. Ohjelmien katseluun riittää 3G-yhteys, mutta suosittelemme huippunopeaa 4G:tä, jolla katselet myös HD-kuvaa.

DNA TV -sovellus

Lataa DNA TV -sovellus älypuhelimeesi tai tablettiisi, ja katselet TV-ohjelmia mobiililaitteellasi. Sovellus saatavilla kaikille käyttöjärjestelmille (iOS, Android ja Windows Phone 8).

DNA TV selaimessa

Voit katsella ohjelmia myös tietokoneella tai läppärillä. Kirjaudu DNA TV:seen osoitteessa tv.dna.fi

Peilaus televisioon

Jotkut leffat vain toimivat paremmin isolta ruudulta. Käytä älypuhelinta tai tablettia kätevänä kaukosäätimenä ja peilaa DNA TV -ohjelmat mobiililaitteesta kotitelevisioosi. Voit käyttää DNA TV:tä televisiossasi myös Chromecast tai AppleTV-mediasoittimien avulla.

KOTONA

Lue lisää

DNA TV kotona

Antennissa ja kaapelissa

Voit käyttää DNA TV:tä antenni- ja kaapelikodissa. Kanavapaketeissa ja yksittäisten kanavien saatavuudessa on eroja, asutko antenni- vai kaapelitaloudessa.

TV-kortti

DNA TV:n mukana tulee TV-kortti. TV-kortilla saat näkyviin teräväpiirtokanavia, kuukauden kanavan sekä kuukauden ottelun. Lisäksi voit tilata TV-kortille haluamasi maksukanavat.

Digiboksi

Liitä TV-kortti digiboksiin, jossa on kortinlukija. Jos valitset DNA digiboksin, saat käyttöösi tuhansien leffojen SF Anytimen videovuokraamon, josta vuokraat uutuusleffat kotisohvaltasi.

Kortinlukija

Voit liittää TV-kortin myös kortinlukijaan. Näet kuukauden kanavan ja kuukauden ottelun ilman digiboksia. Jos käytössäsi on CI+-kortinlukija ja teräväpiirtotelevisio, nautit myös HD-kuvasta.

Laajakaista

DNA TV:seen saat myös tehokkaan laajakaistan. Saat nopean netin maan lähes joka kolkkaan. Katselet teräväpiirtokuvaa ja surffaa kunnon verkossa – vaikka samanaikaisesti.

MUKANA

Lue lisää

DNA TV mukana

Nettiyhteys (4G tai Wifi)

Jotta nautit teräväpiirtokuvasta, suosittelemme että nettiliittymäsi on vähintään 20 Mbit/s. Parhaan tuloksen saat DNA 4G-liittymällä tai Welhokaistalla.

KOTONA

Lue lisää

DNA TV kotona

Antennissa ja kaapelissa

Jos asut antennikodissa, tarvitset teräväpiirtokuvaan HD-antennin, teräväpiirtotelevision sekä Antenna Ready HD -digiboksin tai CI+-kortinlukijan. Kaapelikodissa tarvitset teräväpiirtokuvaan HD-television, Cable Ready HD -digiboksin tai CI+-kortinlukijan.

TV-kortti

Jotta näet teräväpiirtokanavat, pitää TV-kortti linkittää CI+-kortinlukijan kanssa. Voit linkittää kortin ja kortinlukijan Minun palvelussani tai DNA:n asiakaspalvelussa.

Digiboksi

Jos valitset DNA:n digiboksin, saat teräväpiirtoboksin. Samalla saat käyttöösi SF Anytime -videovuokraamon, jonka valikoimassa on myös HD-elokuvia.

Kortinlukija

CI+-kortinlukijalla näet maksukanavat myös teräväpiirrolla. CI+-kortinlukija täytyy aina linkittää yhdessä TV-kortin kanssa. Voit tehdä linkityksen Minun palvelussani tai DNA:n asiakaspalvelussa.

Laajakaista

Jotta voit nauttia netin videopalveluiden teräväpiirtokuvasta, suosittelemme laajakaistaliittymää, jonka nopeus on vähintään 20 Mbit/s.

TV

Teräväpiirtolähetyksiä varten tarvitset Antenna Ready HD- ja Cable Ready HD -merkinnöillä varustetun television.

Teräväpiirtokuva antenni- ja kaapelikodissa

Kaapelissa: Tarvitset teräväpiirtokuvaan HD-television, Cable Ready HD -digiboksin tai CI+-kortinlukijan.
Antennissa: Tarvitset teräväpiirtokuvaan HD-antennin, HD-television sekä Antenna Ready HD -digiboksin tai CI+-kortinlukijan. 
Tutustu HD-antenniin

MUKANA

Lue lisää

DNA TV mukana

DNA TV -sovellus

Tilauksen jälkeen lataa DNA TV -sovellus mobiililaitteeseesi (iOS, Android tai Windows Phone 8). Kirjaudu palveluun sähköpostiosoitteella, jonka ilmoitit tehdessäsi tilausta. Salasanan voit luoda itse.

DNA TV selaimessa

Kun olet luonut salasanan ja keksinyt itsellesi salasanan, voit kirjautua DNA TV:seen mistä tahansa internet-yhteydellä varustetusta laitteesta.

Peilaus televisioon

Voit katsoa DNA TV:tä millä tahansa nettiin liitetyllä laitteella.

 1. Yhdistä mobiililaite ja näyttö
  Valitse DNA TV -sovelluksesta ohjelma ja paina vihreän Play-painikkeen vieressä olevaa ”Lisää näyttö” -painiketta. Valitse tämän jälkeen ”Näytöt”.
  Voit mennä myös osoitteeseen tv.dna.fi/kaukosaadin
 2. Lisää näyttö
  Klikkaa nettiselaimessa ”Lisää näyttö” -painiketta ja tämän jälkeen mobiilisovelluksessa ”Lisää uusi näyttö”. Näet nettiselaimessa PIN-koodin.
 3. Syötä PIN-koodi
  Syötä ruudulla oleva PIN-koodi ja anna nimi laitteellesi. Tämän jälkeen voit aloittaa katselun.

Näiden vaiheiden jälkeen voit katsella ohjelmia ja tallenteita näytöllä, ja kontrolloit niitä älypuhelimella tai tabletillasi.

KOTONA

Lue lisää

DNA TV kotona

TV-kortti

Liitä DNA TV -kortti joko kortinlukijaan tai digiboksiin. Jos käytössäsi on Antenna Ready HD- tai Cable Ready HD -laite, on TV-kortti linkitettävä kortinlukijan tai digiboksin kanssa.
Voit tehdä linkityksen DNA Kaupassa, DNA:n asiakaspalvelun avulla tai Minun palveluni -itsepalvelukanavassa.

Digiboksi

Aktivoi DNA TV -sovellus ensin mobiililaitteellasi ja kirjaudu vasta tämän jälkeen samoilla tunnuksilla digiboksille. Digiboksi muistaa tunnuksesi ja salasanasi jatkossa.

Täydellinen MM-kisastudio DNA TV:n avulla

Uppoudu MM-tunnelmaan! Koe kiekkohuuma teräväpiirrolla, huippuäänentoistolla ja Mertarannan selostuksella.
Kutsu kaverit kylään ja tarjoa tehokas laajakaista, jolla kaikki pääsevät yhtä aikaa nettiin. Pistäkää Facebook ja Twitter laulamaan. Voittoa on hauskempi juhlia yhdessä!
Hanki MM-kiekon lisäksi katsottavaa koko perheelle. DNA:n valikoimasta löydät elokuvia, HBO-sarjoja ja lastenohjelmia, joita katsella vaikka tabletilla otteluiden aikana. DNA:n laajakaistalla pelataan viereisessä huoneessa verkkopelejä, samalla kun keskityt kiekko-otteluun.
Tilaa nyt

KANAVAT JA OHJELMAT DNA TV:stä tulee sitä mitä sinä haluat

DNA TV:n peruskanavat

DNA TV:N PERUSKANAVAT

Katsele TV-ohjelmia millä laitteella haluat: älypuhelimella, tabletilla, tietokoneella tai televisiolla. Näet Ylen ja MTV3:n kanavat suorina lähetyksinä.

Suorat lähetykset DNA TV -sovelluksella
Suorat lähetykset ovat katsottavissa ainoastaan Suomessa.

 • Yle TV1
 • Yle TV2
 • MTV3
 • Yle Fem
 • Yle Teema
 • Sub
 • AVA

Tallennettavat kanavat DNA TV -sovelluksella
Jos käytössäsi on DNA TV tallennuksella, voit tallentaa ohjelmia seuraavilta kanavilta:

 • Yle TV1
 • Yle TV2
 • MTV3
 • Nelonen
 • Yle Fem
 • Sub
 • Yle Teema
 • Jim
 • AVA
 • TV5
 • Liv
 • Kutonen
 • Fox
 • Hero

Kaikki maksukanavat

KAIKKI MAKSUKANAVAT

Täydennä televisiosi sellaiseksi kuin haluat. Tarjolla on TV-ensi-iltaelokuvia, huippusarjoja, urheilua, luontodokumentteja ja lastenohjelmia. Tilaa haluamasi kanavat ja kanavapaketit kattavasta valikoimastamme. Niin antenni- kuin kaapelikotiin.

Katso lista antennikanavista

Katso lista kaapelikanavista

Tutustu kanavapaketteihin

Kanavapaketit

KANAVAPAKETIT

Tilaa maksulliset kanavapaketit ja saat enemmän katseltavaa. Tarjolla kymmeniä kanavia, jotka tarjoavat uutuuselokuvia, suosikkisarjoja, dokumentteja ja lastenohjelmia – huippu-urheilua unohtamatta. Tutustu kattavaan kanavavalikoimaan niin antenni- kuin kaapelitalouksiin.

Katso kaikki kanavapaketit

MTV Total

MTV Total on penkkiurheilijan ja viihteen ystävän kattava unelmapaketti. MTV Total -paketin kanavilta näet kaikki mielenkiintoisimmat ja suosituimmat tv-sisällöt: suosituimmat urheilulajit, C Moren laadukkaat uutuuselokuvat ja HBO-sarjat, lasten oman MTV Juniori -kanavan sekä puhuttavimpia dokumentteja. MTV Total vie sinut keskelle toimintaa.

Tutustu alkaen, 24,95 €/kk

MTV Total Sport

Penkkiurheilijan superpaketti koostuu suomalaisten suosituimmista lajeista ja sarjoista. MTV Total Sport -paketti tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia maailman kiinnostavimmista urheilusarjoista Suomen parhaiden asiantuntijoiden seurassa ympäri vuoden. Mukana mm. formulat, huippujalkapallo, Leijona-kiekko, talvilajien maailmancupit, yleisurheilu, tennis ja kamppailulajit.

Tutustu alkaen, 19,95 €/kk

Nelonen Paketti

Nelonen Paketin kanavat tarjoavat viihdettä ja elämyksiä koko perheelle. Näe jääkiekon Liiga teräväpiirtona ja kattava annos muuta urheilua, uutuussarjoja ja leffoja, perheen pienimpien suosikkeja sekä kiehtova kattaus luontoa, matkailua ja dokumentteja.

Tutustu alkaen, 19,95 €/kk

C More Film

C More Film tarjoaa tuhdin paketin elokuvaensi-iltoja. Tähän pakettiin on koottu uusimmat menestyselokuvat sekä palkitut sarjat. Hollywoodin elokuvayhtiöiden kanssa solmitut yksinoikeussopimukset takaavat parhaiden kassamagneettien näkymisen. Sarjojen ystäviä hemmotellaan HBO:n laatutuotannoilla sekä kansainvälistä suosiota saavuttaneilla uutuussarjoilla.

Tutustu alkaen, 9,95 €/kk

DNA Mix 8 -kanavapaketti

Juuri sinulle räätälöity kanavapaketti
DNA Mix 8 -kanavapaketti on jokaisen televisiokatsojan unelma. Voit itse päättää, mitä milloinkin katsot. Valitse lähes 100 kanavan joukosta kahdeksan mieleistäsi kanavaa ja vaihda valintaasi vaikka joka kuukausi. Tarjolla on kanavia kaikille ja kaikenikäisille laidasta laitaan: urheilusta elokuviin, uutisista sarjoihin ja dokumenteista lastenohjelmiin. Mukana on myös paljon teräväpiirtokanavia.

Valitse Mix-kanavat Minun palvelussani

Valitse haluamasi kanavat Minun palveluni -itsepalvelukanavassa. Voit valita kanavat saatuasi kortin postissa. Tilaa Mix-kanavapaketti ja saat käyttäjätunnukset itsepalveluun. Jos käytössäsi on jo TV-kortti ja Minun palveluni -käyttäjätunnus, voit miksata kanavat saatuasi tilausvahvistuksen.

Tutustu alkaen, 19,95 €/kk

Ohjelmakirjastot

OHJELMAKIRJASTOT

Tulossa pian!

Edut DNA TV -asiakkaille

EDUT DNA TV -ASIAKKAILLE

Hyödynnä DNA:n asiakasedut ja näet Kuukauden kanavan, kuukauden pelin sekä saat enemmän teräväpiirtokanavia. Kuukauden kanava on kuukausittain vaihtuva TV-kanava, jonka näet niin antennissa kuin kaapelissa.

DNA TV:seen kuuluu TV-kortti, jonka avulla saat näkyviin enemmän teräväpiirtokanavia (MTV3 HD, Nelonen HD ja Fox HD)

Tutustu kuukauden kanavaan

Videovuokraamo

VIDEOVUOKRAAMO

Täydennä DNA TV -liittymäsi Wbox-digiboksilla ja saat SF Anytimen videovuokraamon. Tarjolla on tuhansien elokuvien valikoima kuumimmista uutuuksista suosituimpiin klassikkoihin. Katseluaikaa on 48 tuntia vuokraamisesta. Vuokraa elokuvat suoraan kotisohvaltasi, ei tarvitse huolehtia videoiden palauttamisesta.

Tutustu videovuokraamon valikoimaan

AVAJAISTARJOUKSETTutustu valmiisiin DNA TV -paketteihin ja valitse sinulle sopivin.

DNA TV tallennuksella

Tallenna lempiohjelmasi, katso ne missä ja milloin vain.

DNA TV -liittymä tallennuksella
ensimmäiset 3 kuukautta

0 €/kk

Tilaa

DNA TV MM-lätkällä

Nauti koko MM-turnaus Mertarannan selostuksella.

DNA TV tallennuksella + MTV Total
ensimmäiset 3 kuukautta

24,95 €/kk

Tilaa

DNA TV laajakaistalla

Varmista paras katselukokemus kotona.

DNA TV tallennuksella + DNA Welhokaista -liittymä
 

alk. 29,90 €/kk

Tilaa
Tai osta vain DNA TV (3,50€/kk)