DNA viihdeboksi kaiuttimilla

HUOM: Ilman DNA TV -palvelua DNA viihdeboksi toimii Android TV -laitteena ja kaikki Google Play -kaupan sovellukset ovat normaalisti käytettävissäsi. Jos sinulla ei ole vielä DNA TV -palvelua, voit tilata palvelun ja uudistuneen laitteen tästä.

DNA viihdeboksi kaiuttimilla

Nauti suoratoistopalvelujen ja televisiokanavien sisällöstä huippuluokan kuvanlaadulla ja äänentoistolla. DNA viihdeboksi kaiuttimilla tuo kotiisi leffateatteritasoisen tunnelman.

Uusi laite, tutut sisällöt

DNA viihdeboksin sisäänrakennetut kaiuttimet, leffateattereista tuttu Dolby Atmos® -tilaääni sekä huipputarkan kuvanlaadun takaava Dolby Vision® ja High Dynamic Range (HDR) -teknologia takaavat, ettei viihtyminen jää ainakaan laitteesta kiinni. Kun käytössäsi on myös DNA TV -palvelu, saat DNA viihdeboksille kaikki haluamasi sisällöt helposti yhteen paikkaan, myös 4K:na.

Onhan sinulla jo DNA TV -palvelu? Tilaa DNA TV ja viihdeboksi yhdessä DNA TV ja viihdeboksi kaiuttimilla

Google Assistant -puheohjaus (englanniksi)

Viihdeboksin Google Assistant -puheohjauksen ansiosta voit vain heittäytyä sohvalle ja toivoa ääneen - melkein mitä vaan. Voit ohjata viihdeboksia tai muita kodin älylaitteita englanniksi, ilman kaukosäädintä: avata eri sovelluksia, aloittaa elokuvan katsomisen, vaihtaa sarjat musiikkiin tai äänikirjoihin. Käskystä, ilman käsiä! Voit striimata äänikirjat ja lempimusiikkisi myös suoraan puhelimesta viihdeboksille, niin saat kaiuttimesta täyden ilon irti aina, kun hyvällä äänentoistolla on merkitystä.

Mukana tulee myös Bluetooth-kaukosäädin, joka toimii myös ilman suoraa yhteyttä boksiin. Kaukosäätimessä on ladattava akku.

30 päivän tyytyväisyystakuu

DNA viihdeboksilla on 30 vuorokauden tyytyväisyystakuu eli voit tutustua laitteen ominaisuuksiin rauhassa. Päivitä siis huolettomasti laitteesi uuteen – voit halutessasi palauttaa laitteen tyytyväisyystakuun aikana.

Uutta

eARC-tuki (beta) - Enhanced Audio Return Channel on teknologia, joka mahdollistaa korkealaatuisen äänen siirtämisen television ja äänentoistolaitteiden välillä yhdellä HDMI-kaapelilla. Voit siis nauttia esimerkiksi huippuluokan äänentoistosta myös pelatessasi.

Tekniset tiedot

DNA viihdeboksi kaiuttimilla toimii kaikissa kodeissa, sillä se on Antenna Ready HD- ja Cable Ready HD -yhteensopiva. Katso tarkemmat ohjeet tukisivuilta.

  • 7,33 €/kk 36 kk
  • 11,00 €/kk 24 kk
  • 22,00 €/kk 12 kk

Täydennä näillä:

Viaplay Total

Sisältää Viaplayn koko tarjonnan: Formula 1, NHL-jääkiekko, eurofutis ja UEFA Nations Cup, uutuusleffat, sarjat sekä lastenohjelmat.

0,00 €/kk/1 kk

Jatko  44,99 €/kk

4 kk määräaika

Yht. 134,97 €

Katso lisää

MTV Katsomo+ viihde

MTV Katsomo+ viihde ja tilaukseen sisältyvä MTV Katsomo+ -suoratoistopalvelu tarjoaa viihteen suurkuluttajalle kotimaiset ja kansainväliset uutuussarjat, huippuelokuvat, koukuttavinta realityä sekä viihdettä koko perheelle.

12,95 €/kk

Katso lisää

V premium

Kanavapaketti koko perheelle. Eurojalkapalloa, Formula 1, MM ja NHL-kiekkoa, uutuusleffat sekä dokumentit.

33,71 €/kk/6 kk

Jatko  44,95 €/kk

6 kk määräaika

Yht. 202,26 €

Katso lisää

DNA Mix 8

Räätälöi kanavapakettisi. Valitse 8 kanavaa ja vaihda niitä vaikka joka kuukausi.

0,00 €/kk/1 kk

Jatko  15,95 €/kk

6 kk määräaika

Yht. 79,75 €

Katso lisää

DNA M -kanavapaketti

Tuhti urheilu- ja viihdepaketti. Viihdettä myös teräväpiirtona.

19,95 €/kk

Katso lisää