Viaplay Total

Viaplay Total sisältää koko Viaplayn tarjonnan. Jääkiekon NHL- ja KHL-liigat, Jalkapallon Valioliigan, Bundesliigan sekä UEFA Nations Leaguen, golfia ja vapaaotteluita. Mukana uutuuselokuvat, sarjat sekä lastenohjelmat. Katso niin paljon kuin haluat. 

Viaplay Total on penkkiurheilijan pakkohankinta

Viaplay Total tarjoaa huiman kattauksen maailman parasta jääkiekkoa, jalkapallon euroliigat, golf-turnauksia ja Ultimate Fighting -vapaaottelut. Ohjelmistossa myös koripallon Euroliiga, jenkkifutiksen NFL-liiga, Major League Baseball -otteluita ja laadukkaat urheilumakasiiniohjelmat.

Jääkiekon NHL ja KHL-liigat, Englannin Valioliiga, Saksan Bundesliiga sekä Huuhkajien karsintaottelut

Viasat Total -palvelusta katsot kaikki jääkiekon NHL-liigan ottelut suorina lähetyksinä. Hyppää Jokereiden matkaan ja seuraa joukkueen KHL-kausi sekä muut KHL-liigan huippuottelut. Brittifutiksen ystäville löytyy Englannin Valioliiga, mestaruussarja sekä legendaarinen FA Cup. Lisäksi Viasat Sport tarjoaa mm. Saksan Bundesliigan, Ranskan liigan, UEFA Nations Leaguen ottelut sekä Suomen A-maajoukkueen ottelut. 

Uutuusleffoja, sarjoja ja lastenohjelmia niin paljon kuin haluat

Viasat Total -palvelu sisältää Viaplayn koko valikoiman. Tarjolla uutuusleffoja, TV-sarjojen kokonaiset tuotantokaudet sekä lastenohjelmia. Luvassa paljon suosittuja lastensarjoja ja laaja valikoima koko perheen elokuvia. Mukana myös Disney-leffoja.

Katso millä haluat. Myös ilman nettiyhteyttä.

Katso Viaplay Urheilua millä laitteella tahansa: puhelimella, tabletilla, selaimella ja DNA Hubilla. Seuraa ottelut suorana ja osa otteluista katsottavissa jälkilähetyksenä 48 tunnin ajan. Lataa elokuvia, TV-sarjoja sekä lastenohjelmia puhelimen ja tabletin muistiin ja katselet ohjelmia ilman nettiyhteyttä, lentokoneessa tai ulkomailla.

Tekniset tiedot

Muut tiedot

Perheohjelmat
Perheohjelmat
Dokumentit
Dokumentit
Elokuvat
Elokuvat
Sarjat
TV-sarjat
Urheilu
NHL
KHL
Valioliiga
Jalkapallo
Jääkiekko
Ohjelmakirjasto
Sisältää Viaplay-palvelun
  • Ei määräaikaa
    34,99 €/kk

Ota Viaplay käyttöösi näin

  1. Tilaa Viaplay.
  2. Aktivoi Viaplay osoitteessa dna.fi/aktivoiViaplay. Käytä sähköpostilla saamaasi henkilökohtaista aktivointitunnusta.
  3. Avaa DNA TV -sovellus, siirry menu-valikosta Viaplayhin ja seuraa sovelluksen antamia ohjeita.
  4. Aloita katselu

Löydät apua DNA TV -sovelluksen käyttöönottoon täältä.

Tutustu Viaplayn tukisivuihimme täällä.

 

Tarkista kanavien näkyvyys

TV-kanavien saatavuudet vaihtelevat alueittain. Syötä osoitetietosi ja varmistamme mitä kanavia voit osoitteessa katsella.