Takaisin tuotelistaukseen

Huom! Koronaviruksen aiheuttama tilanne vaikuttaa tiettyjen kanavien ja kanavapakettien urheilusisältöihin. Useimmat urheilusarjat ja -tapahtumat on siirretty myöhemmäksi ja osa sarjoista on keskeytetty.

 

Viaplay Sport

Viaplay Sport tarjoaa koko Viaplayn urheilutarjonnan. Jääkiekon NHL- ja KHL-liigat, Englannin Valioliigan, mestaruussarjan sekä FA Cupin, Saksan Bundesliigan, Ranskan Ligue 1, UEFA Nations Leaguen, golfia ja vapaaottelut. Mukana Viaplayn sarjat sekä lastenohjelmat. Katso niin paljon kuin haluat. 

Viaplay Sport on penkkiurheilijan pakkohankinta

Viaplay Sport tarjoaa huiman kattauksen maailman parasta jääkiekkoa, jalkapallon euroliigat, golf-turnauksia ja Ultimate Fighting -vapaaottelut. Ohjelmistossa myös koripallon Euroliiga, jenkkifutiksen NFL-liiga, Major League Baseball -otteluita ja laadukkaat urheilumakasiiniohjelmat.

Jääkiekon NHL ja KHL-liigat, Englannin Valioliiga, Saksan Bundesliiga sekä Huuhkajien karsintaottelut

Viaplay Sport -palvelusta katsot kaikki jääkiekon NHL-liigan ottelut suorina lähetyksinä. Hyppää Jokereiden matkaan ja seuraa joukkueen KHL-kausi sekä muut KHL-liigan huippuottelut. Brittifutiksen ystäville löytyy Englannin Valioliiga, mestaruussarja sekä legendaarinen FA Cup. Lisäksi Viaplay Sport tarjoaa mm. Saksan Bundesliigan, Ranskan liigan, UEFA Nations Leaguen ottelut sekä Suomen A-maajoukkueen ottelut. 

Sarjoja ja lastenohjelmia niin paljon kuin haluat

Viaplay Sport sisältää Viaplayn sarjavalikoiman ja lastenohjelmat. Luvassa paljon suosittuja lastensarjoja ja laaja valikoima koko perheen elokuvia. Mukana myös Disney-leffoja.

Katso millä haluat. Myös ilman nettiyhteyttä.

Katso Viaplay Urheilua millä laitteella tahansa: puhelimella, tabletilla, selaimella ja DNA Hubilla. Seuraa ottelut suorana ja osa otteluista katsottavissa jälkilähetyksenä 48 tunnin ajan. Lataa elokuvia, TV-sarjoja sekä lastenohjelmia puhelimen ja tabletin muistiin ja katselet ohjelmia ilman nettiyhteyttä, lentokoneessa tai ulkomailla.

Tekniset tiedot

Muut tiedot

Perheohjelmat
Perheohjelmat
Sarjat
TV-sarjat
Urheilu
NHL
KHL
Valioliiga
Jalkapallo
Jääkiekko
Ohjelmakirjasto
Sisältää Viaplay-palvelun
  • Ei määräaikaa
    29,99 €/kk

Ota Viaplay käyttöösi näin

  1. Tilaa Viaplay.
  2. Aktivoi Viaplay osoitteessa dna.fi/aktivoiViaplay. Käytä sähköpostilla saamaasi henkilökohtaista aktivointitunnusta.
  3. Avaa DNA TV -sovellus, siirry menu-valikosta Viaplayhin ja seuraa sovelluksen antamia ohjeita.
  4. Aloita katselu

Löydät apua DNA TV -sovelluksen käyttöönottoon täältä.

Tutustu Viaplayn tukisivuihimme täällä.

 

Tarkista kanavien näkyvyys

TV-kanavien saatavuudet vaihtelevat alueittain. Syötä osoitetietosi ja varmistamme mitä kanavia voit osoitteessa katsella.