DNA Netti 4G 150M

  • Kevyeen surffailuun, uutisiin ja verkossa asiointiin​
  • 1-2 käyttäjälle
  • 30 päivän tyytyväisyystakuu

Muista myös mokkula

Netin nopeuteen vaikuttaa huomattavasti myös käyttämäsi mokkula. Se kannattaa vaihtaa uuteen noin 2-3 vuoden välein. Jos haluat liittää tilaukseesi netin lisäksi myös mokkulan, näet käyttöösi sopivat vaihtoehdot seuraavassa vaiheessa. DNA:n mokkulat on optimoitu valmiiksi DNA:n verkkoon, mutta ne toimivat myös muiden operaattoreiden verkoissa.

Tilaukseen sovelletaan DNA Liikkuva laajakaista -erityisehtoja ja DNA:n yleisiä sopimus- ja erityisehtoja. Liittymällä ei voi lähettää tai vastaanottaa tekstiviestejä. Ei roamingia. Lisätiedot www.dna.fi/hinnastot-ja-ehdot. Liittymän toimittaa DNA Welho Oy.

Liittymä toimii 4G-verkon ulkopuolella 3G-verkossa. Liittymän latausnopeus 4-150 Mbit/s 4G-verkossa, liittymän lähetysnopeus 4G-verkossa 4-50 Mbit/s. Lisätietoja löydät Matkaviestinliittymien erityisehdoista.

30 päivän tyytyväisyystakuu

Saat DNA Netin kotiisi 30 päivän tyytyväisyystakuulla. Jos et ole tyytyväinen, et maksa koeajalta laskuja. 30 päivän tyytyväisyystakuu, eli tilauksen pidennetty peruutusoikeus on voimassa valituissa DNA Netti -tuotteissa (DNA Netti kotiin 200M, 400M, 1000M). 30 päivän peruutusaika liittymän osalta alkaa, kun olet vastaanottanut tilausvahvistuksen. Takuuta koskevissa kysymyksissä voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme p. 044 144 044.

DNA Etudiili

Edut edellyttävät 24 kk määräaikaista sopimusta, määräajan jälkeen palvelu jatkuu toistaiseksi voimassa olevana hinnaston mukaisilla hinnoilla. Mikäli sopimus tai sopimukset päätetään kesken sopimuskauden, DNA:lla on oikeus veloittaa asiakkaalta määräaikaisen kauden jäljellä olevat kuukausimaksut. Hinnoittelu ei koske suljettuja ja samaan talouteen uudelleen avattuja liittymiä. Hintoja ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Tilaaminen edellyttää markkinointiluvan antamista. Tilaukseen sovelletaan DNA:n yleisiä toimitus- ja erityisehtoja.

  • 12 kk määräaika
    14,99 €/kk/12 kk
    Jatkossa 29,90 €/kk

    Yhteensä 179,88 €