Telia Liigapassi

Tällä passilla kiekko liikkuu! Katso jääkiekkoa ruudun täydeltä - joukkueiden pelit ja kentälliset – ensimmäisestä erästä loppupeleihin – ja kaikki ottelut siinä välillä; jokainen peli kuvataan ja näytetään. Voit valita joukkuekanavilta juuri sinua eniten kiinnostavimman pelin.

Maksat vain, kun pelataan

Laskutus päättyy sen kuukauden loppuun, jolloin kauden viimeinen peli pelataan. Kun Liiga on kesätauolla, Telia Liigapassin kuukausihinta on aina automaattisesti 0 €/kk. Tilauksesi kuitenkin säilyy ja olet valmis seuraavan kauden alkuun. Pelien määrä vaihtelee kuukausittain. Tilaus on voimassa toistaiseksi.

Kanavapakettiin kuuluu 7 pelikanavaa, 1 studiokanava sekä 1 UHD-kanava

Voit katsoa kanavia DNA:n kaapeliverkossa tai netin kautta DNA TV Hubilla, DNA TV -mobiilisovelluksella sekä tietokoneen selaimella osoitteessa dnatv.dna.fi.

Ja kun haluat palata pelien huippuhetkiin, tee se - pelit ovat katsottavissasi myös 7 vrk jälkikäteen.

Vähintään kaksi Liiga-peliä viikossa on saatavilla myös huipputarkalla 4K Ultra HD -laadulla, kun käytössäsi on riittävän nopea netti (min. 50 mbit/s) ja 4K Ultra HD -televisio. Jokainen peli näytetään aina myös HD-laadulla.

Huom. 4.4.2023 jälkeen tehdyt uudet Telia Liigapassi -tilaukset päättyvät automaattisesti kauden 2022/2023 päätyttyä. Muista tilata paketti uudelleen syyskuussa, kun uusi kausi starttaa!

  • Ei määräaikaa
    29,90 €/kk

Tarkista kanavien näkyvyys

TV-kanavien saatavuudet vaihtelevat alueittain. Syötä osoitetietosi ja varmistamme mitä kanavia voit osoitteessa katsella.

Kanavapakettiin kiinteästi kuuluvat kanavat:

Liiga 1

Lisätietoja

Liiga 2

Lisätietoja

Liiga 3

Lisätietoja

Liiga 4

Lisätietoja

Liiga 5

Lisätietoja

Liiga 6

Lisätietoja

Liiga 7

Lisätietoja

Liiga TV

Lisätietoja

Liiga UHD

Lisätietoja