Telia Liigapassi UHD

Tällä passilla kiekko liikkuu! Katso jääkiekkoa ruudun täydeltä - joukkueiden pelit ja kentälliset – ensimmäisestä erästä loppupeleihin – ja kaikki ottelut siinä välillä; jokainen peli kuvataan ja näytetään. Voit valita joukkuekanavilta juuri sinua eniten kiinnostavimman pelin.

Kanavapakettiin kuuluu 7 pelikanavaa, 1 studiokanava sekä 1 UHD-kanava

Voit katsoa kanavia DNA:n kaapeliverkossa tai netin kautta DNA TV Hubilla, DNA TV -mobiilisovelluksella sekä tietokoneen selaimella osoitteessa dnatv.dna.fi. Pakettiin sisältyvä UHD-kanava näkyy vain kaapeliverkossa. 

Ja kun haluat palata pelien huippuhetkiin, tee se - pelit ovat katsottavissasi myös 7 vrk jälkikäteen.

Vähintään kaksi Liiga-peliä viikossa on saatavilla myös huipputarkalla 4K Ultra HD -laadulla, kun käytössäsi on riittävän nopea netti (min. 25 mbit/s) ja 4K Ultra HD -television. Jokainen peli näytetään aina myös HD-laadulla.

Maksat vain, kun pelataan

Kun Liiga on kesätauolla, Telia Liigapassi UHD:n kuukausihinta on aina automaattisesti 0 €/kk. Laskutus päättyy sen kuukauden loppuun, jolloin kauden viimeinen peli pelataan. Pelien määrä vaihtelee kuukausittain. Tilaus on voimassa toistaiseksi.

  • Ei määräaikaa
    29,90 €/kk

Tarkista kanavien näkyvyys

TV-kanavien saatavuudet vaihtelevat alueittain. Syötä osoitetietosi ja varmistamme mitä kanavia voit osoitteessa katsella.

Kanavapakettiin kiinteästi kuuluvat kanavat:

Liiga 1

Lisätietoja

Liiga 2

Lisätietoja

Liiga 3

Lisätietoja

Liiga 4

Lisätietoja

Liiga 5

Lisätietoja

Liiga 6

Lisätietoja

Liiga 7

Lisätietoja

Liiga TV

Lisätietoja

Liiga UHD

Lisätietoja