C More Total+

Viihdettä, Telia Liigapassi ja kaikki urheilu samassa paketissa.

C More Total+ ja tilaukseen sisältyvä C More -suoratoistopalvelu tarjoaa suomalaisten suosikkiurheilulajit ja viihdettä koko perheelle samassa paketissa. Telian Liigapassi ja kaikki Liiga-sisällöt sisältyvät C More Total+ tuotteeseen. C More Total+ kanavilta näet kaikki kiinnostavimmat ja suosituimmat ohjelmat: kaikki merkittävimmät urheilulajit, ensi-iltaelokuvat ja uutuussarjat, lasten oman C More Juniori -kanavan sekä laadukkaita dokumentteja. ​

C More Total+ paketissa on huippujääkiekkoa kuten: Mestis, miesten jääkiekon MM-kisat, Euroopan parhaat CHL:ssä (Champions Hockey League) ja Ruotsin huiput SHL:ssä (Svenska hockeyligan). C More esittää yksinoikeudella jalkapallon Mestarien liigan, Nations League, Primeira Liga, Espanjan La Liga, Serie A:n. Jalkapallossa tulossa myös EM- ja MM-kisojen karsintaottelut, 21 FIFA-ottelua jalkapallon MM-kisoista. Mukana myös Rallia ja muuta moottoriurheilua sekä NFL, yleisurheilun Timanttiliiga, IAAF World Challenge ja ravit.

C More Total+ paketti tarjoaa urheilun lisäksi elokuva ensi-iltoja ja uutuussarjoja Hollywoodista, Pohjoismaista ja Suomesta sekä laadukkaita dokumentteja ja C More Juniorin suosittuja lastenohjelmia. Sarjojen ystäviä hemmotellaan kansainvälisillä menestyssarjoilla, skandinaavisilla laatusarjoilla sekä alati kasvavilla kotimaisilla C More -alkuperäissarjoilla.

  • Ei määräaikaa
    44,95 €/kk

Tarkista kanavien näkyvyys

TV-kanavien saatavuudet vaihtelevat alueittain. Syötä osoitetietosi ja varmistamme mitä kanavia voit osoitteessa katsella.

Kanavapakettiin kiinteästi kuuluvat kanavat:

C More First HD

Lisätietoja

C More Hits HD

Lisätietoja

C More Juniori HD

Lisätietoja

C More Max HD

Lisätietoja

C More Sport 1 HD

Lisätietoja

C More Sport 2 HD

Lisätietoja

C More Stars HD

Lisätietoja

Liiga 1

Lisätietoja

Liiga 2

Lisätietoja

Liiga 3

Lisätietoja

Liiga 4

Lisätietoja

Liiga 5

Lisätietoja

Liiga 6

Lisätietoja

Liiga 7

Lisätietoja

Liiga TV

Lisätietoja

SF Kanalen

Lisätietoja