V series & film + DNA TV ja viihdeboksi

V series & film, Viaplay + DNA TV ja viihdeboksi

Nyt on yhdessä ja samassa paketissa niin huippuluokan viihdettä kuin koko perheen viihdekeskuskin, houkuttelevaan yhteishintaan: V series & film -kanavapaketti, Viaplay -suoratoistopalvelu ja DNA TV ja viihdeboksi.

Uutta katsottavaa joka viikko

Kun tilaat V series & film -kanavapaketin, Viaplay -suoratoistopalvelun, DNA TV -palvelun ja viihdeboksi (Hubi 2.0) yhdessä, saat edulliseen yhteishintaan niin sisällöt kuin itse DNA viihdeboksin. Näet viihdyttävimmät Hollywood-leffat, lasten suosikit, laajan valikoiman kotimaisia elokuvia ja kansainvälisiä menestyssarjoja sekä kaikki kotimaiset Elisa Viihde -alkuperäissarjat ja Viaplayn pohjoismaiset alkuperäissarjat. Mukana myös TV-sarjojen kokonaiset tuotantokaudet sekä mielenkiintoiset dokumentit.

Leffat ja sarjat mukanasi kaikkialla – ja DNA TV -palvelussa Elokuvat ja sarjat sekä suoratoistopalvelun sisällöt kulkevat mukanasi kaikissa laitteissa. Voit katsoa suosikkisi puhelimella, tabletilla, tietokoneen selaimella, DNA TV -mobiilisovelluksessa ja kodin DNA viihdeboksilla. DNA TV -mobiilisovelluksella katsot lisäksi peruskanavien suoria lähetyksiä, koko EU:n alueella.

DNA TV, koko perheen viihdekeskus

DNA TV yhdistää tutun television sekä suoratoistopalvelut, kanavapaketit ja tuhannet sovellukset helppokäyttöiseksi viihdekeskukseksi. Kodin viihdekeskuksen kautta katselet kanavapaketin lisäksi myös peruskanavat teräväpiirrolla, netin kautta ja ilman antennia, kaikkialla Suomessa. Tilaukseen sisältyvä DNA viihdeboksi (Hubi 2.0) on Android TV -laite, joka tukee huipputarkkaa 4K-kuvanlaatua ja sopii niin antenni- kuin kaapeliverkkoon. Laitteen mukana tulee Bluetooth-kaukosäädin, joka avulla löydät ohjelmasuositukset ja omat suosikkisi kätevästi myös äänihaulla.

  • 12 kk määräaika
    20,71 €/kk/12 kk
    Jatkossa 17,95 €/kk

    Yhteensä 248,52 €