V premium + DNA TV ja viihdeboksi

V premium, Viaplay + DNA TV ja viihdeboksi

Kaikki kiva kertaheitolla: parhaat urheilut ja viihdesisällöt yhdessä koko perheen viihdekeskuksen kanssa: V premium -kanavapaketti, Viaplay -suoratoistopalvelu, DNA TV ja viihdeboksi, yhdellä tilauksella.

Urheilu ja viihde samassa paketissa

Kun tilaat V premium -kanavapaketin, Viaplay -suoratoistopalvelun, DNA TV -palvelun ja viihdeboksin yhdessä, saat edulliseen yhteishintaan niin sisällöt, viihdepalvelun kuin itse mediatoistimenkin. V premium näyttää sporttia ja viihdettä laidasta laitaan: Formula 1, maailman parhaat jääkiekko- ja jalkapalloliigat, NHL, Valioliiga, Bundesliiga, Eurooppa-liiga, sekä runsas kattaus muuta urheilua kuten golfia ja talviurheilua. Urheilun vastapainoksi katsottavaa riittää tuntitolkulla koko perheelle: mm. Disneyn lastenkanavat, elokuvakanavia ja uutuuselokuvia sekä palkittuja dokumentteja.

DNA TV, koko perheen viihdekeskus

DNA TV ja viihdeboksi yhdistää tutun television sekä suoratoistopalvelut, kanavapaketit ja tuhannet sovellukset helppokäyttöiseksi viihdekeskukseksi. Sen kautta katselet perus- ja maksukanavat teräväpiirrolla myös netin kautta ja ilman antennia, kaikkialla Suomessa. DNA viihdeboksi (2. sukupolvi) on mediatoistin ja Android TV -laite, joka sopii niin antenni- kuin kaapeliverkkoon. Mukana tulee Bluetooth-kaukosäädin, joka avulla löydät ohjelmasuositukset ja omat suosikkisi kätevästi myös äänihaulla. DNA viihdeboksi tukee huipputarkkaa 4K-kuvanlaatua.

Urheilu ja leffat mukanasi kaikkialla – myös DNA TV -palvelussa

V premium -kanavapakettiin kuuluvasta Viaplay -suoratoistopalvelusta löydät lisäksi kattavan valikoiman suosittuja lastenohjelmia ja koko perheen elokuvia. Voit katsoa suosikkileffasi missä tahansa ja millä laitteella haluat: puhelimella, tabletilla, tietokoneen selaimella ja DNA TV -mobiilisovelluksessa tai kodin DNA viihdeboksilla.

  • 12 kk määräaika
    44,71 €/kk/12 kk
    Jatkossa 52,95 €/kk

    Yhteensä 536,52 €

Ota Viaplay-sovellus tilauksen jälkeen käyttöösi näin:

  1. Aktivoi käyttäjätunnus osoitteessa dna.fi/aktivoiViaplay. Käytä sähköpostilla saamaasi henkilökohtaista aktivointitunnusta.
  2. Avaa DNA TV -sovellus, valitse menu-valikosta Viaplay-sovellus ja seuraa ohjeita.
  3. Aloita katselu

Viaplay-sovelluksen tukisivuihimme täällä.