DNA TV -liittymä

Helppokäyttöisellä DNA TV -sovelluksella lempiohjelmat kulkevat mukanasi ja ovat katsottavissa aina kun haluat:
 
• Katso lempiohjelmat ruudulla kuin ruudulla, koko EU:n alueella
• Nauti Vuokraamon leffoista
• Peilaa sisältö isolle ruudulle
 

Katso lempiohjelmat ruudulla kuin ruudulla

Nauti lempiohjelmistasi missä ja milloin haluat. DNA TV on aina mukanasi kännykässä, tabletilla ja läppärillä. Näet vapaiden kanavien ja tilaamiesi maksukanavien suorat lähetykset. Voit seurata lempiohjelmiasi aina kun haluat, koko EU:n alueella.
 
Asiakasetuna nautit joka kuukausi vaihtuvasta Kuukauden kanavasta. Se on ilmainen kaikille DNA TV -asiakkaille.
 

Vuokraa elokuvia

 
DNA TV Vuokraamosta voit vuokrata elokuvia ja sarjoja heti leffateatteriesityksen jälkeen. Pidä leffailta vaikka joka ilta – katso puhelimella, tabletilla tai läppärillä tai peilaa isolle ruudulle. Uutena asiakkaana saat yhden leffavuokrauksen veloituksetta.
 

Peilaa ohjelmat isolle ruudulle

 
Voit katsoa kaikki suosikkisi myös isolta ruudulta: maksukanavat, suorat lähetykset sekä DNA TV Vuokraamon ohjelmat myös Googlen Chromecastin tai Apple TV:n kautta isolta ruudulta. Tällöin puhelin tai tabletti toimii kaukosäätimenä.
 
Voit myös katsoa osan ohjelmista 2-7 vuorokautta jälkikäteen. Monet maksukanavat ja muutamat peruskanavat sisältävät tämän ominaisuuden. (mm. Fox, TLC, National Geographic, INEZ).
 

Enemmän katsottavaa

 
Voit valita DNA TV:n halutessasi myös tallennuksella ja DNA TV Viihdekirjastolla. Tallennusominaisuuden ansiosta saat suosikkisi helposti jatkuvaan tallennukseen ja voit tallentaa vaikka kaikilta peruskanavilta samanaikaisesti. (Yle1, Yle2, Fem/Teema, MTV3, Sub, Ava, Frii, Nelonen, Jim, Liv, Hero, TV5, Kutonen, TLC, Fox ja National Geographic). Tallenteet ovat katsottavissasi kaksi vuotta.
 
DNA TV Viihdekirjastossa on katsottavaa kaikille: aikaisempien vuosien menestyselokuvia, kriitikoiden suosikkeja, koko perheen elokuvia, romantiikkaa, komediaa, toimintaa. Valikoima päivittyy joka kuukausi. Ota lempiohjelmat mukaasi – DNA TV -sovelluksella voit katsoa ne missä haluat, kaikkialla EU:ssa.
Jos haluat myös tallennuksen ja Viihdekirjaston käyttöösi, tilaa DNA TV sen kaikilla ominaisuuksilla.
 

Käytä myös osoitteessa dnatv.dna.fi

 
Kätevällä selainversiolla katsot leffoja ja suoria lähetyksiä tietokoneelta, koko EU:n alueella. Tilattuasi DNA TV:n saat sen heti käyttöösi, osoitteessa dnatv.dna.fi.
Muista myös ladata DNA TV -sovellus laitteesi sovelluskaupasta https://www.dna.fi/apps/dnatv.
  • Ei määräaikaa
    0,00 €/kk/1 kk
    Jatkossa 3,50 €/kk