DNA Nopea 4G Jämpti

  • Rajaton 100 Mbit/s 4G-netti, ei datakattoa
  • Puhelut ja viestit käytön mukaan kotimaassa ja EU/ETA-alueella
  • Mukana 10 Gt/kk EU-datapaketti
  • Sisältää WiFi-puheluominaisuuden

 

Liittymä nopealla netillä, ei datakattoa

Nopea 4G-liittymä, jossa maksat puheluista ja tekstiviesteistä jämptisti vain sen mukaan mitä käytät. Samalla nautit nopeasta 4G-netistä ilman datakattoa. Netin maksiminopeus on 100 Mbit/s.

Normaalihintaiset kotimaan puhelut ja viestit laskutetaan edullisesti käytön mukaan: Puhelut 0,07 €/alk. min, tekstiviestit 0,07 €/kpl ja multimediaviestit 0,40 €/kpl.

Kuukausimaksuun eivät kuulu puhelut eivätkä teksti- tai multimediaviestit palvelunumeroihin, valtakunnallisiin yritysnumeroihin tai kotimaasta ulkomaille. Palvelu- ja yritysnumeroihin sekä ulkomaille soitettaessa veloitetaan palvelu- tai ulkomaanpuhelumaksun lisäksi matkapuhelinmaksu 0,09 €/min. Ajantasaiset ulkomaanpuheluiden hintatiedot löytyvät osoitteesta www.dna.fi/ulkomaan-hintahaku.

Käytä huoletta lähes koko Euroopassa

Kun käytät liittymää EU- ja ETA-maissa, puhelut ja viestit laskutetaan käytön mukaan, edullisesti kotimaan hinnoilla.

Lisäksi kuukausimaksu sisältää 10 Gt/kk tiedonsiirtoa EU- ja ETA-maissa, jonka jälkeen maksat netin käytöstä vain hinnaston mukaisen EU-lisämaksun. Lisätiedot EU-roamingista, suositelluista verkoista ja 4G-saatavuudesta EU/ETA-alueella www.dna.fi/EUroaming.

  • Ei määräaikaa
    25,90 €/kk/12 kk
    Jatkossa 26,90 €/kk