DNA Nopea 4G Jämpti

Puhelut ja viestit 
käytön mukaan

EU-datapaketti 
15 Gt/kk

Rajaton 4G-netti 
Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa. 100 Mbit/s, ei datakattoa

WiFi-puhelut
Soita edullisesti kaukomailta

 

Jos kulutat aikaasi mieluummin netissä kuin maratonipuheluissa, liittymäsi on DNA Nopea 4G Jämpti. Se on 4G-liittymä, jossa maksat puheluista ja tekstiviesteistä jämptisti vain käytön mukaan. Netin maksiminopeus on 100 Mbit/s. Kk-hintaan sisältyy rajaton netti Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa. Mukana tulee myös 15 Gt/kk EU-datapaketti.

Rajaton netti, soitot ja viestit edullisesti käytön mukaan

Normaalihintaiset kotimaan puhelut ja viestit laskutetaan edullisesti käytön mukaan niin kotimaassa kuin EU/ETA-maissakin: Puhelut 0,07 €/alk. min, tekstiviestit 0,07 €/kpl ja multimediaviestit 0,40 €/kpl. Samalla nautit nopeasta 4G-netistä ilman datakattoa. Liittymässä on rajaton netti Suomen lisäksi myös Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Netin maksiminopeus on 100 Mbit/s.

Kuukausimaksuun eivät kuulu puhelut eivätkä teksti- tai multimediaviestit palvelunumeroihin, valtakunnallisiin yritysnumeroihin tai kotimaasta ulkomaille. Suomesta ulkomaille suuntautuvat puhelut ja viestit laskutetaan aina erillisen hinnaston mukaan. Soitettaessa palvelu- ja yritysnumeroihin veloitetaan ko. palveluntarjoajan ilmoittaman puheluhinnan lisäksi matkapuhelinmaksu 0,09 €/min. Ajantasaiset ulkomaanpuheluiden hinnat vaihtelevat maittain, hintatiedot löydät osoitteesta: www.dna.fi/ulkomaan-hintahaku.

Edullinen myös reissussa

EU-datapaketin osalta tiedonsiirto EU/ETA-maissa sisältyy liittymän kuukausihintaan. Tämän jälkeen maksat netin käytöstä vain hinnaston mukaisen EU-lisämaksun. EU- ja ETA-maissa puheluista sekä teksti- ja multimediaviesteistä veloitetaan kotimaan hinta, kun soitat tai viestittelet normaalihintaisiin suomalaisiin numeroihin Suomeen ja muihin EU- ja ETA-maihin. Ulkomaanpuheluiden hinnat vaihtelevat maittain, tutustu hintahakuun tai lue lisää roamingista.

WiFi-puhelut ovat käteviä kaukomailla

EU/ETA-maiden ulkopuolella voit soittaa ja vastaanottaa tavallisia puheluita myös WiFi-puheluna. Puhelut laskutetaan aina kotimaasta soitettuina puheluina, vaikka olisit ulkomailla. Lue lisää

Puhelinliittymäasiakkaana saat etuja

Kun käytössäsi on DNA:n puhelinliittymä, saat valikoituja puhelimia vielä edullisempaan DNA Asiakasetuhintaan. Tutustu etuihin

  • Ei määräaikaa
    25,90 €/kk/12 kk
    Jatkossa 26,90 €/kk