DNA Nopea 4G Jämpti

Puhelut ja viestit 
käytön mukaan

EU-datapaketti 
10 Gt/kk

Rajaton 4G-netti 
100 Mbit/s, ei datakattoa

WiFi-puhelut
Soita edullisesti kaukomailta

 

Jos kulutat aikaasi mieluummin netissä kuin maratonipuheluissa, liittymäsi on DNA Nopea 4G Jämpti. Se on 4G-liittymä, jossa maksat puheluista ja tekstiviesteistä jämptisti vain käytön mukaan. Netin maksiminopeus on 100 Mbit/s. Mukana tulee myös 10 Gt/kk EU-datapaketti.

Rajaton netti kotimaassa, soitot ja viestit edullisesti käytön mukaan

Normaalihintaiset kotimaan puhelut ja viestit laskutetaan edullisesti käytön mukaan niin kotimaassa kuin EU/ETA-maissakin: Puhelut 0,07 €/alk. min, tekstiviestit 0,07 €/kpl ja multimediaviestit 0,40 €/kpl. Samalla nautit nopeasta 4G-netistä ilman datakattoa. Netin maksiminopeus on 100 Mbit/s.

Mukana EU-datapaketti 10 Gt/kk

DNA Nopea 4G Jämpti -liittymä on edullinen myös reissussa. EU-datapaketin osalta tiedonsiirto EU/ETA-alueella sisältyy liittymän kuukausihintaan. Puhelut ja viestit EU/ETA-alueella laskutetaan kotimaan hinnalla. Lisätiedot www.dna.fi/EUroaming.

WiFi-puheluilla soitat edullisesti kaukomailla

Kun matkustat EU/ETA-maiden ulkopuolella, voit soittaa ja vastaanottaa tavallisia puheluita WiFi-puheluna. Puhelut laskutetaan aina kotimaasta soitettuina puheluina, vaikka olisit ulkomailla. Palvelu ei vaadi erillistä tilausta vaan se aktivoituu liittymälle automaattisesti, kun olet WiFi-verkossa. Lue lisää WiFi-puheluista.

Lisätiedot

Kuukausimaksuun eivät kuulu puhelut eivätkä teksti- tai multimediaviestit palvelunumeroihin, valtakunnallisiin yritysnumeroihin tai kotimaasta ulkomaille. Soitettaessa palvelu- ja yritysnumeroihin veloitetaan ko. palveluntarjoajan ilmoittaman puheluhinnan lisäksi matkapuhelinmaksu 0,09 €/min. Ajantasaiset ulkomaanpuheluiden hinnat vaihtelevat maittain, hintatiedot löydät osoitteesta www.dna.fi/ulkomaan-hintahaku.

Kuukausimaksu sisältää 10 Gt/kk tiedonsiirtoa EU- ja ETA-maissa, jonka jälkeen maksat netin käytöstä vain hinnaston mukaisen EU-lisämaksun. Lisätiedot EU-roamingista, suositelluista verkoista ja 4G-saatavuudesta EU/ETA-alueella: www.dna.fi/EUroaming.

  • Ei määräaikaa
    25,90 €/kk/12 kk
    Jatkossa 26,90 €/kk