DNA Kytkin ethernet-talouksiin TL-SG108

DNA Kytkin ethernet-talouksiin on kätevä tapa liittää kotisi kaikkien huoneiden ethernet-rasiat samaan nettiin ja sisäverkkoon. Kytkimessä on 8 huippunopeaa max. 1000 Mbit/s ethernet-porttia. Myyntipakkauksessa kytkinkaappiin asennettava DNA kytkin ja johtosetti. Huom! Kytkimen lisäksi tarvitset WiFi-modeemin langattoman- sekä sisäverkon luomiseen.

DNA Kytkimellä nautit nopeasta netistä

DNA Kytkin liittää ethernet-kotisi huoneiden kaikki ethernet-rasiat nettiin ja sisäverkkoon. DNA Kytkimellä pääset nauttimaan nopeasta netistä täydellä teholla tarvittaessa johdoilla tai kytkemällä kytkimeen useita WiFi-tukiasemia, jotka pystyvät kommunikoimaan kytkimen välityksellä toistensa kanssa .

Energiapihi DNA Kytkin on vihreä valinta

Lähes äänettömässä DNA kytkimessä ei ole tuuletinta ja se on todella energiapihi. DNA Kytkimen portit tunnistavat automaattisesti yhteyden nopeuden ja kytkin säätää tehonsa juuri sopivaksi. Metallinen DNA Kytkin on helppo asentaa kytkinkaappiin, kiitos yksinkertaisen Plug & Play -toiminnon sekä valmiiksi mietityn johtosetin.

Mukana kuusi ethernet-johtoa

Myyntipakkauksessa on tärkeimmät ethernet-johdot, joilla asennat DNA Kytkimen kytkinkaappiin, sen portteihin sekä yhdistät sen WiFi-modeemiin. Johdot ovat värikoodattu kytkimen asennusohjeen mukaisesti.

Tekniset tiedot

Muut tiedot

Myyntipaketin sisältö
TP Link SG108 -kytkin, kuuden ethernet-johdon setti WiFi-modeemin, netin sekä kahden ethernet-rasian yhdistämiseen. DNA:n pikaohje, turvallisuusohjeet, virtalähde.
Tuotemerkki
TP Link
Laitetyyppi
Modeemi
Valmistajan tuotekoodi
TP-SG108
Liitäntätyyppi
Ethernet
Ethernet-liitännän maksiminopeus
1000 Mbit/s
Ethernet (LAN) -liitännät
8 Gbit/s
Verkkotekniikka
ethernet
Verkon teoreettinen maksiminopeus
1000 Mbit/s
  • 1,46 €/kk 36 kk
  • 2,19 €/kk 24 kk

Täydennä laitettasi näillä:

Asus Lyra AC2200 WiFi Mesh -järjestelmä

Luo langaton netti jopa 500 neliömetrin alueelle tai muuten vaikeaan ympäristöön.

238,00

tai alk. 8,30 €/kk

Katso lisää