DNA Super 4G Rajaton

  • Ei määräaikaa
    39,90 €/kk/12 kk
    Jatko 49,90 €/kk
  • Supernopea 300 Mbit/s rajaton 4G-netti Suomessa, ei datakattoa
  • Rajattomasti puhetta sekä teksti- ja mms-viestejä kotimaassa ja EU/ETA-alueella
  • Mukana muhkea 15 Gt/kk EU-datapaketti

Puhelinliittymä supertehokkaalla netillä. Ei datakattoa.

Superliittymä, jossa on rajattomasti kaikkea kotimaassa: puhetta, viestejä ja nettiä niin paljon kuin haluat. Nauti 4G-netistä ilman datakattoa ja täydellä nopeudella, kaistaa riittää vaikka jaettavaksi. Netin arvioitu realistinen maksiminopeus on 300 Mbit/s.

Soita, tekstaa ja käytä nettiä huoletta lähes koko Euroopassa

DNA Super 4G Rajatonta käytät huoletta myös ulkomailla. Soita ja viestittele rajattomasti EU- ja ETA-maissa. Puhelinliittymän kiinteään kuukausihintaan kuuluvat EU/ETA-alueella soitetut normaalihintaiset puhelut sekä teksti- ja multimediaviestit. Liittymä sisältää 15 Gt/kk tiedonsiirtoa EU- ja ETA-maissa, jonka jälkeen maksat netin käytöstä EU-lisämaksun 9,55 €/Gt normaalin hinnaston mukaisesti. Kotimaasta ulkomaille suuntautuvat puhelut ja viestit hinnoitellaan erikseen. Lisätiedot EU-roamingista, suositelluista verkoista ja 4G-saatavuudesta EU/ETA-alueella www.dna.fi/EUroaming.

DNA Super 4G Rajaton –liittymä hintaan 39,90 €/kk 12 kk ajan. Tämän jälkeen hinta on 49,90 €/kk. Avausmaksu 3,90 €. Etu poistuu liittymätyypinvaihdon yhteydessä. Tilaukseen sovelletaan DNA:n yleisiä sopimus- ja erityisehtoja.

Tekniset tiedot

Puhe
Sisältää puhetta (min/kk)
Rajattomasti
Viestit
Sisältää tekstiviestejä (kpl/kk)
Rajattomasti
Netti
Verkko
4G
Nettiyhteyden arvioitu realistinen maksiminopeus (Mbit/s)
300 Mbit/s
EU Datakatto (Mt/kk)
15 Gt
Datakatto (Mt/kk)
Rajattomasti :mb Mt