DNA TV

 • Ei määräaikaa
  0,00 €/kk/3 kk
  Jatko 3,50 €/kk

DNA TV – Katso televisiota missä haluat ja millä laitteella haluat

Maksukanavien katselua varten tarvitset DNA TV -liittymän, joka sisältää TV-kortin sekä mahdollisuuden katsoa TV:tä millä tahansa laitteella missä tahansa liikutkin. Jos sinulla on jo TV-kortti, tilaathan DNA TV:n niin päivitämme korttisi DNA TV -liittymään.

Voit täydentää DNA TV:tä tallennustilalla ja nopealla laajakaistalla. Tai tilaa DNA TV:seen lisäkanavat ja haluamasi kanavapaketit. DNA TV vapauttaa sinut nauttimaan viihteestä vaikka kuukausi kerrallaan.

4000 tuntia tallennustilaa

Täydennä DNA TV:tä tallennusominaisuudella. Saat 4 000 tuntia tallennustilaa vain kolmella eurolla kuukaudessa. Tallennat ohjelmia kaikilta peruskanavilta ja katsot ne silloin kun sinulle sopii. Helppokäyttöisestä ohjelmaoppaasta tarkistat tulevat TV-ohjelmat ja tallennat ne napin painalluksella.

TV-kortilla enemmän katsottavaa – HD-kanavia, Kuukauden kanava ja Kuukauden ottelu

DNA TV -liittymä sisältää myös TV-kortin. TV-kortilla saat enemmän teräväpiirtokanavia – MTV3 HD, Nelonen HD ja FOX HD – sekä Kuukauden kanavan ja Kuukauden ottelun. Voit myös tilata lisää katsottavaa DNA:n kattavasta kanavapakettivalikoimasta. Tarjolla on uutuusleffoja, suosikkisarjoja, urheilua, dokumentteja ja lasten ohjelmia.

Vuokraa uutuusleffat kotisohvalta

Täydennä DNA TV -liittymä DNA:n HD-digiboksilla ja saat käyttöösi videovuokraamon. Videovuokraamossa on tarjolla SF Anytimen 3500 elokuvan valikoima, josta löydät kuumimmat uutuudet ja suosituimmat elokuvaklassikot. Vuokraa ja katsele leffat silloin kun sinulle sopii, eikä elokuvien palautuksista tarvitse huolehtia.

DNA TV pähkinänkuoressa

 • Ylen kanavat suorina lähetyksinä Suomessa.
 • Toimii liikkuvalla laajakaistalla ja langattomassa verkossa.
 • Tallennustilaa 4000 tuntia. Tilaa jopa parille tuhannelle elokuvalle.
 • Tallenna ohjelmia kaikilta peruskanavilta.
 • Palvelu muistaa keskeytyneen katselukohdan.
 • Jatkuvalla tallennuksella tallennat suosikkisarjasi kaikki jaksot automaattisesti.
 • DNA:n kanavapakettiasiakkaana katsot useita MTV Total- ja Viasat-pakettien kanavia suorana. Näet mm. NHL- ja KHL-jääkiekkoa, Formula 1 -osakilpailut, Englannin valioliigan sekä huippugolfia.
 • Katso tallenteet myös kotitelevisiostasi Wbox HD2(s)- ja Wbox HD3 -digiboksien, Chromecastin, AppleTV:n tai Samsung SmartTV:n avulla.

Viasatin kanavat seitsemän päivää veloituksetta

Lataa DNA TV -sovellus tablettiisi tai puhelimeesi sovelluskaupasta ja aktivoi sovellus. Katselet Viasatin elokuva-, dokumentti- ja urheilukanavia seitsemän päivää veloituksetta. Katseluaika alkaa heti tilauksen tekemisestä.

Täydennä tilaustasi näillä:

DNA TV tallennusominaisuus

DNA TV tallennusominaisuus

Tallennustilaa jopa parille tuhannelle elokuvalle. Vaatii toimiakseen DNA TV -liittymän tilauksen.

3,40 €/kk

Katso lisää