Nopea DNA Netti. Tutkitusti.*

DNA Netti on Netflixin mukaan nopein

DNA Netti jo yli puolen vuoden ajan saavuttanut korkeimman keskinopeuden Netflix-leffojen ja -sarjojen katseluun Netflixin kuukausittaisten mittausten mukaan*.

Nopea DNA Netti. Tutkitusti.

Omnitelen tutkimus mobiiliverkkojen tiedonsiirtonopeuksista, 05/2019. Tutkimuksen tulokset ja operaattoreiden paremmuusjärjestys vaihtelivat paikkakuntakohtaisesti.

DNA:n asiakkaat käyttävät eniten mobiilidataa koko maailmassa.

Tefficientin raportti 09/2019 mukaan DNA:n asiakkaat käyttävät eniten mobiilidataa Suomessa, Euroopassa ja koko maailmassa.


Netti kotiin

 

Nopea 4G-netti matkamokkulaan, tablettiin ja laitteisiin

Keskittämällä saat enemmän

DNA Netti -asiakkaana saat etuja, joita et muuten saisi:

*Perustuu Netflix ISP Speed Indexin tulokseen Suomen internetyhteyden tarjoajien heinäkuun 2019 nopeusindeksistä.
Netflix ISP Speed Index on mittari, jolla mitataan tietyn internetyhteyden tarjoajan nopeutta katsottaessa Netflixiä parhaaseen katseluaikaan. Sillä ei mitata muiden palvelujen tai muun tiedonsiirron nopeutta kyseisen palveluntarjoajan verkossa. Netflixin maakohtaiset indeksit löytyvät osoitteesta http://ispspeedindex.netflix.com/. Indeksin mittaustavasta voi lukea tarkemmin täältä: https://ispspeedindex.netflix.com/about/.


**Omnitelen tutkimus mobiiliverkkojen tiedonsiirtonopeuksista, 05/2019. Tulokset perustuvat mittausten keskimääräisen saapuvan liikenteen (tukiasemalta päätelaitteeseen päin) tiedonsiirtonopeuksiin. Tutkimuksen kohteena oli operaattoreiden nopeimmat kuluttajaliittymät. Tutkimuksen tulokset ja operaattoreiden paremmuusjärjestys vaihtelivat kaupunkikohtaisesti. Mittaukset sisälsivät väkiluvultaan 20 suurinta kaupunkia, neljä lomakeskusaluetta Pohjois-Suomessa ja tiestöt näiden välillä. Noin 50 % Suomen väestöstä asuu mitatuissa kaupungeissa.


***Tefficientin tuoreen raportin mukaan DNA:n mobiilidatan liittymäkohtainen tiedonsiirtomäärä on jatkanut kasvamistaan. DNA:n asiakkaat käyttävät eniten mobiilidataa Suomessa, Euroopassa ja koko maailmassa. Tefficientin tutkimusraportti (Tefficient Industry Analysis 09/2019) tefficient.com/mobile-data-operators-1h-2019. Tefficient on kansainvälinen tietoliikennealan analyysi-, vertailu- ja konsulttiyritys, jonka raportit ovat ladattavissa osoitteessa https://tefficient.com/more-data-always-for-more-it-happens/

**Saat DNA Netin kotiisi 30 päivän tyytyväisyystakuulla. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa modeemin veloituksetta, etkä maksa koeajalta myöskään laskuja. 30 päivän tyytyväisyystakuu, eli tilauksen pidennetty peruutusoikeus on voimassa valituissa DNA Netti -tuotteissa (DNA Netti 200M, 400M, 1000M, 4G 150M, 4G 300M sekä 4G Max). 30 päivän peruutusaika alkaa, kun olet vastaanottanut tilausvahvistuksen. Modeemin osalta peruutusaika alkaa tavaran vastaanottamisesta, jos tavara vastaanotetaan myöhemmin kuin tilausvahvistus. Tilaukseen liittyvät laitteet voidaan ottaa käyttöön peruuttamisoikeutta menettämättä, mutta laitteita on käsiteltävä huolellisesti ja niiden tulee olla palautushetkellä ehjiä ja myyntikuntoisia. Takuuta koskevissa kysymyksissä voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme p. 044 144 044.