Osta nopea DNA Netti nyt,
saat 3 kk Netflixiä kaupan päälle, arvo 41,97 €.

Tarjous voimassa 30.6.2019 asti, etu voimassa myös nykyisille Netflix-tilaajille.*

Netti kotiin

 

DNA Netti – Netflixin mukaan nopein

DNA Netti – Netflixin mukaan nopein*

DNA Netti on jo yli vuoden ajan saavuttanut korkeimman keskinopeuden Netflix -leffojen ja -sarjojen katseluun Netflixin kuukausittaisten mittausten mukaan.*

 

Nopea netti tuntuu hyvältä kaikkialla. Tutkitusti.*

Omnitelen tutkimus mobiiliverkkojen tiedonsiirtonopeuksista, 05/2019. Tulokset perustuvat mittausten keskimääräisen saapuvan liikenteen (tukiasemalta päätelaitteeseen päin) tiedonsiirtonopeuksiin.

Tutustu tutkimukseen
Nopea netti tuntuu hyvältä kaikkialla.

*Omnitelen tutkimus mobiiliverkkojen tiedonsiirtonopeuksista, 05/2019. Tulokset perustuvat mittausten keskimääräisen saapuvan liikenteen (tukiasemalta päätelaitteeseen päin) tiedonsiirtonopeuksiin. Tutkimuksen kohteena oli operaattoreiden nopeimmat kuluttajaliittymät. Tutkimuksen tulokset ja operaattoreiden paremmuusjärjestys vaihtelivat kaupunkikohtaisesti. Mittaukset sisälsivät väkiluvultaan 20 suurinta kaupunkia, neljä lomakeskusaluetta Pohjois-Suomessa ja tiestöt näiden välillä. Noin 50 % Suomen väestöstä asuu mitatuissa kaupungeissa.

Nopea 4G-netti matkamokkulaan, tablettiin ja laitteisiin

Keskittämällä saat enemmän

DNA Netti -asiakkaana saat etuja, joita et muuten saisi:

*Perustuu Netflix ISP Speed Indexin tulokseen Suomen internetyhteyden tarjoajien huhtikuun 2019 nopeusindeksistä.

Netflix ISP Speed Index on mittari, jolla mitataan tietyn internetyhteyden tarjoajan nopeutta katsottaessa Netflixiä parhaaseen katseluaikaan. Sillä ei mitata muiden palvelujen tai muun tiedonsiirron nopeutta kyseisen palveluntarjoajan verkossa. Netflixin maakohtaiset indeksit löytyvät osoitteesta http://ispspeedindex.netflix.com/. Indeksin mittaustavasta voi lukea tarkemmin täältä: https://ispspeedindex.netflix.com/about/.

**Saat DNA Netin kotiisi 30 päivän tyytyväisyystakuulla. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa modeemin veloituksetta, etkä maksa koeajalta myöskään laskuja. 30 päivän tyytyväisyystakuu, eli tilauksen pidennetty peruutusoikeus on voimassa valituissa DNA Netti -tuotteissa (DNA Netti 200M, 400M, 1000M, 4G 150M, 4G 300M sekä 4G Max). 30 päivän peruutusaika alkaa, kun olet vastaanottanut tilausvahvistuksen. Modeemin osalta peruutusaika alkaa tavaran vastaanottamisesta, jos tavara vastaanotetaan myöhemmin kuin tilausvahvistus. Tilaukseen liittyvät laitteet voidaan ottaa käyttöön peruuttamisoikeutta menettämättä, mutta laitteita on käsiteltävä huolellisesti ja niiden tulee olla palautushetkellä ehjiä ja myyntikuntoisia. Takuuta koskevissa kysymyksissä voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme p. 044 144 044.

*Uusille ja nykyisille nopeutta nostaville DNA Netti -tilaajille 3 kk Netflix Perhe-tilausta kaupan päälle, arvo 41,97 €. Tarjous koskee sekä uusia että nykyisiä Netflix-tilaajia ja on ostettavissa DNA:n nettikaupasta, DNA Kaupoista sekä edustajamyymälöistä. Esim. DNA Netti 150M 29,90 €/kk, 24 kk määräaikainen sopimus, yht. 717,60 €. Netflix-etu tulee lunastaa 31.8.2019 mennessä. Netflix-tilaus päättyy uusilla tilaajilla automaattisesti 3 kk jakson jälkeen ja nykyisillä jatkuu voimassa olevan tilauksen mukaisesti. Netflix-etukoodi lähetetään sinulle sähköpostitse sen jälkeen kun tilauksesi on käsitelty ja olet saanut tilausvahvistuksen. Tarjous on voimassa 30.6.2019 asti. Netflix-etua ei voi lunastaa käteisenä eikä sitä hyvitetä eikä sitä voi vaihtaa Netflix-lahjatilaukseksi. Edun voi käyttää minkä tahansa Netflix-tilauksen hyväksi. Tilaukseen liittyvät valinnat voivat vaikuttaa tarjouksen piirissä olevan katseluoikeuden kestoon vähentämättä sen arvoa. Netflix-palvelun hinnat voivat muuttua.