DNA TV Kuukauden ottelu

Käy sisään, olet VIP-asiakkaamme. Kun käytössäsi on DNA TV, DNA TV Hubi tai TV-kortti, tarjoamme sinulle joka kuukausi yhden ottelun tai suoran lähetyksen veloituksetta. Voit seurata Kuukauden ottelua antennissa, kaapelissa, DNA TV -sovelluksella sekä tietenkin DNA Hubilla.

Syyskuun ottelu: Bundesliigan ottelu Leverkusen – RB Leipzig

Lauantaina 26.9. klo 16.45 alkaen

Saksan Bundesliiga on palannut kesätauoltaan. Toisen kierroksen ottelussa kohtaavat lääketehtaan joukkue energiajuomamerkin joukkueen, sillä Bayer Leverkusen haastaa RB Leipzigin. Areenana Leverkusenin kotistadion BayArena.

Kesällä Mestarien liigan välieriin yltäneellä RB Leipzigilla on voitto ensimmäiseltä sarjakierrokselta. Sen sijaan Leverkusenin oli tyytyminen tasapeliin Wolfsburgissa. Suomalaisväriä tarjoavat Leverkusenin ykkösmaalivahti Lukas Hradecky sekä Joel Pohjanpalo joukkueen hyökkäyksessä. Iltapäivästä tulee hikinen, sillä vastassa on ”Rasenballin” vikkelät hyökkääjät, mm. tanskalainen Yussuf Poulsen sekä ruotsalainen Emil Forsberg.

Suomenkielisenä selostajana Mikko Aaltonen.

Näin katselet Kuukauden ottelua

Televisiolla DNA:n kaapeliverkossa näet V sport urheilu HD -kanavan kanavapaikalla 367.

DNA TV Hubilla, jossa on uusi DNA TV, näet Kuukauden ottelun vakiopaikalla 251. Jos et ole vielä ottanut käyttöön uutta DNA TV:tä, näet V sport urheilu HD:n kanavapaikalla 660.

DNA TV -sovelluksessa lähetys avataan vapaaseen katseluun. Katsele puhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

Digitan antenniverkossa näet V sport urheilu HD -kanavan kanavapaikalla 66.

Haluatko nähdä Bundesligan jatkossakin?

V premium

Kanavapaketti koko perheelle. Eurojalkapalloa, NHL- ja KHL-kiekkoa, uutuusleffat sekä dokumentit.

0,00 €/kk/1 kk

Jatko  39,95 €/kk

6 kk määräaika

Yht. 199,75 €

Katso lisää

V sport

Viasatin koko urheilutarjonta: Eurofutista, NHL- ja KHL-kiekkoa, golfia, koripalloa ja muuta. Sisältää Viaplayn, josta näet kaikki lähetykset.

0,00 €/kk/1 kk

Jatko  34,95 €/kk

6 kk määräaika

Yht. 174,75 €

Katso lisää