DNA TV Kuukauden ottelu

Käy sisään, olet VIP-asiakkaamme. Kun käytössäsi on DNA TV -liittymä, DNA TV Hubi tai TV-kortti, tarjoamme sinulle joka kuukausi yhden ottelun tai suoran turnauslähetyksen veloituksetta. Voit seurata Kuukauden ottelua antennissa, kaapelissa, DNA TV -sovelluksella sekä tietenkin DNA Hubilla.

Helmikuun kuukauden ottelu

Torstaina 13.2. klo 15.55

Avtomobilist - Jokerit

KHL:n runkosarja lähestyy loppuaan. Nyt on tärkeää pitää kiinni pudotuspelien kotiedusta, eikä divisioonan voittokaan ole Jokereille mahdottomuus.

Jokerit matkaavat Keski-Uralille Jekaterinburgiin. Vastaan asettuu HK Avtomobilist, joka on omassa divisioonassaan toisena. Aiemmin syksyllä Jokerit nujersi jekaterinburgilaiset kotonaan 4-2. Mutta enää ei vain taistella ottelun voitosta, vaan nyt pedataan parasta mahdollista paikkaa kevään pudotuspeleihin.

Katso Kuukauden ottelu suorana Viasat Jääkiekko HD -kanavalta. Ottelun selostaa suomeksi Tero Kainulainen.

Miten katselet?

Antenniverkossa näet Viasat Jääkiekko HD -kanavan kanavapaikalla 63. Jos kanava ei näy alueellasi, voit katsoa ottelua DNA Hubilla.

Kaapeliverkossa Viasat Jääkiekko HD -kanavan näet kanavapaikalla 365.

DNA TV Hubilla jossa on uusi DNA TV, näet kuukauden ottelun kanavapaikalla 251. Jos et ole vielä päivittänyt Hubin DNA TV:tä uuteen, näet Viasat Jääkiekko HD:n kanavapaikalla 664.

DNA TV -sovelluksessa ottelu avataan vapaaseen katseluun. Katsele puhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

Haluatko nähdä Jokereiden ottelut jatkossakin?

Viasat Urheilu

Viasatin koko urheilutarjonta: Eurofutista, NHL- ja KHL-kiekkoa, golfia, koripalloa ja muuta. Sisältää Viaplayn, josta näet kaikki lähetykset.

0,00 €/kk/1 kk

Jatko  34,95 €/kk

6 kk määräaika

Yht. 174,75 €

Katso lisää

Viasat Jääkiekko

Maailman parasta jääkiekkoa: NHL- ja KHL-liigat. Sisältää Viaplayn, josta valitset mitä ottelua katsot ja NHL-ottelut myös jälkilähetyksenä.

0,00 €/kk/1 kk

Jatko  29,95 €/kk

6 kk määräaika

Yht. 149,75 €

Katso lisää