DNA TV Kuukauden ottelu

Käy sisään, olet VIP-asiakkaamme. Kun käytössäsi on DNA TV -liittymä, DNA TV Hubi tai TV-kortti, tarjoamme sinulle joka kuukausi yhden ottelun tai suoran turnauslähetyksen veloituksetta. Voit seurata Kuukauden ottelua antennissa, kaapelissa, DNA TV -sovelluksella sekä tietenkin DNA Hubilla.

Joulukuun kuukauden ottelu

Perjantaina 21.12. klo 21.50

Valioliiga: Wolverhampton – Liverpool

Valioliigan härkäviikot alkavat! Parin seuraavan viikon aikana joukkueita koetellaan melkoisella otteluruuhkalla. Heti alkuun Liverpool matkustaa Wolverhamptonin vieraaksi. Liigan kärkipaikkaa kärkkyvän Liverpoolin puolustuspeli on ollut vahvaa ja Jürgen Kloppin suojatit ovat päästäneet toistaiseksi vähiten maaleja liigassa. Wolverhampton ei ole saanut peliään toimimaan, mutta Wolves ei ole tällä kaudella hävinnyt Manulle, Arsenalille, Citylle eikä Chelsealle. Miten käy Liverpoolin kanssa? Jännitettävää riittää.

Miten katselet?

Antenniverkossa näet Viasat Jalkapallo -kanavan UHF/T2-verkossa kanavapaikalla 62 ja Viasat Jalkapallo HD -teräväpiirtokanavan VHF/T2-verkossa kanavapaikalla 122. Jos kanavat eivät näy alueellasi, näet Viasat Jalkapallo HD -kanavan DNA TV-hubilla kanavapaikalla 664.

Kaapeliverkossa Viasat Jalkapallo HD -kanavan näet kanavapaikalla 375.

DNA TV-sovelluksessa ottelu avataan vapaaseen katseluun. Katsele puhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

 

 

Haluatko nähdä Valioliigan jatkossakin?

Viasat Jalkapallo

Enemmän futista, Euroopan maiden pääsarjoja: Englannin Valioliiga, Saksan Bundesliiga, Ranskan Ligue 1, Belgian 1. divisioona A ja Skotlannin Valioliiga sekä lisäksi UEFA Nations League. Sisältää Viaplayn, josta valitset mitä ottelua seuraat.

0,00 €/kk/1 kk

Jatko  29,95 €/kk

6 kk määräaika

Yht. 149,75 €

Katso lisää

Viasat Urheilu

Viasatin koko urheilutarjonta: Eurofutista, NHL- ja KHL-kiekkoa, golfia, koripalloa ja muuta. Sisältää Viaplayn, josta näet kaikki lähetykset.

0,00 €/kk/1 kk

Jatko  34,95 €/kk

6 kk määräaika

Yht. 174,75 €

Katso lisää