DNA TV Kuukauden ottelu

Käy sisään, olet VIP-asiakkaamme. Kun käytössäsi on DNA TV -liittymä, DNA TV Hubi tai TV-kortti, tarjoamme sinulle joka kuukausi yhden ottelun tai suoran turnauslähetyksen veloituksetta. Voit seurata Kuukauden ottelua antennissa, kaapelissa, DNA TV -sovelluksella sekä tietenkin DNA Hubilla.

Marraskuun kuukauden ottelu

Torstaina 28.11. klo 19.25

NFL: Detroit Lions - Chicago Bears

Mitä olisikaan Thanksgiving eli kiitospäivä ilman jenkkifutisottelua? Ja mitä olisikaan kiitospäivän ottelu ilman Detroitin ja Chicagon välistä klassikkoa? Detroit Lions on isännöinyt kiitospäivän ottelua jo vuodesta 1934 ja vastaan asettuu ties kuinka monetta kertaa arkkivihollinen Chicago Bears.

Viime vuoden kiitospäivän ottelu oli kutkuttavan jännittävä aina viimeiselle neljännekselle asti, kunnes Chicagon takapuolustaja Eddie Jackson katkaisi Detroitin Michael Robertsin syötön, tehden touchdownin. Chicago vei tasaisen kamppailun 23-16. Miten käy tänä vuonna? Tule mukaan seuraamaan!

Selostajana Suomen virallinen jenkkifutisääni Mika Laurila.

Miten katselet?

Antenniverkossa näet Viasat Urheilu -kanavan UHF/T2-verkossa kanavapaikalla 66 ja Viasat Urheilu HD -teräväpiirtokanavan VHF/T2-verkossa kanavapaikalla 121. Jos kanavat eivät näy alueellasi, näet Viasat Urheilu HD -kanavan DNA TV Hubilla kanavapaikalta 660.

Kaapeliverkossa näet Viasat Urheilun kanavapaikalla 383 ja Viasat Urheilu HD -teräväpiirtokanavan näet kanavapaikalla 367.

DNA TV -sovelluksessa ottelu avataan vapaaseen katseluun. Katsele puhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

Haluatko nähdä jenkkifutiksen NFL-liigaa jatkossakin?

DNA SportMix

Miksaa oma urheilupakettisi; F1, NHL, KHL, Valioliiga, MM-jääkiekko... Sisältää myös DNA Sport -paketin.

alk. 9,95 €/kk

Katso lisää

Viasat Urheilu

Viasatin koko urheilutarjonta: Eurofutista, NHL- ja KHL-kiekkoa, golfia, koripalloa ja muuta. Sisältää Viaplayn, josta näet kaikki lähetykset.

0,00 €/kk/1 kk

Jatko  34,95 €/kk

6 kk määräaika

Yht. 174,75 €

Katso lisää