DNA Kuukauden ottelu

Käy sisään, olet VIP-asiakkaamme. Kun käytössäsi on DNA TV -liittymä tai TV-kortti, tarjoamme sinulle joka kuukausi yhden ottelun tai suoran turnauslähetyksen veloituksetta. Voit seurata Kuukauden ottelua antennissa, kaapelissa sekä tietenkin DNA TV -sovelluksella.

 

Kesäkuun Kuukauden ottelu

Torstaina 8.6.
Yleisurheilun Timanttiliigan Rooman osakilpailu

 

Kesäkuun ottelu on pikemminkin sarja otteluita, sillä sinulle on varattu aitiopaikka yleisurheilun Timanttiliigan Rooman osakilpailuun, Stadio Olimpicolle.

Timanttiliigan 4. osakilpailu kerää yleisurheilumaailman katseet ikuiseen kaupunkiin. Luvassa on hikinen ilta, sillä ohjelmassa ovat mm. miesten keihäänheitto, 200 metriä ja 3000 metrin estejuoksu sekä naisten seiväshyppy, 100 metriä ja 1500 metrin juoksu. Kiskaiseeko Tero Pitkämäki itsensä kärkeen? Yltääkö superlupaus Wilma Murto naisten seiväshypyn finaaliin? Entä kuka on nopein nainen: Jamaikan Elaine Thompson vai USA:n Tori Bowie? Sinivalkoisena äänenä C More Sport 1 -kanavalla kuullaan Antero Mertaranta ja asiantuntijana Tommi Evilä.

Miten katselet?

Kaapeliverkossa C More Sport 1 näkyy kanavapaikalla 261. Antennissa näet C More Sport 1:n kanavapaikalla 55. Katselu vaatii TV-kortin ja Antenna Ready HD -laitteen, jotka on linkitetty keskenään.

Tai katsele Timanttiliigan osakilpailu teräväpiirrolla. Näet C More Sport 1 HD -kanavan kaapeliverkossa kanavapaikalla 249 ja antennissa kanavapaikalla 96. TV-kortin lisäksi tarvitset Antenna Ready HD- tai Cable Ready HD -laitteen. Antennikodissa tarvitset katseluun myös DNA:n lähetinasemaan suunnatun VHF-antennin. Lue lisää osoitteessa dna.fi/antennihd.

Näet C More Sport 1 -kanavan myös DNA TV -sovelluksella.

Milloin katselet?

C More Sport 1- ja C More Sport 1 HD -kanavat avataan torstaiaamuna 8. kesäkuuta. Kanavat ovat vapaasti katseltavissa perjantaiaamuun 9.6. asti. Kanavat avataan kaikille TV-korttiasiakkaille.