DNA Netti 4G Max

DNA Netti 4G sisältää huippunopean laajakaistaliittymän ja DNA Mokkulan kodin laajakaistayhteyden kotiisi. DNA Welho Oy:n toimittaman liittymän maksiminopeus on 150Mbit/s, 300Mbit/s tai se on rajoittamaton 4G-verkossa riippuen liittymätyypistä. 4G-verkon ulkopuolella liittymä toimii 3G-verkossa.

Tilaukseen sovelletaan DNA Liikkuva laajakaista erityisehtoja ja DNA:n yleisiä sopimus- ja erityisehtoja. Liittymällä ei voi lähettää tai vastaanottaa tekstiviestejä. Ei roamingia.

Edut edellyttävät 24 kk määräaikaista sopimusta, määräajan jälkeen palvelu jatkuu toistaiseksi voimassa olevana hinnaston mukaisilla hinnoilla. Mikäli sopimus tai sopimukset päätetään kesken sopimuskauden, DNA:lla on oikeus veloittaa asiakkaalta määräaikaisen kauden jäljellä olevat kuukausimaksut. Hinnoittelu ei koske suljettuja ja samaan talouteen uudelleen avattuja liittymiä. Hintoja ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Tilaaminen edellyttää markkinointiluvan antamista. Tilaukseen sovelletaan DNA:n yleisiä toimitus- ja -erityisehtoja. Lisätiedot www.dna.fi