DNA Netti 4G 200M

Myydään vain DNA Kotimokkula 5G:n kanssa

  • Leffojen ja sarjojen katseluun, etätöihin ja -opiskeluun​
  • 1-2 käyttäjälle
  • 30 päivän tyytyväisyystakuu

Myydään vain DNA 5G kotimokkulan kanssa

Tämän liittymän nopeus riittää mainiosti silloin, kun verkossa on yhtä aikaa 5 laitetta tai enemmän. Maksiminopeus on 200 Mbit/s.

Ilmoitettu nopeus on liittymän maksiminopeus. Huomioithan, että kodin nettiä käyttävien laitteiden sekä modeemin tai mesh-järjestelmän suorituskyky ja yhteensopivuus vaikuttavat netin nopeuteen. Lisäksi 4G/5G-mobiililaajakaistassa modeemin sijainti kotona, sen yhteys tukiasemaan, paksut seinät, ikkunalasit tai mobiiliverkon ruuhkaisuus vaikuttavat netin nopeuteen. 

Liittymä toimii 4G-verkon ulkopuolella 3G-verkossa. Liittymän latausnopeus 4-200 Mbit/s 4G-verkossa, liittymän lähetysnopeus 4G-verkossa 4–50 Mbit/s. Lisätietoja löydät Matkaviestinliittymien erityisehdoista.

30 päivän tyytyväisyystakuu

Saat DNA Netin kotiisi 30 päivän tyytyväisyystakuulla. Jos et ole tyytyväinen, et maksa koeajalta laskuja. 30 päivän tyytyväisyystakuu, eli tilauksen pidennetty peruutusoikeus on voimassa valituissa DNA Netti -tuotteissa (DNA Netti kotiin 200M, 400M, 1000M). 30 päivän peruutusaika liittymän osalta alkaa, kun olet vastaanottanut tilausvahvistuksen. Takuuta koskevissa kysymyksissä voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme p. 044 144 044.

DNA Etudiili

Edut edellyttävät 24 kk määräaikaista sopimusta, määräajan jälkeen palvelu jatkuu toistaiseksi voimassa olevana hinnaston mukaisilla hinnoilla. Mikäli sopimus tai sopimukset päätetään kesken sopimuskauden, DNA:lla on oikeus veloittaa asiakkaalta määräaikaisen kauden jäljellä olevat kuukausimaksut. Hinnoittelu ei koske suljettuja ja samaan talouteen uudelleen avattuja liittymiä. Hintoja ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Tilaaminen edellyttää markkinointiluvan antamista. Tilaukseen sovelletaan DNA:n yleisiä toimitus- ja erityisehtoja.

  • 24 kk määräaika
    19,99 €/kk/24 kk
    Jatkossa 29,90 €/kk

    Yhteensä 479,76 €