DNA Matkanetti 4G Max

Netti 4G-verkon maksiminopeudella. Sisältää EU-datapaketin.

  • Ota mukaan netti 4G-verkon maksiminopeudella ilman käyttökattoa ja nopeusrajaa
  • Selaa nettiä, pelaa, katsele vaikka 4K-videoita tai työskentele etänä
  • Mukana 20 Gt/kk EU-datapaketti

DNA Matkanetti 4G Max on nimensä mukaisesti liikkuva netti, jonka nopeutta 4G-verkossa ei ole rajoitettu. Liittymällä surffaat, lataat tiedostoja ja katsot jopa 4K-videoita ilman käyttökattoa. Valitse DNA Matkanetti 4G Max, kun haluat nauttia suurimmasta mahdollisesta 4G-tiedonsiirtonopeudesta nyt ja tulevaisuudessa!

DNA Matkanetti 4G Max myös ulkomaille mukaan!

Tällä liittymällä käytät nettiä vauhdilla ja huoletta myös ulkomailla. Liittymä sisältää 20 Gt/kk tiedonsiirtoa EU- ja ETA-maissa, jonka jälkeen maksat netin käytöstä hinnaston mukaisen EU-lisämaksun. Lisätiedot EU-roamingista, suositelluista verkoista ja 4G-saatavuudesta EU/ETA-alueella www.dna.fi/EUroaming.

4G-verkon ulkopuolella liittymä toimii 3G-verkossa. Tilaukseen sovelletaan DNA Liikkuva laajakaista erityisehtoja ja DNA Oyj:n yleisiä sopimusehtoja kuluttaja-asiakkaille.

  • Ei määräaikaa
    44,90 €/kk

Kun käytössäsi on DNA Matkanetti 4G Max, voit olla varma, että käytössäsi on paras mahdollinen 4G-yhteys DNA:n verkossa, nyt ja tulevaisuudessa. Liittymässä on rajoittamaton tiedonsiirtonopeus 4G-verkossa.

Videolla esitetään yksittäinen asiakkaan kuvaama mittaustulos, joka on saavutettu todellisessa ympäristössä kaupallisessa verkossamme, yleisesti saatavilla olevalla laitteella. Parhaimmat nopeudet saavutetaan tyypillisesti eri valmistajien uusimmilla laitteilla, jotka hyödyntävät 4G-verkon kehittyneempiä ominaisuuksia. Verkon ruuhkaisuudesta ja paikallisista katveista johtuen nopeudet vaihtelevat huomattavasti ja ovat usein liittymän mahdollistamia huippunopeuksia pienempiä.