DNA Matkanetti 4G 100M

DNA Matkanetti 4G 100M -liittymällä käytät nettiä huoletta niin tabletissa kuin mokkulalla, kotona ja mökillä, autossa ja reissussa – kaikkialla Suomessa! Teet sitten mökistä etätoimiston tai takapenkistä viihdekeskuksen, tällä liittymällä se onnistuu. Netin nopeus on 100 Mbit/s, se riittää mainiosti videoiden katsomiseen, pelaamiseen ja muuhun nettikäyttöön, useammallekin käyttäjälle.

Huom! Olet oikeutettu etuun, jos sinulla on DNA:lta kodin laajakaista ja tilattu nopeus on joku seuraavista: Kiinteä laajakaista (ethernet, kaapeli tai kuitu -yhteys), jonka liittymän nopeus on 100 Mbit/s tai nopeampi, tai, 4G- tai 5G -yhteydellä toteutettu kodin laajakaista, jonka nopeus on 150M tai nopeampi. Jos et ole oikeutettu etuun, tilaus ei mene läpi ja ilmoitamme sinulle asiasta SMS-viestillä.

Tilaukseen sovelletaan DNA Liikkuva laajakaista -erityisehtoja ja DNA:n yleisiä sopimus- ja erityisehtoja. Liittymällä ei voi lähettää tai vastaanottaa tekstiviestejä. Ei roamingia. Lisätiedot www.dna.fi/hinnastot-ja-ehdot. Liittymän toimittaa DNA Welho Oy.

  • 12 kk määräaika
    10,00 €/kk/12 kk
    Jatkossa 15,00 €/kk

    Yhteensä 120,00 €