Samsung Flat Soundbar 2.1 HW-M460

Samsung Flat Soundbar 2.1 HW-M460 täyttää koko huoneen surround-äänellään. Äänijärjestelmässä soundbar ja langaton subwoofer sekä 320 W kokonaisteho.

Samsung Flat Soundbar 2.1 HW-M460 -äänijärjestelmä

Liitä Samsung Soundbar-kaiutin ja langaton subwoofer kotiteatteriisi ja nostat viihteen uusiin korkeuksiin. Nauti erinomaisesta Dolby Digital -äänenlaadusta, laaja-alaisesta ja täyteläisestä surround-äänestä. Samsung Flat Soundbar 2.1 HW-460M -äänijärjestelmässä on kaksi kaiutinta, tyylikkään ohut soundbar sekä uhkea subwoofer, jotka täyttävät koko huoneen selkeällä ja miellyttävällä äänellä.

Vaikuttava basso subwooferilla

Päästä basso vapaaksi ilman johtoja. Langattoman subwooferin 7” kaiutinelementti vyöryttää matalat äänet selkeästi ja puhtaasti. Sijoita subbari vapaasti minne tahansa huoneessa ja nautit täyteläisestä äänentoistosta ilman häiritseviä äänikaapeleita.

Nauti langattomasti

Liitä Samsung Flat Soundbar -kaiutinjärjestelmä Samsung-televisioon langattomasti Bluetoothilla. Bluetoothin avulla kuuntelet musiikkia kaiuttimista myös puhelimella tai tabletilla. Erikseen myytävä Samsungin Wireless Surround Kit antaa mahdollisuuden laajentaa surround-järjestelmää helposti ilman johtosotkua ja luot helposti 4/5.1-kanavaisen äänentoistojärjestelmän.

Hallitse Soundbaria TV:n kaukosäätimellä tai sovelluksella

Yhdellä Samsung-kaukosäätimellä ohjaat koko äänentoistoa. Käynnistät ja sammutat, säädät äänenvoimakkuutta ja ääniefektejä televisiosi One Remote Control -kaukosäätimen avulla ja Samsung SmartTV:ssä näkyvien valikkojen avulla. Tai ohjaa Soundbar-järjestelmää puhelimellasi tai tabletillasi Samsung Audio Remote -sovelluksen avulla.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Paino
9200 g

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
Kyllä

Yhteensopivuus

Liittimet
Anynet+ (HDMI-CEC), USB, HDMI in/out, Auto Power Link

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Kokonaisteho 320 W, taajuusalue 40 Hz~20 kHz. Subwoofer-elementin koko: 7”, kanavien määrä: 2 kpl, elementtien määrä 4 kpl.
Myyntipaketin sisältö
Soundbar, subwoofer, kaukosäädin, optinen kaapeli, virtajohdot ja verkkolaite sekä kiinnikkeet seinäasennukseen.
Tuotemerkki
Samsung
Valmistajan takuu
24 kk
Valmistajan tuotesivu
http://www.samsung.com/fi/audio-video/soundbar-hw-m460/
  • 7,46 €/kk 36 kk
  • 11,19 €/kk 24 kk
  • 22,38 €/kk 12 kk