Samsung Dolby Atmos Soundbar (2019) HW-Q76R

Samsung Dolby Atmos Soundbar (2019) HW-Q76R on Samsung Audio Labin ja Harman Kardonin yhdessä suunnittelema taidonnäyte. Koe 3.1.2 -kanavainen kolmiulotteinen ja realistinen surround-ääni. Langattomat Soundbar ja Subwoofer täyttävät tilan kuin tilan upealla äänellä.

Kolmiulotteinen surround-ääni Samsung Dolby Atmos Soundbarilla

Aito 3.1.2 -kanavainen surround-ääni kruunaa kotiteatterisi. Samsung Dolby Atmos Soundbar ympäröi sinut Samsung Acoustic Beam -tekniikan tarjoamalla kolmiulotteisella surround-äänellä, joka hyödyntää Dolby Atmos- ja DTS:X-tekniikoita. Ääni kuuluu realistisesti kaikkialla huoneessa.

Näe, kuule ja koe saumaton HDR 10+ -elämys

Soundbarin sisäinen 4K pass-through -tekniikan ansiosta voit liittää 4K-videolähteitä, kuten UHD Blu-Ray -soittimen tai pelikonsolin. Samsung Dolby Atmos Soundbar toimii myös HDR 10+ -videolähteiden kanssa, joten nautit upeasta laadusta niin äänen ja kuvan osalta. Kaikki hoituu yhdellä HDMI-liitännällä.

Mukautuva äänentoisto takaa tasapainoisemman soundin

Samsung Dolby Atmos Soundbar analysoi äänisignaalit ja optimoi äänentoiston. Mukautuvan äänentoiston ansiosta puheääni on selkeämpää alhaisellakin äänenvoimakkuudella. Soundbarin erillinen keskikanava helpottaa dialogin seuraamista. Ääni on tasapainoista eri puolella huonetta. Langattoman subwoofer-kaiuttimen sijoitat mihin tahansa huoneeseen. Nauti paremmista surround-elämyksistä.

Samsung Dolby Atmos Soundbar on valmiina peleihin ja musiikkiin

Valmistaudu vaikuttavaan pelikokemukseen, jossa subwoofer tehostaa pelikohtauksia ja ylöspäin suunnatut kaiuttimet tuottavat upeaa surround-ääntä. Soundbar siirtyy automaattisesti Game Mode -tilaan kun yhdistät pelikonsolisi Samsung-televisioon. Tai toista suoraan Bluetoothilla suosikkisoittolistasi. Soundbarin avulla täytät koko huoneen lempimusiikillasi.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Paino
13400 g

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
Kyllä

Yhteensopivuus

Liittimet
HDMI in, HDMI, Anynet+ (HDMI-CEC), Optical In, Audio In

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Äänen kokonaisteho 330 W, kanavien lukumäärä 3.1.2, elementtien määrä: 7 kpl, taajuusalue 35 Hz-20 kHz, Dolby Atmos, DTS-X, DTS Digital Surround 5.1 ch
Myyntipaketin sisältö
Samsung Soundbar ja Subwoofer, kaukosäädin, HDMI-kaapeli, seinäkiinnike, akku
Tuotemerkki
Samsung
Laitetyyppi
TV-kaiuttimet
Valmistajan tuotekoodi
HW-Q76R/XE
EAN-koodi
8801643782221
WLAN-standardi
Kyllä
  • 24,96 €/kk 36 kk
  • 37,44 €/kk 24 kk
  • 74,88 €/kk 12 kk