Samsung All-in-One Soundbar HW-MS660, Musta

Samsung All-in-One Soundbar HW-MS660 on langaton äänentoistojärjestelmä, jolla luot elokuvamaisen äänentoiston televisiolle ja koko huoneeseen.

All-in-One Soundbar – äänentoistoa sinun ehdoilla

Samsung All-in-One Soundbar -äänentoistojärjestelmässä on kaikki mitä tarvitset. Diskanttikaiutin toistaa äänen selkeänä joka suuntaan. Kuuntele korkealaatuista ääntä riippumatta siitä, missä kohtaa huonetta olet. Nauti syvästä bassosta. Distortion Cencelling -teknologia ennakoi ja vähentää äänen häiriöitä, mikä mahdollistaa syvän ja puhtaan bassoäänen

9 aktiivista kaiutinelementtiä

Heittäydy musiikin vietäväksi. Nauti realistisesta ja korkealaatuisesta äänestä. Samsung All-in-One Soundbarissa on 9 erillistä kaiutinta, joista jokaisella on oma vahvistin. Audio HD -ääni säilyttää alkuperäisen täyteläisyyden 96 kHz:n/24 bitin pakkaamattomalla laadulla. Samsung Audio Labin ääniteknikoiden Kaliforniassa kehittämä ja hienosäätämä kaiutin toistaa äänen selkeästi ja kristallinkirkkaasti.

Nauti langattomasti

Liitä All-in-One Soundbar Samsung-televisioosi helposti Bluetoothin avulla. Kuuntele musiikkia puhelimesta ja tabletista Soundbar Sound+ -äänentoiston avulla, joko Bluetoohilla tai Wi-Fi -yhteyden avulla. Samsung All-in-One Soundbar optimoi äänentoiston sen mukaan mitä kuuntelet. Nauti musiikista tai elokuvasta juuri sillä tavalla kuin siitä pitäisi nauttia.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
78 mm
Leveys
1060 mm
Syvyys
130.5 mm
Paino
6300 g

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
Kyllä

Yhteensopivuus

Liittimet
HDMI in/out, optinen sisääntulo, Anynet+ (HDMI-CEC)

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Taajuusalue 40 Hz ~20 kHz, kanavien määrä 3 kpl, elementtien määrä 9 kpl
Tuotemerkki
Samsung
Valmistajan takuu
24 kk
Laitetyyppi
TV-kaiuttimet
Valmistajan tuotekoodi
HW-MS660/XE
EAN-koodi
8806088690605
Valmistajan tuotesivu
http://www.samsung.com/fi/audio-video/soundbar-hw-ms660/HW-MS660XE/
  • 8,30 €/kk 36 kk
  • 12,45 €/kk 24 kk
  • 24,90 €/kk 12 kk