Philips TAPB603/10 Soundbar

Philips TAPB603/10 Soundbar on kotiteatterisi kulmakivi. Upea soundbar-kaiutin Dolby Atmos -äänentoistolla sekä langaton subwoofer.

Koe kolmiulotteinen tilaääni Philips TAPB603/10 Soundbar -kaiuttimella

Philips TAPB603/10 Soundbar -kaiuttimella koet täysin uuden tilaäänen. Dolby Atmos tuottaa vallankumouksellisen korkeuselementin, josta syntyy virtuaalinen kolmiulotteinen tilaääni. Koe tapahtumat ympärilläsi kun seuraat avaruusalusten taistelua tai yleisö mylviessä ottelun ollessa kuumimmillaan.

Nauti kolmikanavaisesta Dolby Atmos -äänentoistosta

Ole keskellä lasermiekkailua. Tunne turboahdettujen moottoreiden ulvonta. 300 watin Philipsin Dolby Atmos -soundbarilla saat enemmän irti lempisisällöstäsi, leffoista ja urheilusta. Soundbarin kolme äänikanavaa vie sinut suosikkiohjelmiesi maailmaan.

Selkeät diskantit ja matalat bassot

Philips Soundbar -kaiuttimen keskikaiutin takaa kirkkaan, selkeän ja tasapainoisen dialogin elokuvissa ja sarjoissa. Kuulet jokaisen sanan huolimatta missä kohtaa huonetta istut. Tehokas ja ohut langaton bassokaiutin tehostaa matalia taajuuksia merkittävästi. Räjähdykset jyrisevät, musiikki soi täyteläisesti ja muhkeasti.

Yhdistä Bluetoothilla, 4K-läpiviennin avulla, USB:lla tai HDMI-liittimellä

Kun leffailta on ohi, Philips Soundbar toistaa musiikkia langattomasti Bluetoothin avulla tai toista musiikkia USB- tai audio-in-liittimen avulla. 4K läpiviennin avulla yhdistät 4K-videolähteen suoraan soundbar-kaiuttimeen. Soundbarissa on kaksi HDMI-liitintä ja ARC-yhteensopivalla HDMI-liittimellä ohjaat soundbaria televisiosi kaukosäätimellä.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
75 mm
Leveys
950 mm
Syvyys
134 mm

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
Kyllä

Yhteensopivuus

Liittimet
2 kpl HDMI, HDMI-lähtö (4K-läpivienti ARC), USB, digitaalinen optinen tulo, 3,5 mm:n äänitulo

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Kaiuttimen lähtöteho: 200 W, subwooferin lähtöteho: 120 W, kaiutinjärjestelmän lähtöteho 320 W. Soundbar-kaiuttimen elementti: 2 kpl diskanttikaiutinta ja 3 kpl koko äänialueen kaiutinta. Subwooferin kaiutinelementti: 6,5” matalataajuuskaiutin.
Myyntipaketin sisältö
Philips Soundbar ja subwoofer -kaiuttimet, kaukosäädin, CR2025-paristo kaukosäätimeen, verkkovirtajohto, pikaopas.
Tuotemerkki
Philips
Laitetyyppi
TV-kaiuttimet
Valmistajan tuotekoodi
TAPB603/10
Valmistajan tuotesivu
https://www.philips.fi/c-p/TAPB603_10/6000-series-soundbar-kaiutin
  • 13,86 €/kk 36 kk
  • 20,79 €/kk 24 kk
  • 41,58 €/kk 12 kk