Philips HTL3325/10 Soundbar

Philips HTL3325/10 Soundbar sopii täydellisesti 4K UHD -televisiollesi, tarjoten upean äänen ja massiivisen basson. Tehokas soundbar-kaiutin ja langaton subwoofer vievät sinut keskelle toimintaa

Kolmikanavainen Philips Soundbar -kaiutin tarjoaa dramaattisen äänen

Uppoudu keskelle taistelua. Tunne yleisön mylvintä. 300 watin Philips HTL3325/10 Soundbar täydentää katsomiskokemustasi. TV-ohjelmat ja leffat heräävät henkiin herkimmissäkin kohtauksissa ja huimimmissa taisteluissa. Langaton subwoofer tehostaa matalia taajuuksia. Räjähdykset jyrisevät ja musiikki kuulostaa aina täyteläiselle ja bassot syviltä.

Dolby Digital vie sinut keskelle toimintaa

Soundbarin keskikaiutin takaa selkeän ja tasapainoisen äänen. Kuulet TV-sarjan dialogin jokaisen sanan, huolimatta istuitko nurkassa tai keskellä huonetta. Langaton bassokaiutin tukee Dolby Digital Surround -äänitoimintoa, joka ympäröi sinut ja vie sinut keskelle toimintaa.

Kuuntele musiikkia täyteläisellä äänellä

Philips Soundbar -kaiuttimella nautit täyteläisestä äänestä kun kuuntelet soittolistoja ja suosikkilevyjäsi. Liitä soundbar langattomasti Bluetoothilla tai USB-liitännän avulla. Yhdistä soundbar-kaiutin televisioosi ARC-yhteensopivalla HDMI-liitännällä ja ohjaat kaiutinta TV:n kaukosäätimellä.

Minimalistinen Soundbar sopii sisustukseesi

Kauniin yksinkertainen geometrinen ja matala muotoilu täydentävät mitä tahansa sisustustyyliä. Philips Soundbar -kaiuttimen mukana toimitettavat seinäkiinnikkeet takaavat monipuoliset sijoittelumahdollisuudet ja tehokas bassokaiutin on ohut, joten se on helppo tarvittaessa vaikka kätkeä.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
67.3 mm
Leveys
950 mm
Syvyys
81.7 mm

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
Kyllä

Yhteensopivuus

Liittimet
HDMI 1.4 (ARC), USB 2.0, digitaalinen optinen tulo, 3,5 mm:n äänitulo

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Kaiuttimen lähtöteho: 200 W, subwooferin lähtöteho: 100 W, kaiutinjärjestelmän lähtöteho 300 W. Soundbar-kaiuttimen elementti: 2 kpl 2” diskanttikaiutinta ja 3 kpl 2” koko äänialueen kaiutinta. Subwooferin kaiutinelementti: 6,5” matalataajuuskaiutin.
Myyntipaketin sisältö
Philips Soundbar ja subwoofer -kaiuttimet, kaukosäädin, CR2025-paristo kaukosäätimeen, verkkovirtajohto, pikaopas.
Tuotemerkki
Philips
Laitetyyppi
TV-kaiuttimet
Valmistajan tuotekoodi
HTL3325/10
Valmistajan tuotesivu
https://www.philips.fi/c-p/HTL3325_10/soundbar-kaiutin
  • 11,08 €/kk 36 kk
  • 16,62 €/kk 24 kk
  • 33,24 €/kk 12 kk