Philips HTL3320/10 Soundbar

Philips HTL3320/10 Soundbar täydentää ohutta 4K UHD -televisiotasi uhkealla äänellä ja massiivisella bassolla. Mukana tehokas soundbar-kaiutin ja langaton subwoofer.

Kolmikanavainen Philips Soundbar -kaiutin tarjoaa dramaattisen äänen

Uppoudu keskelle laser-taistelua. Tunne yleisön mylvintä. 300 watin Philips HTL3320/10 Soundbar täydentää katsomiskokemustasi, saat enemmän irti toimintaelokuvista ja urheilusta. Kolmekanavainen soundbar toistaa äänet kristallinkirkkaasti. Langaton subwoofer tehostaa matalia taajuuksia. Räjähdykset jyrisevät ja musiikki kuulostaa syvältä ja täyteläiseltä.

Dolby Audio vie sinut keskelle toimintaa

Soundbarin keskikaiutin takaa selkeän ja tasapainoisen äänen. Kuulet TV-ohjelman dialogin jokaisen sanan, huolimatta istuitko nurkassa tai keskellä huonetta. Langaton bassokaiutin tukee Dolby Digital Surround -äänitoimintoa, joka ympäröi sinut ja vie sinut keskelle toimintaa.

Kuuntele musiikkia samalla täyteläisellä äänellä

Philips Soundbar -kaiuttimella nautit täyteläisestä äänestä kun kuuntelet soittolistoja ja suosikkilevyjäsi. Liitä soundbar langattomasti Bluetoothilla tai USB-liitännän avulla. Voit yhdistää kaiuttimen telkkariisi myös ARC-yhteensopivalla HDMI-liitännällä ja ohjaat soundbaria televisiosi kaukosäätimellä.

Minimalistinen Soundbar sopii sisustukseesi

Kauniin yksinkertainen geometrinen ja matala muotoilu täydentävät mitä tahansa sisustustyyliä. Philips Soundbar -kaiuttimen mukana toimitettavat seinäkiinnikkeet takaavat monipuoliset sijoittelumahdollisuudet ja tehokas bassokaiutin on ohut, joten se on helppo kätkeä.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
67.3 mm
Leveys
950 mm
Syvyys
81.7 mm

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
Kyllä

Yhteensopivuus

Liittimet
HDMI 1.4 (ARC), USB 2.0, digitaalinen optinen tulo, 3,5 mm:n äänitulo

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Kaiuttimen lähtöteho: 200 W, subwooferin lähtöteho: 100 W, kaiutinjärjestelmän lähtöteho 300 W. Soundbar-kaiuttimen elementti: 2 kpl 2” diskanttikaiutinta ja 3 kpl 2” koko äänialueen kaiutinta. Subwooferin kaiutinelementti: 6,5” matalataajuuskaiutin.
Myyntipaketin sisältö
Philips Soundbar ja subwoofer -kaiuttimet, kaukosäädin, CR2025-paristo kaukosäätimeen, verkkovirtajohto, pikaopas.
Tuotemerkki
Philips
Laitetyyppi
TV-kaiuttimet
EAN-koodi
4895229102101
Valmistajan tuotesivu
https://www.philips.fi/c-p/HTL3320_10/3000-series-soundbar-kaiutin
  • 11,08 €/kk 36 kk
  • 16,62 €/kk 24 kk
  • 33,24 €/kk 12 kk