Philips HTL1520B/12 Soundbar

Philips HTL1520B/12 Soundbar ja langaton subwoofer tarjoavat täyteläisen äänen ja syvän basson. Nauti paremmasta TV:n äänestä pelatessasi tai viettäessäsi leffailtaa.

Kaksikanavainen Philips Soundbar ja langaton subbari

Uppoudu laser-taistelun räiskintään. Tunne yleisön mylvintä. Kaksikanavainen Philips Soundbar vie kotiteatterisi äänet uudelle tasolle. Soundbaria täydentää pienikokoinen langaton bassokaiutin, joka tuottaa vaikuttavan basson. Räjähdykset jyrisevät ja musiikki soi täyteläisesti.

Liitä Soundbar langattomasti tai sopivan johdon avulla

Philips Soundbar toistaa suosikkibiisisi uhkealla äänentoistolla. Liitä soundbar langattomasti puhelimeesi ja tablettiisi. Tai liitä soundbar-kaiutin 3,5 mm:n ääniliittimellä, USB- tai HDMI-liittimellä stereoihin tai televisioosi ja toista musiikkia täyteläisellä äänellä. ARC-yhteensopivalla HDMI-liitännällä ohjaat soundbaria suoraan televisiosi kaukosäätimellä.

Tyylikäs Philips Soundbar sopii sisutukseesi

Kauniin pelkistetty ja matala muotoilu sekä soundbarin kiinteät seinäkiinnikkeet mahdollistava monipuoliset sijoittelumahdollisuudet. Terhakka langaton bassokaiutin on helppo piilottaa näkyvistä.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
63 mm
Leveys
960 mm
Syvyys
76.5 mm

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
Kyllä

Yhteensopivuus

Liittimet
HDMI 1.4 (ARC), 3,5 mm:n äänitulo, digitaalinen optinen tulo

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Kaiuttimen lähtöteho: 2 kpl 15 W, subwooferin lähtöteho: 40 W, kaiutinjärjestelmän lähtöteho 70 W. Soundbar-kaiuttimen elementti: 2 kpl 2” koko äänialueen kaiutinta. Subwooferin kaiutinelementti: 4,5” matalataajuuskaiutin.
Myyntipaketin sisältö
Philips Soundbar ja subwoofer -kaiuttimet, kaukosäädin, AAA-paristot kaukosäätimeen, verkkovirtajohto, pikaopas.
Tuotemerkki
Philips
Laitetyyppi
TV-kaiuttimet
Valmistajan tuotekoodi
HTL1520B/12
Valmistajan tuotesivu
https://www.philips.fi/c-p/HTL1520B_12/1000-series-soundbar-kaiutin
  • 5,52 €/kk 36 kk
  • 8,28 €/kk 24 kk
  • 16,56 €/kk 12 kk