Philips 70" 4K UHD LED Android TV 70PUS7304/12 

Philips 70” 4K UHD LED Android TV on Performance-tason äly-TV, jolla nautit upeasta kuvanlaadusta ja mahtavasta äänestä. Tällä Android TV:llä kaikki sisältö on näyttävää ja Ambilight-efekti tekee katselukokemuksesta mukaansatempaavan. Television kotiinkuljetus sisältyy hintaan.

Philips 70” 4K UHD Android TV tarjoaa täydellisen kuvan kaikista lähteistä

Philipsin P5-kuvajärjestelmä varmistaa, että Philips 70” 4K UHD Android TV:n kuvanlaatu säilyy aina täydellisenä. Yksityiskohtiin lisätään syvyyttä ja värikylläisyys syvenee. Kuvan kontrasti on niin tarkkaa, että suorastaan tunnet jokaisen yksityiskohteen. Parantuneen liiketarkkuuden ansiosta näet pallon kentällä tiukimmissakin pelitilanteissa.

Eläydy elokuvien ja pelien maailmaan Ambilight-tehosteella

Philips Ambilight lisää syvyyden vaikutelmaa elokuvissa ja tekee pelaamisesta entistäkin todentuntuisempaa. Kuvan mukaan ja musiikin tahdissa elävä valoshow vie viihde-elämyksen uudelle tasolle. Philips 70” 4K UHD -television älykkäät Ambilight-valot heijastuvat television takana olevalle seinälle ja saavat 70-tuumaisen television vaikuttamaan kokoaan isommalle. Taustavalaistus upottaa sinut täydellisesti tunnelmaan.

Dolby Vision ja Dolby Atmos. Elokuvatasoinen kuva ja ääni.

Äänen ja videon Dolby-formaattien tuki tarkoittaa, että katsottava HDR-sisältö näyttää ja kuulostaa aidolta. Philips 70” 4K UHD Android TV toistaa suoratoistopalveluiden uusimmat sarjat ja leffat Blu-Ray -levyiltä kuten ohjaaja on niiden halunnut näyttää. Kontrasti, kirkkaus ja värit ovat juuri sellaiset kuin niiden pitääkin olla. Tilava äänimaailma on kirkas, yksityiskohtainen ja syvä.

Kirkas 4K LED-televisio tarjoaa eloisan HDR-kuvan

Philips 70” 4K UHD Android TV:n täyteläiset värit ja terävät kontrastit herättävät sisällön eloon. Liike on pehmeää ja HDR10+ -formaatti varmistaa, että värejä ja kirkkaustasoa säädetään kuvaruutu kerrallaan. Elokuvat, TV-ohjelmat ja pelit näyttävät aina yhtä hyville.

Yksinkertaisesti älykäs Android TV

Muokkaa Philips Android TV mieleiseksi. Lataa tuhansia suosikkisovelluksia Google Play-kaupan jatkuvasti laajenevasta valikoimasta. Mukana mm. YouTube, Netflix, Yle Areena. Koe loputtomasti leffoja, sarjoja, musiikkia, sovelluksia ja pelejä. Sisäänrakennetun Chromecast 4K:n ansiosta voit helposti siirtää katseltavasi puhelimesta tai tabletista Philips-television näytölle. Kaukosäätimeen sijoitetun mikrofonin ja Assistant-näppäimen ansiosta televisiosta tulee haluttaessa myös täysiverinen Google Assistant-laite.

Tekniset tiedot

Käyttöjärjestelmä

Käyttöjärjestelmä
Android
Käyttöjärjestelmän versio
9.0 Pie

Suoritin

Prosessori
Kahdeksanydinsuoritin

Näyttö

Näytön koko
70"
Näytön resoluutio
3840 x 2160
Näytön ominaisuudet
Kuvasuhde 16:9, P5 Perfect -kuvajärjestelmä, Ultra Resolution, Micro Dimming Pro, 1700 PPI, Dolby Vision, HDR10+
Näytön tarkkuus
UHD

Muisti

Sisäinen muisti
16 Gt

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
4.2

Yhteensopivuus

Liittimet
4 kpl HDMI, 2 kpl USB, YPbPr, CI+, digitaalinen äänilähtö (optinen), Ethernet RJ-45, äänitulo v/o, 3,5 mm:n kuulokeliitin

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Virittimet: DVB-T/T2/T2-HD/C/S/S2. Äänentoisto: Dolby Atmos, 2 kpl 10 W:n kaiutinta. Lähtöteho: 20 W. VESA-seinäkiinnitys: 200 x 200 mm.
Myyntipaketin sisältö
Philips 70” 4K UHD Android TV, kaukosäädin, 2 kpl AAA-paristoa, virtajohto, miniliittimet L/R- ja YPbPr-johtoihin, pikaopas, pöytäteline.
Tuotemerkki
Philips
Valmistajan takuu
24 kk
Laitetyyppi
TV
Valmistajan tuotekoodi
70PUS7304/12
EAN-koodi
8718863019092
Valmistajan tuotesivu
https://www.philips.fi/c-p/70PUS7304_12/7300-series-4k-uhd-led-android-tv-ja-ambilight-kolmella-sivulla
WLAN-standardi
802.11n
  • 22,18 €/kk 36 kk
  • 33,27 €/kk 24 kk
  • 66,54 €/kk 12 kk

Täydennä laitettasi näillä:

Celly-puhdistusaine 30 ml

Pakkauksessa mikroliina ja puhdistusneste. Näillä pistät laitteesi kiiltämään!

9,00

Katso lisää