Philips 43" 4K UHD LED Smart TV 43PUS7805/12

Uusi ulottuvuus katseluun. 43” 4K UHD LED Smart TV:ssä on Alexa-ääniohjaus sekä Ambilight-taustavalo. TV:n kotiinkuljetus sisältyy hintaan.

Philips 4K UHD LED Smart TV tarjoaa upean kuvanlaadun

Philipsin P5-kuvajärjestelmä pitää huolen, että kuvanlaatu on täydellinen. Yksityiskohtiin lisätään syvyyttä, värikylläisyys syvenee ja värisävyt toistetaan luonnollisina. Philips 4K UHD Smart TV:llä kontrasti on niin tarkka, että tunnet jokaisen yksityiskohdan. Parantuneen liiketarkkuuden ansiosta näet pallon kentällä tiukimmissakin pelitilanteissa.

Aidot värit, pehmeä liike ja uskomaton värisyvyys

HDR10+ -tuella varustettu Philips 4K UHD Smart TV säätää jokaisen kuvaruudun kontrastia, väriä ja kirkkaustasoa kerrallaan. Olipa kyse suoratoistettavasta sarjasta, konsolipelistä tai elokuvasta, varjoissa on enemmän syvyyttä. Kirkkaat pinnat kiiltävät ja värit ovat todenmukaiset. Näet sen, mihin ohjaaja pyrki.

Dolby Vision ja Dolby Atmos takaavat leffateatteritasoisen äänen ja kuvan

Äänen ja videon Dolby-formaattien tuki tarkoittaa, että katsottava HDR-sisältö näyttää ja kuulostaa aidolle. Philips 4K UHD Smart TV toistaa suoratoistopalveluiden ja Blu-Ray -levyjen sisällön leffateatteritasoisesti. Television tilava äänimaailma on kirkas, yksityiskohtainen ja syvä. TV:n kaiuttimet huolehtivat, että äänentoisto on selkeää. Kuulet joka sanan ja tunnet matalatkin äänitaajuudet.

Ambilight-taustavalo täyttää tunnelmalla koko huoneen

Philips Ambilight luo uskomattoman tunnelman. Älykkäät LED-valot kehystävät television sivuja ja reagoivat kuvaruudun toimintaan ja tuottavat vaikuttavan hehkun. Kun tämän kokee kerran, ei voi olla enää ilman. Voit ohjata Philips Smart TV:tä Alexa-ääniohjauksella. Pyydä Alexaa vaihtamaan kanava tai laittamaan pelikonsolin päälle. Lisäksi televisio on Google Assistant -yhteensopiva.

Yle Areena, Netflix, YouTube suoraan Philips 4K UHD Smart TV:stä

SAPHI on nopea ja helppokäyttöinen Philips 4K UHD Smart TV:n käyttöjärjestelmä. Selkeää kuvakevalikkoa käytät yhdellä painikkeella. Siirry vaivatta suosikkisovellukseesi, Netflixiin, YouTubeen tai Yle Areenaan.

Tekniset tiedot

Käyttöjärjestelmä

Käyttöjärjestelmä
SAPHI

Suoritin

Prosessori
Neliydinsuoritin

Mitat ja paino

Korkeus
589.5 mm
Leveys
967 mm
Syvyys
189 mm
Paino
8900 g

Näyttö

Näytön koko
43"
Näytön resoluutio
3840 x 2160 pikseliä
Näytön ominaisuudet
LED-paneeli, kuvasuhde 16:9, Ultra Resolution, Dolby Vision, HDR10+, HLG, 1700 PPI, P5-kuvajärjestelmä
Näytön tarkkuus
UHD

Yhteensopivuus

Liittimet
3 kpl HDMI, 2 kpl USB, satelliittiliitin, CI+ -korttipaikka, digitaalinen äänilähtö (optinen), Ethernet RJ-45, kuulokeliitin

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Virittimet: DVB-T/T2/T2-HD/C/S/S2. Äänentoisto: 20 W:n lähtöteho (RMS), Dolby Atmos, Dolby-bassovahvistus. Kaiuttimet: 2 x 10 W.
Myyntipaketin sisältö
Philips 4K UHD Smart TV, jalusta, kaukosäädin, virtajohto, pikaopas
Tuotemerkki
Philips
Valmistajan takuu
24 kk
Laitetyyppi
TV
Valmistajan tuotekoodi
43PUS7805/12
EAN-koodi
8718863023150
Valmistajan tuotesivu
https://www.philips.fi/c-p/75PUS7805_12/7800-series-4k-uhd-led-smart-tv-ja-ambilight-kolmella-sivulla
WLAN-standardi
802.11n Dual-Band
  • 15,24 €/kk 36 kk
  • 22,86 €/kk 24 kk
  • 45,72 €/kk 12 kk