LG SL7Y Soundbar

LG SL7Y Soundbar tarjoaa yhdessä DTS Virtual:X -teknologian kanssa mukaansa tempaavan 3.1 -kanavaisen äänimaailman. Kolmen etukaiuttimen ja langattoman subwooferin avulla DTS-ääniteknologia luo upottavan tilaäänen sekä uskomattoman kokemuksen kotiteatteriisi. Soundbarissa on myös sisäänrakennettu Chromecast.

LG SL7Y Soundbar upottaa sinut DTS Virtual:X -tilaääneen

3.1 -kanavainen LG SL7Y Soundbar tuottaa vahvan äänikokemuksen, joka vie leffat ja musiikin uudelle tasolle. Yhdessä DTS Virtual:X:n kanssa soundbar tarjoaa upottavan tilaäänen, joka sisältää myös korkeusulottuvuuden. Ääni kuuluu myös yläpuoleltasi.

Langaton bassokaiutin

Korkean resoluution ääni sisältää 96 kHz:n näytteenottotaajuuden ja 24 bitin syvyyden. Eli LG SL7Y Soundbar tuottaa tarkan äänen ja nautittavan kuuntelukokemuksen. Etukaiuttimen soundia täydentää syvää bassoa tykittävä langaton subwoofer, joka on helppo sijoittaa mihin tahansa huoneeseen.

Sisäänrakennettu Chromecast

Suoratoista musiikkiasi suoraan puhelimesta. LG SL7Y Soundbarissa on sisäänrakennettu Chromecast, jolla liität puhelimesi suoraan soundbar-kaiuttimeen. LG Soundbar SL7Y -äänijärjestelmän yhdistät televisioosi langattomasti Bluetooth-yhteydellä, HDMI- tai optisen liitännän avulla. Ja nauti rikkaammasta TV-sisällöstä upealla äänellä.

Tekniset tiedot

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
4.0

Yhteensopivuus

Liittimet
AUX tulo, optinen liitin, HDMI, USB

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Ääni: 3.1 kanavainen äänentoisto, lähtöteho 420 W, DTS Virtual:X, Dolby Digital
Myyntipaketin sisältö
LG Soundbar- ja subwoofer-kaiuttimet, kaukosäädin ja paristot kaukosäätimeen, seinäkiinnike ja lisäjalka, takuukortti ja pikaopas
Tuotemerkki
LG
Laitetyyppi
TV-kaiuttimet
Valmistajan tuotekoodi
SL7Y
Valmistajan tuotesivu
https://www.lg.com/fi/audio/lg-SL7Y
  • 7,74 €/kk 36 kk
  • 11,61 €/kk 24 kk
  • 23,22 €/kk 12 kk