LG SL4Y Soundbar

LG SL4Y Soundbar tuottaa selkeän äänen ilman vääristymiä. 2.1 -kanavaisen soundbarin kaiutinyksikön hiilikalvo takaa erinomaisen soinnin ja selkeän soundin. Langaton subwoofer täydentää äänentoistosi sykähdyttävällä bassolla. Liitä televisioosi Bluetoothilla, HDMI- tai optisella kaapelilla.

LG SL4Y Soundbar on täydentää kotiteatterisi

LG SL4Y Soundbarin hiilikalvo tuuttaa ilmoille luonnollisen äänen ja varmistaa erinomaisen soinnin selkeyden. LG Soundbar SL4Y:n mukautuva äänenohjaus tunnistaa toistatko musiikkia, elokuvia vai uutisia, ja säätää äänitilan automaattisesti, jotta nautit upeasta äänestä.

Tunne basso langattomalla subwooferilla

Tunne syke tehokkaalla ja langattomalla subwoofer-kaiuttimella. Langaton subbari on helppo asentaa ja se tarjoaa 200 W:n lisäpotkun äänentoistoon. Liitä LG Soundbar SL4Y järjestelmääsi langattomasti Bluetoothilla, HDMI- tai optisella kaapelilla. Striimaa musiikkia suoraan puhelimestasi tai yhdistä Soundbar televisioosi ja nauti viihteestä täydellä teholla.

Tekniset tiedot

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
4.0

Yhteensopivuus

Liittimet
AUX tulo, optinen liitin, USB

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Ääni: 2.1 kanavainen äänentoisto, lähtöteho 300 W, DTS Digital Surround, Dolby Digital
Myyntipaketin sisältö
LG Soundbar- ja subwoofer-kaiuttimet, kaukosäädin ja paristot kaukosäätimeen, seinäkiinnike ja lisäjalka, takuukortti ja pikaopas
Tuotemerkki
LG
Valmistajan tuotekoodi
SL4Y
Valmistajan tuotesivu
https://www.lg.com/fi/audio/lg-SL4Y
  • 8,30 €/kk 36 kk
  • 12,45 €/kk 24 kk
  • 24,90 €/kk 12 kk