LG SJ4R 5.1 Soundbar

LG SJ4R 5.1 Soundbar tarjoaa 120 watin tilaäänijärjestelmän, joka tuottaa upean tilaääniefektin. Liitä Soundbar-kaiutin ja Subwoofer langattomasti televisioosi ja rumat johdot loistavat poissaolollaan. Voit ohjata LG Soundbaria sen omalla kaukosäätimellä tai TV:si kaukosäätimellä.

Korkealuokkainen äänentoisto LG SJ4R 5.1 Soundbarilla

LG SJ4R 5.1 Soundbar -kaiutin toistaa musiikkia ja ääntä aina 24 bittiin ja 96 kHz:iin asti, joten nautit luonnollisemmasta hifi-äänestä, joka kuulostaa elävämmälle kuin CD:t. Liitä kaiutin langattomasti Bluetoothilla tai valitse monipuolisista liittimistä (HDMI, USB, optinen liitin, kannettava tulo) sinulle sopivin.

Tasapainoinen ääni kaikilla äänenvoimakkuuksilla

Soundbarin mukautuva Adaptive Sound Control analysoi toistettavaa sisältöä. Kun kuuntelet keskustelua, se säätää puheäänen kristallinkirkkaaksi. Kun LG SJ4R 5.1 Soundbar tunnistaa toimintaa, järjestelmä korostaa bassoa lisäpotkuksi. LG Auto Sound Engine optimoi äänen, joten saat tasapainoisen äänentoiston kaikilla äänenvoimakkuuksilla.

Langaton Soundbar ja Subwoofer täydentävät TV:si äänentoistoa

Johdot eivät rajoita äänentoistoa. Sijoita langaton Subwoofer-kaiutin sinne missä se soi parhaimmin ja näyttää parhaimmalle. LG SJ4R 5.1 Soundbar täydentää televisiotasi yksinkertaisella eleganssillaan. Se on suunniteltu sopimaan yhteen ja parantamaan TV:si äänentoistoa.

Bluetooth-kaiutin on aina valmiina

Ääni soi sillä hetkellä kun siirrät sen Soundbariin. Kaiutin pysyy lepotilassa, mutta kytkeytyy päälle heti kun lähetät äänen Bluetoothilla vaikkapa puhelimesta tai tabletista. Auto Music Play -toiminnon ansiosta Soundbar ottaa äänentoiston haltuunsa kun se havaitsee siihen yhdistetyn laitteen lähistöllä.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Paino
6800 g

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
4.0

Yhteensopivuus

Liittimet
3,5 mm:n kuulokeliitin, optinen liitin, HDMI 1.4, HDMI 2.0,

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Ääni: 4.1 kanavainen äänentoisto, Soundbarin lähtöteho 2 x 60 W (tweeter x 2), Subwooferin lähtöteho 2 x 60 W.
Tuotemerkki
LG
Valmistajan tuotekoodi
SJ4R
Valmistajan tuotesivu
https://www.lg.com/fi/audio/lg-SJ4R
  • 7,74 €/kk 36 kk
  • 11,61 €/kk 24 kk
  • 23,22 €/kk 12 kk