LG SH2 Soundbar

LG SH2 Soundbar -kaiutin vie televisiosi äänentoiston seuraavalle tasolle. Soundbar tarjoaa tasapainoisen äänentoiston. Se optimoi ohjelmien ja leffojen ääntä, kaikilla äänenvoimakkuuden tasoilla. Liitä Bluetooth-kaiutin LG-televisioosi ilman häiritseviä johtoja ja ohjaa sitä TV:si kaukosäätimellä.

Langaton LG SH2 Soundbar -kaiutin

LG SH2 Soundbar on täydellinen kumppani LG-televisiolle. Soundbar-kaiuttimen avulla nautit leffateatteritasoisesta äänentoistosta kotisohvalla. Liitä kaiutin langattomasti ilman sisustusta pilaavia johtoja TV Sound Sync -liitännällä LG-televisioosi. Kuuntele musiikkia Bluetooth-yhteydellä puhelimesta, tabletista tai läppäristäsi.

Tasapainoinen ääni kaikkiin ohjelmiin sekä leffoihin

LG:n Adaptive Sound Control analysoi äänen ja puheäänen tasoa. Tunnistaessaan korkean puheäänen tason, se vähentää bassoa, jotta esm. uutistenlukijan tai luontodokumentin kertojan ääni kuulostaa selkeämmältä. LG Auto Sound Engine vastaavasti optimoi ääntä kaikilla äänenvoimakkuuksilla. Ääni on tasapainoinen kaikilla äänenvoimakkuuksilla.

LG SH2 Soundbar on heti valmiina musiikkiin

Bluetooth Stand-by -ominaisuuden ansiosta LG SH2 Soundbar on aina valmiina. Kaiuttimen ollessa lepotilassa liitä kaiutin Bluetoothilla puhelimeesi, tablettiin tai läppäriin, aloita soitto ja kaiutin herää ja musiikki soi.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Paino
4700 g

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
Kyllä

Yhteensopivuus

Liittimet
Optinen tulo

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Ääni: 2.1 kanavainen äänentoisto, lähtöteho 100 W, Power Output Subwoofer 50 W
Tuotemerkki
LG
Valmistajan tuotekoodi
SH2
Valmistajan tuotesivu
https://www.lg.com/fi/audio/lg-SH2
  • 3,58 €/kk 36 kk
  • 5,37 €/kk 24 kk
  • 10,74 €/kk 12 kk