Telia Liigapassi

Tällä passilla kiekko liikkuu! Katso jääkiekkoa ruudun täydeltä - joukkueiden pelit ja kentälliset – ensimmäisestä erästä loppupeleihin – ja kaikki ottelut siinä välillä; jokainen peli kuvataan ja näytetään. Voit valita joukkuekanavilta juuri sinua eniten kiinnostavimman pelin.

Maksat vain, kun pelataan

Kun Liiga on kesätauolla, Telia Liigapassi UHD:n kuukausihinta on aina automaattisesti 0 €/kk. Laskutus päättyy sen kuukauden loppuun, jolloin kauden viimeinen peli pelataan. Pelien määrä vaihtelee kuukausittain. Tilaus on voimassa toistaiseksi.

4.4.2022 jälkeen tehdyt uudet Telia Liigapassi -tilaukset päättyvät automaattisesti kauden 2021/2022 päätyttyä. Muista tilata paketti uudelleen syyskuussa, kun uusi kausi starttaa!

Mikäli olet tilannut Telia Liigapassin ennen 4.4.2022, päättyy laskutus automaattisesti huhtikuun loppuun Liigan kesätauon ajaksi. Tilauksesi kuitenkin säilyy ja olet valmis seuraavan kauden alkuun!

Kanavapakettiin kuuluu 7 pelikanavaa, 1 studiokanava sekä 1 UHD-kanava

Voit katsoa kanavia DNA:n kaapeliverkossa tai netin kautta DNA TV Hubilla, DNA TV -mobiilisovelluksella sekä tietokoneen selaimella osoitteessa dnatv.dna.fi.

Ja kun haluat palata pelien huippuhetkiin, tee se - pelit ovat katsottavissasi myös 7 vrk jälkikäteen.

Vähintään kaksi Liiga-peliä viikossa on saatavilla myös huipputarkalla 4K Ultra HD -laadulla, kun käytössäsi on riittävän nopea netti (min. 50 mbit/s) ja 4K Ultra HD -televisio. Jokainen peli näytetään aina myös HD-laadulla.

  • Ei määräaikaa
    29,90 €/kk

Tarkista kanavien näkyvyys

TV-kanavien saatavuudet vaihtelevat alueittain. Syötä osoitetietosi ja varmistamme mitä kanavia voit osoitteessa katsella.