Elisa Viihde Viaplay Total

Elisa Viihde Viaplay Total sisältää kaiken: Formulat, maailman parhaat jalkapallo- ja jääkiekkoliigat, uusimmat leffat, kansainvälisiä menestyssarjoja, kaikki kotimaiset Elisa Viihde -alkuperäissarjat sekä Viaplayn pohjoismaiset alkuperäissarjat. Lisäksi kattava valikoima lastenohjelmia. Katso niin paljon kuin haluat. 

Elisa Viihde Viaplay Total on penkkiurheilijan pakkohankinta

Elisa Viihde Viaplay Total -suoratoistopalvelusta katsot kaikki jääkiekon NHL-liigan ottelut suorina lähetyksinä. Brittifutiksen ystäville löytyy Englannin Valioliiga, mestaruussarja sekä legendaarinen FA Cup. Lisäksi tarjolla on mm. Formula 1, Saksan Bundesliiga, UEFA Europa League, UEFA Europa Conference League, Huuhkajien ottelut, UFC ja golfin US Open. Seuraa otteluita suorana, lisäksi osa otteluista on katsottavissa jälkilähetyksenä 48 tunnin ajan.

Uutuusleffoja, sarjoja ja lasten suosikkeja.

Elisa Viihde Viaplay -palvelu tarjoaa uusimmat Hollywood-leffat, eniten kotimaisia elokuvia, laajan valikoiman kansainvälisiä menestyssarjoja, sekä kaikki kotimaiset Elisa Viihde -alkuperäissarjat ja Viaplayn pohjoismaiset alkuperäissarjat. Uusia elokuvia ja muuta katsottavaa ilmestyy palveluun joka viikko. Palvelu tarjoaa myös TV-sarjojen kokonaiset tuotantokaudet, katso niin paljon kuin haluat ja järjestä sarjamaraton milloin haluat.

Lisäksi Elisa Viihde Viaplaysta löytyy kattava valikoima suosittuja lastenohjelmia ja koko perheen elokuvia.

Katso millä laitteella haluat - myös ilman nettiyhteyttä..

Katso ohjelmia millä laitteella haluat: puhelimella, tabletilla, tietokoneen selaimella ja DNA Hubi -laitteella. Lataa elokuvia, TV-sarjoja sekä lastenohjelmia puhelimen ja tabletin muistiin ja katsele ohjelmia ilman nettiyhteyttä lentokoneessa tai ulkomailla.

Tekniset tiedot

Muut tiedot

Perheohjelmat
Perheohjelmat
Dokumentit
Dokumentit
Elokuvat
Elokuvat
Sarjat
TV-sarjat
Urheilu
NHL
Valioliiga
Jalkapallo
Jääkiekko
Formula1
Ohjelmakirjasto
Sisältää Elisa Viihde Viaplayn
  • Ei määräaikaa
    44,99 €/kk

Ota Viaplay-sovellus tilauksen jälkeen käyttöösi näin:

  1. Aktivoi käyttäjätunnus osoitteessa dna.fi/aktivoiViaplay. Käytä sähköpostilla saamaasi henkilökohtaista aktivointitunnusta.
  2. Avaa DNA TV -sovellus, valitse menu-valikosta Viaplay-sovellus ja seuraa ohjeita.
  3. Aloita katselu

Viaplay-sovelluksen tukisivuihimme täällä.

 

Tarkista kanavien näkyvyys

TV-kanavien saatavuudet vaihtelevat alueittain. Syötä osoitetietosi ja varmistamme mitä kanavia voit osoitteessa katsella.