C More

C More tarjoaa runsaan kattauksen leffoja ja sarjoja Hollywoodista, Pohjoismaista ja Suomesta. Katso koukuttavia draamasarjoja ja hulvattomia komedioita. Tilaukseen sisältyvästä C More -suoratoistopalvelusta voit katsoa useista sarjoista vaikka koko tuotantokauden kerralla. Sisältökattauksen kruunaavat C Moren alkuperäissarjat – myös kotimaiset suosikit sekä laaja valikoima uutuuselokuvia koko perheelle. C More Juniorin runsaan lastenohjelmatarjonnan lisäksi suoratoistopalvelusta löytyvät kaikki SF Kidsin klassikko-ohjelmat.

C More -suoratoistopalvelun tarjontaan kuuluu myös MTV3:n, Subin ja Avan suosikkiohjelmia, joita voit katsoa suoratoistopalvelun kautta ilman mainoskatkoja.

Lisää ohjelmavinkkejä löydät sivulta www.dna.fi/ohjelmavinkit.

  • Ei määräaikaa
    12,95 €/kk

Ota C More -suoratoistopalvelu käyttöösi näin:

  1. Tilaa C More.
  2. Saat tilauksen jälkeen sähköpostitse ja SMS-viestillä koodin C More -suoratoistopalveluun.
  3. Lunasta koodi osoitteessa cmore.fi/koodi
  4. Kun olet lunastanut koodin ja luonut tunnukset, voit katsella C More -suoratoistopalvelun ohjelmia tilauksesi mukaisesti kaikilla C Moren tuetuilla laitteilla.

Lisää käyttöohjeita löydät täältä.

 

Tarkista kanavien näkyvyys

TV-kanavien saatavuudet vaihtelevat alueittain. Syötä osoitetietosi ja varmistamme mitä kanavia voit osoitteessa katsella.

Kanavien katselu edellyttää Antenna Ready HD -päätelaitetta ja TV-korttia. Osa kanavista on katsottavissa hybridi-tv:llä. Voit tarkistaa katselutavat kanavien lisätiedoista. Palveluntarjoaja: Digita Oy.

Kanavapakettiin kiinteästi kuuluvat kanavat:

C More First HD

Lisätietoja

C More Hits

Lisätietoja

C More Juniori

Lisätietoja

C More Series

Lisätietoja

C More Stars

Lisätietoja

SF Kanalen

Lisätietoja