C More Total

C More Total - viihde ja urheilu samassa paketissa

C More Total ja tilaukseen sisältyvä C More suoratoistopalvelu tarjoaa suomalaisten suosikkiurheilulajit ja viihdettä koko perheelle samassa paketissa.

C More Totalin kanavilta näet kaikki kiinnostavimmat ja suosituimmat ohjelmat: merkittävimmät urheilulajit, ensi-iltaelokuvat ja uutuussarjat, lasten oman C More Juniori -kanavan sekä laadukkaita dokumentteja.

C More Total -paketissa on huippujääkiekkoa kuten: Mestis, miesten jääkiekon MM-kisat, Euroopan parhaat CHL:ssä (Champions Hockey League) ja Ruotsin huiput SHL:ssä (Svenska hockeyligan). C More esittää yksinoikeudella jalkapallon Mestarien liigan, Nations League, Primeira Liga, Espanjan La Liga, Serie A:n.  Mukana myös Rallia ja muuta moottoriurheilua sekä NFL, yleisurheilun Timanttiliiga, IAAF World Challenge ja ravit.

C More Total -paketti tarjoaa urheilun lisäksi elokuva ensi-iltoja ja uutuussarjoja Hollywoodista, Pohjoismaista ja Suomesta sekä laadukkaita dokumentteja ja C More Juniorin suosittuja lastenohjelmia. Sarjojen ystäviä hemmotellaan kansainvälisillä menestyssarjoilla, skandinaavisilla laatusarjoilla sekä alati kasvavilla kotimaisilla C More -alkuperäissarjoilla.

Tilaukseen sisältyy C More -suoratoistopalvelu, sen kautta näet koko C Moren tarjonnan urheilutapahtumia unohtamatta juuri silloin, kun haluat. Lisäksi voit katsoa MTV3, Sub ja AVA -kanavien ohjelmia ilman mainoksia. Katso missä ja millä laitteella haluat: puhelimella, tabletilla, tietokoneen selaimella ja DNA Hubi -laitteella.

Ajankohtaisia ohjelmavinkkejä löydät täältä.

  • 6 kk määräaika
    0,00 €/kk/1 kk
    Jatkossa 34,95 €/kk

    Yhteensä 174,75 €

  • Ei määräaikaa
    34,95 €/kk

Tarkista kanavien näkyvyys

TV-kanavien saatavuudet vaihtelevat alueittain. Syötä osoitetietosi ja varmistamme mitä kanavia voit osoitteessa katsella.

Kanavapakettiin kiinteästi kuuluvat kanavat:

C More First HD

Lisätietoja

C More Hits HD

Lisätietoja

C More Juniori HD

Lisätietoja

C More Max HD

Lisätietoja

C More Series

Lisätietoja

C More Sport 1 HD

Lisätietoja

C More Sport 2 HD

Lisätietoja

C More Stars HD

Lisätietoja

SF-Kanalen

Lisätietoja